Coaching Korsør

Larsen og Ravn.dk tilbyder professionel coaching i Korsør. Alt efter din situation finder vi sammen ud af hvilken coach der er det perfekte match for dig. Vi har hyggelige lokaler midt i Korsør, hvor vi tilbyder alt fra kvindecoaching og ungecoaching til stressbehandling og erhvervscoaching. Læs om alle dine muligheder for coaching i Korsør her på siden. God læselyst 🙂

Coaching i Korsør for private og erhverv

Hvis du er på udkig efter en seriøs, professionel coach, kan det være det er en god ide at læse lidt videre her på siden. Larsen og Ravn.dk er flyttet til Korsør, og er derved blevet din lokale leverandør af kvalitets coaching i Korsør. Både for private, og erhvervslivet. Velkommen til.

Coaching Korsør med NLP coach Linda Ravn Larsen
Coaching Korsør med Larsen og Ravn.dk

Se her hvad du kan bruge os til

Når du leder efter en coach, betyder det at du har et eller andet på hjertet, men det betyder også at du har brug for at finde en coach i Korsør, der er det rigtige match til netop dig, og din situation. Derfor får du lidt at vide om hvad vi med sikkerhed kan coache dig i.

Læs om vores coaching på TRUSTPILOT

Din tryghed

Du kan blive afklaret med coaching

Et emne vi meget tit er blevet præsenteret for igennem årene er manglende afklaring på alle mulige områder i livet. Det kan være job/karriere, uddannelse, livsstil, svære valg generelt mm. Her i Korsør kan vi med coaching hjælpe dig frem til din inderste holdninger, og støtte dig, så dine prioriteringer kommer til at matche.

Du kan nå dine mål – med coaching i Korsør

De fleste af os har forskellige former for mål i livet. Altså forskellige ting vi ønsker at opnå, eller ting vi ønsker at ændre. Det gælder selvfølgelig ikke alle, men vores erfaring er at der er ret mange mennesker der støder på forskellige udfordringer med at nå sine mål. Det er lige fra det at sætte sig et mål, som kan være en udfordring for nogle, til det at gennemføre den proces der skal til, for at målet bliver indfriet. Vi har mange års erfaring med at hjælpe vores coaching-kunder med at knække koden.

Du kan finde løsninger på dine problemer

Nogle gange kan vi sidde fast i et problem! Og når det sker, er det som om problemet vokser, og ofte opstår der endnu flere problemer. Den negative spiral er født. Med coaching i Korsør kan du danne nye perspektiver, så problemet ser mindre ud, og du kan med garanti finde flere løsnings muligheder, så det blot bliver et spørgsmål om at vælge den der passer dig bedst.

Personlige issues løses også / coaching i Korsør

Der er en særlig kategori af problemer, som har det med at være særligt ømtålelige for os. Det er alle de forskellige problemer vi kan opleve inden i os selv. Det kan være dumme tanker. Ubehagelige følelser, dårligt humør, negativitet, handlemønstre, vaner mm. Vi er uddannet, trænet, og har mange års erfaring med at hjælpe vores kunder ud af fastsiddende personlige problemer ved hjælp af coaching i Korsør.

Coaching Korsør – for Erhvervslivet

En væsentlig del af vores hjerteblod er erhvervscoaching. Vi har coachet hundredvis af medarbejdere, ledere, iværksættere og EjerLedere igennem årene. Både for store, mellemstore virksomheder og organisationer. Ville det være en god ide at tilknytte en stresscoach i din virksomhed? Vi ser altid frem til at møde dig til Erhvervs coaching i Korsør.

Hvad koster coaching

Vi kommer ikke uden om at økonomi altid er et spørgsmål der skal afklares. Du finder vores coaching priser her.

Vælg selv din coach i Korsør

Larsen og Ravn.dk er stiftet af Linda (Ravn) Larsen og Ulf Larsen. Vi arbejder begge som coaches i firmaet. Du kan læse mere om vores baggrund her.

