Parterapi Slagelse med parterapeut Ulf Larsen fra Larsen og Ravn.dk

Parterapi Slagelse kommune

Velkommen til, her kan du læse om dine muligheder for at få seriøs og effektiv parterapi i Slagelse kommune.

Samlivsproblemer er alt for ødelæggende at leve med. Vi giver Jer redskaberne til at (gen)opbygge Jeres parforhold med positiv og løsningsorienteret parterapi i Slagelse. God læselyst.

Indholdsfortegnelse

Parterapi i Slagelse der gør en forskel

Når du, eller I, – sidder og læser her på siden, er det sikkert fordi I overvejer at finde en rigtig god, og dygtig parterapeut, til parterapi i Slagelse kommune. Eller sagt på en anden måde; I har brug for hjælp!

Det ville være mærkeligt, hvis ikke I leder efter en parterapeut der VIRKELIGT kan sit kram, og ikke mindst en der er til at holde ud at være i stue med. – for Jer begge.

Er jeg den rette parterapeut for jer?

Og lad det være sagt med det samme! Det er en værre jungle at finde rundt i (terapi, og psykologi-junglen). Skal det være en mand eller en kvinde vi opsøger? Yngre, eller mere moden?

Er vedkommende nu så dygtig som han/hun skriver? Vi (parterapeuter) praler jo alle af hvor dygtige vi er, og som oftest er det ikke nemt at finde brugbare referencer. Osv. osv.

Derfor vil jeg forsøge at give Jer et retvisende billede af hvad det præcis er vi tilbyder par der har brug for assistance på samlivsfronten. I form af seriøs, konstruktiv parterapi i Slagelse.

Sådan fungerer et godt parforhold

Når vi kigger på de parforhold der er velfungerende, vil der som oftest være tilstedevær af forskellige ting:

 1. Der er gensidig kærlighed
 2. Parterne er ligeværdige.
 3. Uenighed er naturligt og noget positivt
 4. Parforholdet er baseret på tillid
 5. Hverdagen er bygget på løsninger
 6. Der er gensidig interesse og omsorg
 7. Der er væsentligt værdisammenfald
 8. Parterne har indsigt i, og forståelse for hinandens kommunikation

Din parterapeut i Slagelse

Parterapeuten hos Larsen og Ravn.dk er Ulf Larsen (det er mig der skriver). Jeg er medejer af vores virksomhed, og jeg har 15 års erfaring med personlig udvikling (11 år med parterapi). Jeg er uddannet Mentaltræner, NLP terapeut og Hypnoterapeut.

Det lyder sikkert allerede både kedeligt og meget terapeut-agtigt, og indrømmet, – det kan for mange mennesker være en kæmpe udfordring at komme i hænderne på sådanne ærke-terapeuter, der spyer om sig med følelses-fraser, barndoms snak, og indre fænomener. 

Men bare roligt. Udover mine uddannelser, har jeg jo også min personlighed, og den er altså ret meget nede på jorden, og jeg er meget tilhænger af at tale med andre i helt almindeligt hverdagssprog.

Faktisk har jeg efterhånden øvet parterapi i så mange år, at jeg er blevet ret god til tale med udfordrede par om alt det svære/umulige på en enkel og let måde, så situationen bliver håndterbar. Også de personlige emner!

I får løsningsorienteret parterapi

Derudover er min tilgang at I får en masse værktøjer der passer til de løsninger I har brug for at finde frem til. Det kan være kommunikations værktøjer, mentale værktøjer. Praktiske øvelser mm.

Jeg er ikke jeres dommer

Jeg vil også nævne at I må forvente at jeg IKKE tager parti i Jeres eventuelle konflikter, og jeg gør IKKE forskel på kvinder og mænd. For mig er vi alle mennesker, uanset alder og køn. Derfor er vi ligeværdige, og jeg skælder aldrig ud 🙂

Professionelt samarbejde

Endelig skal i være indstillet på at der er tale om et samarbejde! Med det mener jeg, at jeg kan ikke rette op på jeres samliv, men i et samarbejde, kan jeg for min del bidrage, således at I (også i et samarbejde) selv kan løse opgaven.

Hvis I har lyst, kan i besøge vores side terapi sektion, og læse om vores terapeutiske tilgang.

