Medarbejder coaching. Professionel medarbejdercoaching for alle faggrupper i din virksomhed.

Medarbejder coaching

Fundamentet i alle virksomheder er medarbejderne. Medarbejder coaching skaber resultater på bundlinjen via øget trivsel. Medarbejder coaching sikrer at virksomhedens største ressource løbende udvikles og vedligeholdes. Som en velsmurt og toptunet motor. Larsen og Ravn.dk tilbyder markedets måske bedste coaching vilkår.

 

Medarbejder coaching

Medarbejder coaching sikrer, og øger virksomhedens vigtigste råstof…..

Alle medarbejdere er mennesker, med behov for at være i en vis balance. Hvis dine medarbejdere kommer i ubalance, påvirker det omgående værdiskabelsen i virksomheden negativt.

Alle virksomheder fungerer som et system, og i de fleste tilfælde benytter virksomheden/systemet maskiner (eller teknologi). Udfordringen kan være, at håndtere forskellen på systemer, maskiner, og mennesker.

Ofte ser vi virksomheder forsøge, at løse ubalancer hos medarbejderne ved hjælp af systemtænkning, og/eller systemisk kommunikation, eller ligefrem maskine/teknologi tankegang. Den går ikke venner! Det vil ikke fungere!

Medarbejder coaching handler om hele mennesket

Mennesker er mennesker. Et menneske er ikke et system, eller en maskine!

Så, hvis du vil håndtere ubalance hos dine medarbejdere, er coaching et uovertruffen middel.

Hvad får du ud af medarbejder coaching?

Først og fremmest får du resultater. Menneskeskabte resultater. Skabt af medarbejderen selv.

Det betyder, at medarbejderen selv tager ansvaret for de problemstillinger der opleves, og kan bære ansvaret i kraft af egne løsningsstrategier. Medarbejder coaching skaber balance. Og ikke mindst skaber det gensidig respekt.

Vi har stor erfaring med coaching af medarbejdere

Med flere tusinde coaching sessions bag os, rummer vi en vis erfaring på området. Vores erfaring siger os, at der grundliggende er to indgangsvinkler:

  1.  En medarbejder er interesseret i at modtage coaching
  2.  En leder ønsker at medarbejderen modtager coaching

Der kan være en enorm forskel på coaching situationen, afhængigt af om det er medarbejderen selv, eller lederen der har et ønske om coaching. Det er selvfølgelig ikke raketvidenskab, at der er stor forskel på, at gå ind i noget af egen drift, fremfor at opleve en påtvungen situation.

Vores erfaring er heldigvis, at det stort set altid lykkes, at skabe en ramme der gør, at der kan etableres god kemi og tryghed, så vi kan arbejde konstruktivt og løsningsorienteret.

Medarbejder coaching skaber balance

Medarbejder coaching kan med fordel anvendes i alle situationer, hvor man som medarbejder oplever ubalance. Det kan være i forbindelse med indespærrede indre ressourcer, under forandringer, ved ekstraordinært arbejdspres/stress, mangelfuld kommunikation, samarbejdsvanskeligheder.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk

Garanti ordning - Erhvervs forløb

Når du vælger at starte et erhvervsforløb hos os vil vi gerne kvittere for din tillid, og tilbyde dig en garantiordning, eller det der kaldes No cure – No pay.  Klik på videoen, og se hvad tilbuddet indebærer

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04.