Billig coaching

Billig coaching - Korsør og Slagelse

Har du brug for billig coaching? Og en dygtig coach? BUS er en mulighed for at få professionel coaching til en overkommelig pris

Billig coaching i Korsør, Slagelse kommune

Vi modtager oftere og oftere henvendelser fra mennesker, der har brug for hjælp til personlige udfordringer, men som ikke har den fornødne økonomi.

En coaching session hos Larsen og Ravn koster normalt 890 kr. pr.

Når vi kigger rundt på markedet, er det hverken dyrt eller billigt. Ikke når vi sammenligner os med vores kollegaer på Sjælland.

Ikke desto mindre er 890 kr. stadig 890 kr.! Og hvis man ikke har dem stående på kontoen, er det ikke bare en dyr fornøjelse, men også urealistisk, og derved en mulighed der ikke eksisterer.

Det synes vi ikke er rimeligt. Vi har den opfattelse, at der er mange mulige årsager til en trængt økonomi, og vi mener, at alle bør have mulighed for at komme videre i livet. Uanset om man har penge i baglommen eller ej.

B.U.S – Billige udvalgte sessions. – 495 kr.

  • 45 minutters effektiv terapi
  • Løs problemer.
  • Få ny erfaring…
  • Få afklaring……
  • Kom videre NU

Find ledige tider, og book din BUS tid online

Vilkår for billige, udvalgte sessions – BUS

  • BUS kan kun bookes online via booking kalenderen. (ikke via mail, telefon eller SMS)
  • Varighed 45 minutter
  • Betaling finder sted ved endt session
  • Der kan betales via Mobilpay eller kontant
  • Vores almindelige regler for afbestilling er gældende. Du kan læse dem HER!

Billig coaching med B.U.S

BUS-systemet fungerer som en vagtordning, hvilket betyder, at du booker en tid, og du vil blive mødt af enten Linda eller Ulf på den aftalte tid, alt efter hvem af os der er ledige.

BUS har en varighed på 45 minutter, og kan anvendes til at arbejde med alle typer problemstillinger, ligesom vi kan arbejde med alle typer teknikker (Hypnose, Coaching, Terapi samt Mentaltræning).

Billig Coaching FAQ

Billig coaching kan anvendes til ethvert issue der måtte være aktuelt i dit liv, præcis som enhver anden coaching session, og hvis det drejer sig om større emner, der kræver flere sessions, kan du også booke flere coaching sessions, så det bliver til et forløb.

Prisen er naturligvis klart en fordel, og så er der jo spørgsmålet om coaching samtalens varighed, som er 45 minutter, fremfor en “normal” coaching session, som hos os er 75 minutter. Faktisk er vores erfaring at det både kan ses som en ulempe og en fordel.

Forklaring følger:

Når der er en forholdsvis stram tidsramme opstår der ofte en form for fælles opfattelse af at tiden er kostbar, og coaching arbejdet bliver derved ekstra målrettet, og effektivt.

Omvendt er 45 minutter selvfølgelig 45 minutter, og det er engang tidsrammen vi har at arbejde i.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk