Hypnose af børn og teenagere

Selv helt unge mennesker kan have deres udfordringer. Hypnose af børn og teenagere
bearbejder effektivt f.eks.:

Angst Kræsenhed Præstationsangst Neglebidning Lavt selvværd Fobi

Linda Larsen

Linda Larsen

Hypnotisør, Hypnoterapeut
Partner i Larsen og Ravn.dk

Hypnose af børn og teenagere

Hypnose af børn og  teenagere betyder noget ganske særligt hos os. De unge mennesker bliver bombarderet med utallige krav i dagens Danmark. I skolen, blandt vennerne, fritidsinteresserne og ikke mindst på de sociale medier. Alle steder bliver der stillet krav. Nogle gange så store, at det udløser uoverskuelige følelser inden i. Usikkerhed, angst, lavt selvværd osv. er desværre ofte konsekvensen deraf.

Heldigvis er der hjælp at hente 🙂  Vi arbejder både med hypnose af børn/teenagere og coaching af børn og teenagere. Læs mere om teenage coaching.

Er børn og unge gode til at blive hypnotiseret?

JA!  Hypnose/hypnoterapi er en særdeles velegnet teknik til, at arbejde med børn og unge.

– Og der er der er en god forklaring på, hvorfor det er oplagt, at arbejde med hypnose af børn og teenagere.

Børn og unge er utrolig gode til at buge deres fantasi, kreativitet og forestillingsevne. De har en helt naturlig tilgang til, at følge det der bliver foreslået i hypnose og gerne med stor indlevelse. “Som at være med i en rigtig god historie”  Hvor vi voksne, måske har en større kritisk sans, der stiller flere spørgsmål ved tingende.

Vores erfaring er, at der ofte sker hurtige resultater hos børn og unge. De har ikke været igennem et langt liv, med de udfordringer som livet nu kan give. Der er endnu ikke dannet så mange fastlåste, urokkelige overbevisninger i deres sind.

Tilgangen til hypnose er ofte meget fleksibel og udføres med stor nysgerrighed, fra den unges side.

Forudsætninger for hypnose af børn og teenagere

Det er ikke bare vigtigt, men også nødvendigt, at barnet/teenageren er helt afklaret med, og indstillet på hypnose, ikke mindst, at den unge selv opfatter, at der er en problemstilling, der kunne være god at få lavet om på.

Vi anbefaler altid en forsamtale, hvor vi kan mødes uforpligtende, og få en uddybende, uformel snak om tingene. Vores erfaring er, at det er et godt grundlag for en efterfølgende beslutning. Det er dig der kender dit barn bedst, så dine input kan være “guld” værd.

Selve hypnosen

Når vi arbejder i hypnose af børn og teenagere, er selve sessionerne oftest lidt kortere end hos voksne. De unge laver hurtigt resultater! – Og så er enhver hypnose session tilpasset den unges koncentrationsevne.

Inden vi starter selve hypnosen, vil der være en hyggelig snak med barnet/teenageren uden forældres deltagelse.

I nogle tilfælde vil det være fint, at du som forældre er tilstede under hypnosen, blot du er stille! – Men langt de fleste gange, deltager den voksne ikke.

Aldersgrænse hos Larsen og Ravn.dk

Hos Larsen og Ravn, har vi  god positiv erfaring med hypnose af børn og teenagere. Vores aldersgrænse for hypnose af børn,  > 10 år.

Mindre børn kan godt hypnotiseres!. Den aldersgruppe, har vi blot ikke så stor erfaring med. Så er dit barn under 10 år, vil vi anbefale, at finde en hypnotisør med speciale i hypnose af mindre børn.

Her kan vi anbefale dig at kontakte Hypnoseskolen.dk. De har et hypnotisør register, og kan henvise dig til en hypnotisør med speciale i børn under 10 år.

Du kan kontakte Larsen og Ravn.dk HER

Hypnose af børn og teenagere

GRATIS Hypnose forsamtale   KLIK HER

Vil du have mere?

Vi tilbyder forsamtale, telefonsnak, og svarer meget gerne på dine spørgsmål på mail og SMS
mere info
Hypnose af børn og teenagere