Parterapi Slagelse kommune

Velkommen til, her kan du læse om dine muligheder for seriøs og effektiv parterapi i Slagelse kommune. Samlivsproblemer er alt for ødelæggende at leve med. Vi giver Jer redskaberne til at (gen)opbygge Jeres parforhold med positiv og løsningsorienteret parterapi i Slagelse. God læselyst.

Parterapi i Slagelse der gør en forskel

Ulf Larsen

Ulf Larsen

Parterapeut og Mentaltræner
Partner i Larsen og Ravn.dk

Når du, eller I, – sidder og læser her på siden, er det sikkert fordi I overvejer at finde en rigtig god, og dygtig parterapeut, til noget parterapi i Slagelse kommune.

Det ville være mærkeligt, hvis ikke I leder efter en parterapeut der VIRKELIGT kan sit kram, og ikke mindst er til at holde ud at være i stue med. – for Jer begge.

Og lad det være sagt med det samme! Det er en værre jungle at finde rundt i (terapi, og psykologi-junglen). Skal det være en mand eller en kvinde vi opsøger? Yngre, eller mere moden? Er vedkommende nu så dygtig som han/hun skriver? Vi (parterapeuter) praler jo alle af hvor dygtige vi er, og som oftes er det ikke nemt at finde brugbare referencer. Osv. osv.

Derfor vil jeg forsøge at give Jer et retvisende billede af hvad det præcis er vi tilbyder par der har brug for assistance på samlivsfronten. I form af seriøs, konstruktiv parterapi i Slagelse.

Læs om vores parterapi på TRUSTPILOT

Din tryghed
Parterapi i Slagelse med parterapeut Ulf Larsen

Søger I effektiv, professionel og
seriøs parterapi i Slagelse?
Mød parterapeut Ulf Larsen fra
Larsen og Ravn.dk

Din parterapeut i Slagelse

Parterapeuten hos Larsen og Ravn.dk er Ulf Larsen (det er mig der skriver). Jeg er medejer af Vores virksomhed, og har 15 års erfaring med personlig udvikling (11 år med parterapi). Jeg er uddannet Mentaltræner, NLP terapeut og Hypnoterapeut.

Det lyder sikkert allerede både kedeligt og meget terapeut-agtigt, og indrømmet, – det kan for mange mennesker være en kæmpe udfordring at komme i hænderne på sådanne ærke-terapeuter, der spyer om sig med følelses-fraser, barndoms snak, og indre fænomener. Men bare roligt. Udover mine uddannelser, har jeg jo også min personlighed, og den er altså ret meget nede på jorden, og jeg er meget tilhænger af at tale med andre i helt almindeligt hverdagssprog.

Faktisk har jeg efterhånden øvet parterapi i så mange år, at jeg er blevet ret god til tale med udfordrede par om alt det svære/umulige på en enkel og let måde, så situationen bliver håndterbar. Også de personlige emner!

Derudover er min tilgang at I får en masse værktøjer der passer til de løsninger I har brug for at finde frem til. Det kan være kommunikations værktøjer, mentale værktøjer. Praktiske øvelser mm.

Jeg vil også nævne at I må forvente at jeg IKKE tager parti i Jeres eventuelle konflikter, og jeg gør IKKE forskel på kvinder og mænd. For mig er vi alle mennesker, uanset alder og køn. Derfor er vi ligeværdige, og jeg skælder aldrig ud 🙂

Endelig skal i være indstillet på at der er tale om et samarbejde! Med det mener jeg, at jeg kan ikke rette op på jeres samliv, men i et samarbejde, kan jeg for min del bidrage, således at I (også i et samarbejde) selv kan løse opgaven.

Hvis I har lyst, kan i besøge vores side terapi sektion, og læse om vores terapeutiske tilgang.


Er parterapi vejen frem for Jer?

Nu har I fundet en parterapeut der tilbyder parterapi i Slagelse kommune. Spørgsmålet er så bare om det er den rette løsning for Jer.

Svaret afhænger blandt andet, virkeligt meget af hvilken type mennesker I er. Hvis du har KÆMPE stor MODSTAND på ideen, er det sikkert ikke vejen frem med Parterapi, heller ikke selvom det er tæt på hvor I bor i Slagelse. Men husk: Det er faktisk ok at have sine meninger, og det er ok både at udvise modstand, og også mistro for den sags skyld.

Hvis en af Jer allerede er afklaret, og ikke længere ønsker Jeres forhold (uden endnu at have sagt det højt) er det sikkert heller ikke vejen frem.

Til gengæld er der meget gode chancer for at parterapi i Slagelse vil kunne bringe Jer tilbage på sporet, og hjælpe Jer med at genfinde gnisten, hvis bare I er åbne og ærlige.


