Forandrings coaching for virksomheder, erhverv og business

Forandrings coaching

Uden udvikling, ingen fremdrift! Uden forandringer, ingen udvikling.

Og det er her forandrings coaching kommer ind i billedet, for det er vist ikke nogen hemmelighed at forandringer kan være noget af en udfordring!

Vi er specialister i forandringer, og tilpasning, og vi hjælper meget gerne dig, og din virksomhed igennem processen, når forandringens vinde blæser op til storm.

Forandrings coaching

Forandrings coaching er for alle  medarbejdere i virksomheden. Det er nemlig grundlæggende at I får alle med i forandrings processen. Hvis det glipper, kommer I til at slås med at der er en større eller mindre gruppe medarbejdere, der ikke har tilpasset sig jeres nye virkelighed. 

Og det kan være skadeligt for forretningen, og arbejdsmiljøet.

Forandringer kan være spændende

Desuden kan forandringer være nødvendige, og forandringer kan være fordelagtige!

– Ja, det kan de, men de kan også være alt det modsatte. Problemstillingen ved at arbejde med forandringer i organisationer, vil altid handle om modstand.

Forandrings coaching bearbejder modstand

Modstand opstår i de fleste tilfælde i forbindelse med utilfredshed eller frygt. Typisk består modstanden af begge dele.

Når modstanden først er opstået, vil det ofte være en større opgave, at bearbejde den. Derfor er det en fantastisk god ide, at forberede alle væsentlige forandringer, så de kan blive præsenteret, og formidlet på den mest optimale måde. Altid med det mål, at der opstår mindst mulig modstand. Vi rådgiver, og coacher meget gerne med jer, også i denne fase.

Hvordan er Jeres forandringskultur?

I visse tilfælde kan det være en rigtig god ide, at tjekke den kultur der eksistere i virksomheden, eller organisationen i forhold til forandringer. Det er et faktum, at visse organisationer og virksomheder er verdensmestre i forandringer, mens andre er rent ud sagt elendige.

Forandrings coaching skaber forandrings parathed

Forskellen kan findes i det begreb der benævnes “forandrings parathed”. Forandrings parathed er en afspejling af den samlede kultur, I omgiver jer med.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis I oplever problemstillinger i forbindelse med Jeres forandringsprocesser, og også hvis du har lyst til en uforpligtende snak om forandrings kultur. 

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk

Garanti ordning - Erhvervs forløb

Når du vælger at starte et erhvervsforløb hos os vil vi gerne kvittere for din tillid, og tilbyde dig en garantiordning, eller det der kaldes No cure – No pay.  Klik på videoen, og se hvad tilbuddet indebærer

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04.