EjerLeder coaching med erfaren, professionel erhvervscoach fra Larsen og Ravn.dk

EjerLeder coaching

At være ejer og leder på samme tid, er i virkeligheden det samme som, at rumme 2 vidt forskellige roller – samtidigt! Det kan være udfordrende, men også spændende.

EjerLeder coaching er en central del af vores erhvervscoaching sektion.

Premium EjerLeder coaching forløb

Premium EjerLeder coaching er ikke kun et spørgsmål om at vi giver dig garanti.

Du får kigget dine roller efter i sømmene. Og du får en medspiller der giver dig præcis de rette input, og et passende modspil, så du kommer i mål med din succes i Ejerleder rollen. Og så er det selvfølgelig dig der bestemmer; vi kan indgå onlineaftaler og mødes på vores krypterede platform, eller fysisk hos os, eller dig. valget er dit!

EjerLeder coaching

EjerLeder coaching er en oplagt mulighed for dig, der  både ejer din virksomhed, og samtidig fungerer som leder!

Hvis det er tilfældet, kan det være at der er plads til ledelsesmæssig optimering i din virksomhed. Ud over at ledelse er en titel, og et job, er det også, – og måske frem for alt, en rolle. En rolle, der optimalt, forudsætter viden, særlige personlige egenskaber, ressourcer og strategier.

Få succes med EjerLeder coaching

EjerLeder coaching er en målrettet sparring med fokus på netop alt dette.

Målet er altid, at du naturligt kommer til, at glide ind i en optimeret lederrolle, hvor du oplever succes med din ledelse af din egen virksomhed.

Hvad kan ejerLeder coaching?

Ejerskabet af en virksomhed, er i de fleste tilfælde meget værdiskabende for ejeren, hvilket ofte betyder, at tankegangen automatisk følger med. – Du tænker i indre værdier: undgå spild, vær effektiv, hvordan kan jeg optimere osv.

Det er jo bestemt ikke fordi, der er noget som helst galt med de værdier, og medfølgende tankegang, – tværtimod! Det er bare ikke sikkert, at det altid er den mest hensigtsmæssige måde, at møde dine medarbejdere, eller samarbejdsparter.

God ledelse handler om, at danne visioner, planer, mål, og dernæst på forunderlig vis, at få hele organisationen til, at trække og skubbe i den valgte retning! Det betyder, at du har brug for at din lederrolle rummer de fornødne ressourcer (Eks. tålmodighed, rummelighed, fantasi etc) samt strategier (Eks. kommunikation, konfliktløsning, motivation etc.)

Garanti ordning - Erhvervs forløb

Når du vælger at starte et erhvervsforløb hos os vil vi gerne kvittere for din tillid, og tilbyde dig en garantiordning, eller det der kaldes No cure – No pay.  Klik på videoen, og se hvad tilbuddet indebærer

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk