Samtaleterapi

Søger du samtaleterapi? Vi tilbyder effektiv, tryg og professionel samtaleterapi til alle, uanset alder og køn.

Du frit kan vælge! Mand eller kvinde. Vi er begge super erfarne terapeuter. Læs om vores vilkår, erfaringer, og dine muligheder her på siden.

Sidder du fast? Ked af det? Personlige problemer? Uønskede reaktioner?

Linda Larsen

Linda Larsen

NLP terapeut og hypnotisør
Partner i Larsen og Ravn.dk

Ulf Larsen

Ulf Larsen

NLP terapeut og mentaltræner
Partner i Larsen og Ravn.dk

Samtaleterapi

Når du er kommet til at hænge fast i negative uønskede mønstre eller tanker, eller når livet gør ondt, er det på tide at gøre noget ved det. Professionel samtaleterapi er en oplagt mulighed.

Hvorfor vælge samtaleterapi? – Du kan jo “bare” tage dig sammen….

Det er desværre en holdning vi alt for ofte støder på, når vi arbejder med samtaleterapi. Vær opmærksom på, at det kan være fra mennesker omkring os. MEN mindst lige så ofte er det en holdning, den problem ramte selv slås med i tankerne! Og det er skidt, for den slags tankegang kommer der med garanti ikke noget godt ud af i sådanne situationer!

Derfor er det ikke muligt at “tage sig sammen”

At tage sig sammen, betyder vel noget i retningen af, at man kan løse sine problemer, hvis bare man anstrenger sig nok, gør sig umage, tænker sig om og i det hele taget gider at gøre noget!  Vi håber du kan følge os, når vi ikke mener det høre til vores samtid, at tale sådan til sig selv eller andre.

I forhold til at løse personlige problemstillinger, er vi alle udstyret med de samme to begrænsninger:

    • Erfaring
    • Fantasi

Det betyder, meget simpelt, at hvis der opstår et problem, og du ikke har erfaring med problemet, så er du nødt til at nøjes med de forestillinger, du kan skabe omkring problemet, og løsningen på problemet. Det hjælper ikke, at du gør dig ekstra umage, eller anstrenger dig. Ofte tværtimod. Jo mere du anstrenger dig, desto større forekommer problemet at blive. Vi er ret sikre på, at du allerede har gjort alt hvad du har kunnet forestille dig, for at løse dit problem? Det er her samtaleterapi bliver aktuelt.

Få fornyet erfaring, og et friskt syn på livet med samtaleterapi

Samtaleterapi handler om, at mødes med en erfaren terapeut, og få en god snak om din oplevelse af problemerne i dit liv. Dernæst handler god samtaleterapi om, at du får mulighed for, at skabe nogle nye erfaringer på de områder du har behov for det, og endelig er det vigtigt, at du også får mulighed for at ændre på de forestillinger, du gør dig på visse områder.

Vil du høre mere om dine muligheder for samtaleterapi?

Vi er klar over at der er mange overvejelser at gøre når du er i processen, hvor du søger professionel samtaleterapi. Derfor er du selvfølgelig mere en velkommen til at kontakte os. Vi besvarer med glæde de spørgsmål du måtte have. Vær opmærksom på at vi tilbyder at afholde en forsamtale med dig. En forsamtale er en dyberegående samtale på 45 minutter, til en lav pris, hvor vi mødes og tager stilling til et muligt samarbejde. helt uforpligtende naturligvis. Læs også på Trustpilot om vores resultater med samtaleterapi.

Vi glæder os til at møde dig/Larsen og Ravn.dk

     Ses vi?

 

 

 

Hjem til dig?
Vi dækker det meste af sjælland

 

Uden ekstraomkostninger

 

Vil du have mere?

Vi tilbyder forsamtale, telefonsnak, og svarer meget gerne på dine spørgsmål på mail og SMS
mere info