Selvværd hypnose

Selvværd hypnose er hypnose terapi for dig der endnu ikke har opdaget hvor fantastisk værdifuld du selv er. Det er usundt at leve med en lav selvværdsfølelse. Ikke mindst er det spild af liv. Læs om hvad selvværd hypnose, og hypnoterapi kan gøre for dit liv

Hvad tænker andre? Er jeg god nok? Er jeg forkert? Negativt selvbillede

Linda Larsen

Linda Larsen

Hypnotisør, Hypnoterapeut
Partner i Larsen og Ravn.dk

Selvværd hypnose

Læs alt om selvværd hypnose:

Når du er havnet her på siden, er det højst sandsynligt fordi du problemer med dit selvværd, eller din selvværdsfølelse. – Og leder efter en løsning! Hypnose kan være den løsning du leder efter. Vi har tilrettelagt et målrettet hypnoterapi forløb, der går helt i dybten, ved hjælp af avancerede hypnose teknikker, og effektive terapeutiske værktøjer. Hos os, er der altid tale om et samarbejde, og det gælder også selvværd hypnose. derfor kan det være en god ide at læse denne side igennem, så du er bedst muligt informeret om den spændende rejse du kan tage med Linda. 

Læs om Lindas hypnose på TRUSTPILOT

Din tryghed

Serviceområder
Selvværd Hypnose

  • Slagelse
  • Korsør
  • Skælskør
  • Næstved
  • Sorø
  • Ringsted
  • Køge

Selvværd hypnose - hvordan?

Du kan regulere dit selvværd, og faktisk er det ikke ualmindeligt at menneskers selvværd reguleres løbende igennem livet. Som oftes sker det blot helt automatisk, og uden at vi er opmærksomme på at det foregår. Det er tit forskellige omkringværende omstændigheder der ændrer på vores selvværdsfølelse. Med hypnose kan du få indsigt og forståelse for de påvirkninger der har haft indflydelse på dit selvværd, og endnu mere afgørende: Selvværd hypnose hjælper dig effektiv med at justere, og ændre din indre oplevelse af dit eget værd.

Selvværd hypnose i praksis

Selvværdhypnose er hypnoterapi, og helt konkret foregår en selvværd hypnose-session på følgende måde: Vi gennemfører for-hypnotisk samtale, hvor vi spørger ind til din situation. Derefter bliver du ført i hypnotisk tilstand, og hypnoterapien foregår. Efterfølgende afholdes en opfølgende samtale, hvor vi evaluerer, og sikrer at alt er ok hos dig. samlet tidsforbrug er ca. 75 minutter. Der kan være behov for flere sessions, men det er individuelt. det kan være en god ide at starte med at booke en forsamtale.

Selvværd hypnose - Et quickfix?

NEJ, og desværre. Det ville være dejligt, hvis det sagde en….to…tre…bum, og alle problemer var borte. Sådan hænger det desværre bare ikke sammen. heller ikke med selvværd hypnose. Du må påregne at det er en proces, og der skal arbejdes, og bearbejdes.

Til gengæld….

Er det vores erfaring, at der altid findes en løsning, og i de fleste tilfælde kan vi da også hjælpe dig hele vejen til dit mål. Og hypnose er i den den grad en effektiv forandrings teknik. Ikke mindst hypnoterapi. Så vi kan love dig en effektiv proces! hvor vi i et tæt samarbejde kommer helt ind til kernen af problemet, og finder løsninger der fungerer.

Hvad er selvværd i grunden?

Selvværd er først og fremmest den “valuta” du anvender, når du registrer din egen værdi. Det vil sige: Hvad er det for tanker og følelser du oplever om dig selv.

Et sundt, og velfungerende selvværd er kendetegnet ved at du føler dig i øjenhøjde med andre mennesker, og holder af dig selv. med hud og hår! Hvorimod et lavt, og usundt selvværd er kendetegnet ved at du føler dig undervurderet, og mindreværdig.

Det er indlysende at det er en skidt forudsætning for livet, hvis den grundlæggende præmis er at man ikke er god nok i forhold til alle de andre 7.5 milliarder mennesker.

Selvværd hypnose arbejder målrettet med lige præsis hvad selvværd består af: bevidste, og ubevidste tanker (om sig selv og andre) og følelsesmæssige programmeringer.

En social udfordring

Lavt selvværd betyder ofte problemer med det sociale liv. Overordnet set, er der to (modsatrettede) copingstrategier: Den ene beskriver dem der trækker sig, bøjer af og tier i sociale sammenhænge (fluen på væggen). Den anden copingstrategi beskriver dem der hævder sig, og altid ved bedre, kan bedre, og på den måde tegner et urealistisk positivt selvbillede for omgivelserne.

Om du er introvert, ekstrovert, eller hvilken “type” man er, er det naturligvis afgørende vigtigt for livskvaliteten at kunne fungerer socialt. Med selvværdhypnose, kan du få fat i  problemernes kerne, og ændre dit sociale liv. Det er en god anledning til at gøre op med Janteloven.

Hvad koster selvværd hypnose?

Prisen på selvværd hypnose hos Larsen og Ravn.dk er den samme som alle andre ydelser vi tilbyder. Du kan se vores priser HER.

Det kan være en god ide at starte med en forsamtale. Derved får vi et præcist indtryk af din situation, og vi kan give dig et kvalificeret forslag til et muligt forløb. En forsamtale er naturligvis helt uforpligtende, og så er det en rigtig god anledning til at fastslå om vi matcher kemi.

Når du læser om vores priser og vilkår, vil du også støde på tilbuddet om BUS sessions, hvilket kan være en rigtig god og prisbillig metode at arbejde med selvværd hypnose.

Læs alt om hypnose og selvværd

Brug linket, og læs mere om emnet, hvis du har lavt selvværd. Du kan også læse om dårlig selvtillid, og om begrebet selvrespekt. Måske kan du finde nogle AHA-opleveler, du kan bruge til noget?

Hvis du er skeptisk, eller usikker på hypnose er der her en del forskellige links der sikkert kan afklare nogle af de spørgsmål du måtte have:

Vi håber du er blevet oplyst om begrebet selvværd, og om de muligheder du har med hypnose. Hvis du har lyst til at læse om vores baggrund, kan du gøre det HER, eller du kan finde vores kunde anmeldelser på Trustpilot.dk.

Har du du brug for at arbejde med dit selvværd? Tiltaler hypnose dig ikke?  Vi tilbyder også effektiv og professionel coaching, terapi og mentaltræning, så der er gode chancer for at vi sammen kan finde din løsning.

Kh/Linda og Ulf