Hvordan foregår parterapi Slagelse

Først og fremmest kan I vælge! Vælg frit mellem om Jeres parterapi skal foregå i vores lokale i Korsør, eller om I ønsker parterapi i Slagelse, på Jeres adresse.

En session varer ca 75 minutter. Der bliver taget godt og pænt imod Jer, og vi finder et lokale vi kan tale uforstyrret i. Vi giver altid en tår at drikke.

Faktisk er det Jer der sætter dagsordenen, men det er ikke sikkert i lægger mærke til det, for det mig der styrer slagets gang.

Vi arbejder med en ting ad gangen, og det i har på hjerterne bliver altid ligeligt fordelt, og gjort færdige.

I får som regel altid een eller flere “hjemmeopgaver” med Jer, som I så vil arbejde med til vi ses igen.

Der er typisk 14-30 dage mellem parterapi sessionerne. Med tiden op til 90 dage, men altid efter behov.

Det er MEGET forskelligt hvor langt et forløb er. jeg har erfaring med alt fra 2 til 20 sessioner.

Der er ALDRIG nogen der kommer ud af døren efter endt session, uden at jeg har sikret at I begge er OK.


Sådan fungerer et godt parforhold

 1. Der er gensidig kærlighed
 2. Parterne er ligeværdige.
 3. Uenighed er naturligt og noget positivt
 4. Parforholdet er baseret på tillid
 5. Hverdagen er bygget på løsninger
 6. Der er gensidig interesse og omsorg
 7. Der er væsentligt værdisammenfald
 8. Parterne har indsigt i, og forståelse for hinandens kommunikation

Typiske udfordringer i parforholdet

 1. Børneopdragelse (uenigheder)
 2. Økonomi (hvad skal pengene bruges til)
 3. Dårlig økonomi
 4. Attituder og adfærd (talemåde, kropssprog)
 5. Sex (forskellige behov og ønsker)
 6. Utroskab
 7. Jalousi
 8. Arbejdstider/arbejdsbyrde
 9. Familie relationer
 10. Ikke fungerende kommunikation

Gode forudsætninger inden parterapi

Hvis du/I er ved at være klar til at gå videre med parterapi i Slagelse, synes jeg I skal have et par input til hvordan I får allermest ud af Jeres parterapi.

 1. Allerførst: Husk parterapi er et samarbejde. Vi har forskellige roller
 2. Forbered Jer på en periode i livet hvor der bliver brug for reflektion
 3. Arbejd videre med emnerne efter hver session
 4. Forbered Jer på at begynde at prioriterer på nye måder
 5. Beslut dig på forhånd for at engagere dig i parterapien

Sådan kommer du videre NU!

Når I først er enige om at gå videre med parterapi i Slagelse, er resten af processen ret simpel.

I kan booke tid online i min bookingkalender. Der finder I mine ledige tider. Vælg en der passer jer. Udfyld bookingformularen, og send den afsted. Inden for 24 timer modtager I en bekræftelse på email, og vi har en aftale 🙂

I er naturligvis også meget velkomne til at give mig et kald på telefonen, og i den forbindelse stille mig alle de spørgsmål i måtte have. Mit nummer er 6177 3804.

I kan booke mig mig til parterapi Slagelse på Jeres adresse, eller I kan booke Jeres parterapi i vores lokaler i Korsør.

I kan læse om vores priser og vilkår HER. Skriftlig kontakt sker HER.

Kontakt din parterapeut i Slagelse

Hvis I begge er indstillet på at gøre en engageret indsats i en periode, kan parterapi være præcis det instrument der skal til for at få parforholdet på fode igen.

Bestem ikke altid. Nogle gange er det forholdsvis lidt der skal til for at løse problemerne, men der andre gange skal en mere omfattende indsats til. Omfanget bestemmes i høj grad af den situation der er opstået, og ikke mindst hvor længe problemerne har været der, uden der er blevet gjort noget ved det. Derfor kan alt fra 2 til 20 sessioner være aktuelt, over perioder på 1 til 12 måneder.

En parterapeut hjælper allerførst med at give samtale og kommunikation den nødvendige kvalitet, så den bliver så konstruktiv og løsningsorienteret som muligt. Parterapeuten opfanger også misforståelser, forvrængninger og andre tolkninger, så det kan videreformidles til parterne. Den dygtige parterapeut tilbyder ligeledes øvelser og specifikke værktøjer der er tilpassede parrets situation.

Visse kommuner har forsøgsordninger med gratis parterapi, men tilbuddene til borgerne ændres løbende. Der er varierede betingelser for at modtage gratis parterapi fra kommune til kommune. Som udgangspunkt skal man være børnefamilie (hjemmeboende børn under 18 år) for at modtage hjælp.