 1. Børneopdragelse (uenigheder)
 2. Økonomi (hvad skal pengene bruges til)
 3. Dårlig økonomi
 4. Attituder og adfærd (talemåde, kropssprog)
 5. Sex (forskellige behov og ønsker)
 6. Utroskab
 7. Jalousi
 8. Arbejdstider/arbejdsbyrde
 9. Familie relationer
 10. Ikke fungerende kommunikation

Hvis du/I er ved at være klar til at gå videre med parterapi i Slagelse, synes jeg I skal have et par input til hvordan I får allermest ud af Jeres parterapi.

 1. Allerførst: Husk parterapi er et samarbejde. Vi har forskellige roller
 2. Forbered Jer på en periode i livet hvor der bliver brug for reflektion
 3. Arbejd videre med emnerne efter hver session
 4. Forbered Jer på at begynde at prioriterer på nye måder
 5. Beslut dig på forhånd for at engagere dig i parterapien

Sådan kommer du videre

Når I først er enige om at gå videre med parterapi i Slagelse, er resten af processen ret simpel.

I kan booke tid online i min bookingkalender. Der finder I mine ledige tider. Vælg en der passer jer. Udfyld bookingformularen, og send den afsted. Inden for 24 timer modtager I en bekræftelse på email, og vi har en aftale 🙂

I er naturligvis også meget velkomne til at give mig et kald på telefonen, og i den forbindelse stille mig alle de spørgsmål i måtte have. Mit nummer er 6177 3804.

I kan booke mig mig til parterapi Slagelse på Jeres adresse, eller I kan booke Jeres parterapi i vores lokaler i Korsør.

Parterapi - FAQ

Nu har I fundet en parterapeut der tilbyder parterapi i Slagelse kommune. Spørgsmålet er så bare om det er den rette løsning for Jer.

Svaret afhænger blandt andet, virkeligt meget af hvilken type mennesker I er. Hvis du har KÆMPE stor MODSTAND på ideen, er det sikkert ikke vejen frem med Parterapi, heller ikke selvom det er tæt på hvor I bor i Slagelse. Men husk: Det er faktisk ok at have sine meninger, og det er ok både at udvise modstand, og også mistro for den sags skyld.

Hvis en af Jer allerede er afklaret, og ikke længere ønsker Jeres forhold (uden endnu at have sagt det højt) er det sikkert heller ikke vejen frem.

Til gengæld er der meget gode chancer for at parterapi i Slagelse vil kunne bringe Jer tilbage på sporet, og hjælpe Jer med at genfinde gnisten, hvis bare I er åbne og ærlige.

Først og fremmest kan I vælge! Vælg frit mellem om Jeres parterapi skal foregå i vores lokale i Korsør, eller om I ønsker parterapi i Slagelse, på Jeres adresse.

En session varer ca 75 minutter. Der bliver taget godt og pænt imod Jer, og vi finder et lokale vi kan tale uforstyrret i. Vi giver altid en tår at drikke.

Faktisk er det Jer der sætter dagsordenen, men det er ikke sikkert i lægger mærke til det, for det mig der styrer slagets gang.

Vi arbejder med en ting ad gangen, og det i har på hjerterne bliver altid ligeligt fordelt, og gjort færdige.

I får som regel altid een eller flere “hjemmeopgaver” med Jer, som I så vil arbejde med til vi ses igen.

Der er typisk 14-30 dage mellem parterapi sessionerne. Med tiden op til 90 dage, men altid efter behov.

Det er MEGET forskelligt hvor langt et forløb er. jeg har erfaring med alt fra 2 til 20 sessioner.

Der er ALDRIG nogen der kommer ud af døren efter endt session, uden at jeg har sikret at I begge er OK.

Hvis I begge er indstillet på at gøre en engageret indsats i en periode, kan parterapi være præcis det instrument der skal til for at få parforholdet på fode igen.

Bestem ikke altid. Nogle gange er det forholdsvis lidt der skal til for at løse problemerne, men der andre gange skal en mere omfattende indsats til. Omfanget bestemmes i høj grad af den situation der er opstået, og ikke mindst hvor længe problemerne har været der, uden der er blevet gjort noget ved det. Derfor kan alt fra 2 til 20 sessioner være aktuelt, over perioder på 1 til 12 måneder.

