Ledersparring med professionel sparringspartner.

Ledersparring

Er dit liv for kort, og din karriere for vigtig, til lange
coaching forløb, hvor du svare på endeløse rækker af spørgsmål?
Ledersparring er er et tilbud fra vores erhvervscoaching sektion

Ledersparring

Ledersparring er et tilbud om målrettet sparring for ledere, hvilket kan forekomme temmelig indlysende. Men hvad er sparring egentligt for noget? At sparre betyder frit oversat at træne, og begrebet er blandt andet hentet fra boksningens univers, forstået som praktisk træning (en sparringsrunde)

Hvordan kan man sparre som leder?

Som leder har du flere forskellige muligheder for at sparre. Du kan inddrage din sparringpartner onsite, dvs, at du giver din sparrings partner et indblik i din måde at arbejde på.

Du kan også notere dig, de situationer du ønsker at bearbejde og udvikle.

Det vigtigste ved et sparrings forløb er, at vi sammen skaber en ramme, hvor formålet med sparringen er at træne og øve, og at det foregår i din arbejdsmæssige virkelighed.

Er dit liv for kort, og din karriere for vigtig, til lange coaching forløb, hvor du svare på endeløse rækker af spørgsmål?
-Så kan det være at ledersparring er præcis hvad du har brug for.

Hvad er ledersparring?

Ledersparring, er dialog og drøftelser i øjenhøjde. Det er opkobling med en professionel medspiller, der giver dig modspil, støtte og samspil på din egen banehalvdel.

Det er naturligvis dig og den situation du befinder dig i, der sætter dagsordenen. Og sparringen har kun et mål:  Din succes!

Hvordan foregår ledersparring i praksis?

I praksis foregår ledersparring efter behov. Vi kan sparrer via SKYPE, telefonen, SMS, email, på din arbejdsplads, eller i vores lokaler, midt på Sjælland. Vi er klar til at engagere os, så det er helt op til dig.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk

Garanti ordning - Erhvervs forløb

Når du vælger at starte et erhvervsforløb hos os vil vi gerne kvittere for din tillid, og tilbyde dig en garantiordning, eller det der kaldes No cure – No pay.  Klik på videoen, og se hvad tilbuddet indebærer

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04.