Ulf Larsen

Ulf Larsen

Mastercoach og Mentaltræner
Partner i Larsen og Ravn.dk

Linda (Ravn) Larsen

Linda (Ravn) Larsen

NLP, - og Kvinde coach
Partner i Larsen og Ravn.dk

Linda tilbyder livsstils coaching i Korsør

Linda, som er certificeret NLP coach har mange års erfaring med livsstils coaching forløb og kvinde coaching. Nogle gange er det over længere perioder, andre gange kortere forløb. Men det er altid sådan at hendes kunder kommer ud af døren med kufferten fuld at helt konkret, og anvendelig værktøj, afklaring, indsigt, holdning, så processen fortsætter positivt frem til næste coaching session. Linda har et åbent sind, og møder alle i øjenhøjde. Hun rummer en væsentlig livserfaring, og så er kendt for at have en særlig udviklet intuition, som hun gennem årene er blevet virkelig dygtig til at anvende i sit arbejde som coach, (og hypnotisør). Linda glæder sig til at tage imod dig til livsstils coaching i Korsør.

Ulf er MasterCoach og Erhvervscoach

Hvis du for alvor sidder fast, eller har mistet overblikket, kan det være en god ide at få en professionel snak med Ulf. Han er certificeret NLP trainer, Mastercoach og erhvervscoach, med mere end 15 års praktisk erfaring. Du vil blive mødt og guidet sikkert og trygt frem til løsninger og nye muligheder, og du vil få værktøjer og indsigt der gør det muligt for dig at ændre din situation, som noget helt naturligt.

Personlig coaching i Korsør

Du kan forvente et coaching forløb hvor det 100 procent er dig der sætter dagsordenen. Du er centrum i processen, og det er fra start til slut dit verdensbillede vi arbejder i. Ulf har gennem årene udviklet en fantastisk god evne til at gøre svære emner håndterbare. Og så foregår det hele helt nede på jorden, i et sprog der er til at forstå. Vores coaching forløb er et godt og sagligt alternativ til psykolog samtaler.

Er du klar til at rykke?

Vi er så klar til at tage i mod dig til seriøs, resultatorienteret coaching i Korsør. Du er altid mere end velkommen til at ringe, eller skrive med ethvert spørgsmål du måtte have på hjertet. Det er selvfølgelig både gratis og uforpligtende. 🙂

Kontakt os nu

Du kan ringe eller SMS`e til Linda, telefon 2971 5243, eller Ulf, telefon 6177 3804. Du kan også finde ledige tider og booke online, eller skrive til os.

Vi glæde os til at se dig til spændende coaching i Korsør 🙂

Kh/Linda og Ulf

En coach hjælper dig med at finde løsninger, så du opnår præcis det du ønsker at opnå. Der er ikke tale om tilfældige teoretiske løsninger, men derimod reelle løsninger du kan handle på.

Terapi er ofte bearbejdelse af forskellige emner der hører til i fortiden, hvor coaching som oftest er forskellige emner der er fremtid. En anden forskel der tit opleves er formen af hhv. coaching og terapi: Ved coaching finder du selv frem til svarene. Ved terapi forekommer det oftere at du modtager svarene fra terapeuten.

Erhvervscoaching udføres af en erhvervscoach. En erhvervscoach er en coach der er uddannet og trænet i de særlige vilkår og forudsætninger der er gældende i forbindelse med arbejdsmarkedet, samt de roller man besidder på arbejdsmarkedet.

En Mastercoach er en coach der er uddannet på så højt et niveau at han/hun kan hjælpe med at du opnår dine mål væsentligt hurtigere end det ville være tilfældet hvis du arbejdede med en ikke-Mastercoach.

Aktuelle tilbud

Vil du have mere?

Vi tilbyder forsamtale, telefonsnak, og svarer meget gerne på dine spørgsmål på mail og SMS
mere info