En parterapeut hjælper allerførst med at give samtale og kommunikation den nødvendige kvalitet, så den bliver så konstruktiv og løsningsorienteret som muligt. Parterapeuten opfanger også misforståelser, forvrængninger og andre tolkninger, så det kan videreformidles til parterne. Den dygtige parterapeut tilbyder ligeledes øvelser og specifikke værktøjer der er tilpassede parrets situation.

Visse kommuner har forsøgsordninger med gratis parterapi, men tilbuddene til borgerne ændres løbende. Der er varierede betingelser for at modtage gratis parterapi fra kommune til kommune. Som udgangspunkt skal man være børnefamilie (hjemmeboende børn under

Har du et spørgsmål til os?

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål som du ikke har fået besvaret? Så er du meget velkommen til at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Du kan også tage et kig i vores artikler

Tag springet. Vi hjælper dig med din personlige udvikling og omsorg gennem hypnose, terapi og coaching.

Det siger vores kunder...

Anders LarsenSlut med rygning efter 27 år
Læs mere
"Jeg har kun rosende ord om forløbet. Linda som hypnotiseret mig, var imødekommende, professionel, ærlig og førte en vellykket proces med spørgeskema, behandling samt opfølgning. Takket være Linda's forløb, er jeg røgfri på 8. måned, og sidder tilbage med en god positiv oplevelse. Jeg kan varmt anbefale Larsen & Ravn til alle, der er indstillet på et rygestop."
KristinaFarvel til flyveskrækken
Læs mere
"Jeg nåede at være i hypnose to gange. Det var virkelig to meget vilde oplevelser på den bedst tænkelige måde. I samarbejdet, fik jeg ryddet op. Under fuldstændig afslapning, er bevidstheden og underbevidstheden på arbejde i en eller anden form for teamsamarbejde. Vi frygter noget af en grund og der er helt okay at få hjælp til at frygten ikke vokser og bliver begrænsende."
Søren SørensenEmpatisk venlig forstående
Læs mere
"Jeg har i nogen tid haft besøg af Linda efter nogle traumatiske oplevelser som efterfølgende har givet mig angst og depression har svært ved og gå ud så jeg er utrolig glad for at hun kommer hjem til mig og det koster ikke ekstra jeg for hypnose og samtale terapi og det gør mig godt. Linda er meget empatisk og lyttende og det hjælper mig. Jeg glæder mig til næste gang."
AnneEn meget svær periode i mit liv
Læs mere
"Jeg følte mig velkommen fra jeg trådte indover deres dørtrin og følte Ulf havde hånden under mig. Ulf er meget rolig, udsender straks empati og forståelse for ens situation. Ulf gav mig rigtige gode redskaber til at håndtere min situation. Ulf tegner og skriver ned under sessionen, hvilke har gjort jeg kan bladre i vores samtale hjemme, når tankemylder vil tage over."
Heidi StielundDen bedste hjælp til selvhjælp
Læs mere
"Da jeg mødte Ulf første gang, var jeg tydeligt presset og havde mange ting at forholde mig til, såvel fagligt som privat, men efter få gange i samtale med Ulf, kunne jeg tydelig mærke, at der skete en ændring. Mit overskud blev anderledes, jeg lyttede istedet for at tale, og jeg var istand til at se mig selv og mine handlinger gennem andres optik."
Anne-MarieEn livsændrende oplevelse!
Læs mere
"Linda har formået noget, som ingen andre har kunnet gøre for mig, nemlig at mindske mine smerter i mine underarme, som jeg har haft betændelse i gennem flere år. Allerede efter første massage af mine arme, kunne jeg mærke en tydelig forskel hvilket betyder, at når det gør mest ondt, er det en væsentlig mindre smerte end tidligere.

Vi anerkender, at hver persons rejse til “et bedre liv” er unik. Derfor er vi her for at lytte, forstå og skabe et trygt rum, hvor du kan udforske dine tanker, følelser og drømme.

Sammen arbejder vi på at skabe balance, velvære og personlig udvikling. Vores kunders oplevelser er hjertet af vores praksis.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk