Samtaleterapi der bringer dig videre

Samtaleterapi

Søger du samtaleterapi? Vi tilbyder effektiv, tryg og professionel samtaleterapi til alle, uanset alder og køn.

Du frit kan vælge! Mand eller kvinde. Vi er begge super erfarne terapeuter. Læs om vores vilkår, erfaringer, og dine muligheder her på siden.

Samtaleterapi

Når du er kommet til at hænge fast i negative uønskede mønstre eller tanker, eller når livet gør ondt, er det på tide at gøre noget ved det. Professionel samtaleterapi er en oplagt mulighed.

Det kan samtaleterapi

Samtaleterapi handler om, at mødes med en erfaren terapeut, og få en god snak om din oplevelse af problemerne i dit liv. Dernæst handler god samtaleterapi om, at du får mulighed for at skabe nogle nye erfaringer, og endelig er det vigtigt, at du også får mulighed for at ændre på de forestillinger der begrænser dig. En erfaren samtaleterapeut hjælper dig med gennemskue problemerne, og finde løsninger du faktisk kan håndtere ved hjælp af teknikker fra terapi og coaching.

Indsigt i dig selv

I forhold til at løse personlige problemstillinger, er vi alle udstyret med de samme to begrænsninger:

    1. Erfaring  (alt det du ved, og har erfaring med)
    2. Fantasi   (alt hvad du kan forestille dig)

Hvis der opstår et problem du ikke har erfaring med, så er du nødt til at nøjes med at gætte, og forsøge dig frem. Det hjælper ikke, at du gør dig ekstra umage, eller anstrenger dig. Ofte tværtimod. Jo mere du anstrenger dig, desto større forekommer problemet at blive. Som om du får skabt en form for negativ hypnose. Vi er ret sikre på, at du allerede har gjort alt hvad du har kunnet forestille dig, for at løse dit problem? Det er her samtaleterapi bliver aktuelt.

Hvorfor vælge samtaleterapi? - Du kan jo "bare" tage dig sammen....

Meget ofte holder man fast i tanken om at det er for dårligt, at man ikke bare selv kan løse problemerne. Du må tage dig sammen! På den måde kan der gå en længere periode, hvor samtaleterapi fravælges, alt imens man prøver at tage sig sammen.

Det er svært at "tage sig sammen"

At tage sig sammen er lidt det samme som at sige til sig selv, at “nu skal jeg gøre det bedre”, eller “gøre mig mere umage”. Problemet er bare at hvis du går rundt med personlige udfordringer, gør du allerede dit aller bedste! det er bare det at du ikke har gennemskuet problemet, og fundet løsningen. – endnu.

Vil du høre mere om dine muligheder for samtaleterapi?

Vi er klar over at der er mange overvejelser at gøre når du er i processen, hvor du søger professionel samtaleterapi. Derfor er du selvfølgelig mere en velkommen til at kontakte os. Vi besvarer med glæde de spørgsmål du måtte have. Vær opmærksom på at vi tilbyder at afholde en forsamtale med dig. En forsamtale er en dyberegående samtale på 20 minutter, til en lav pris, hvor vi mødes og tager stilling til et muligt samarbejde. helt uforpligtende naturligvis. Læs også på Trustpilot om vores resultater med samtaleterapi.

Har du et spørgsmål til os?

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål som du ikke har fået besvaret? Så er du meget velkommen til at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Du kan også tage et kig i vores artikler

Tag springet. Vi hjælper dig med din personlige udvikling og omsorg gennem hypnose, terapi og coaching.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk