Hypnose af børn og teenagere

Hypnose af børn og teenagere

Søger dit barn eller teenager støtte og hjælp til en problematik i deres liv? Nogle emner kan være svære at hjælpe med.

Vi hjælper dagligt børn og unge med at bekæmpe dårlige vaner og ubehag i hverdagen. Her er det muligt at booke en for-samtale og forhøre dig om hvad vi kan hjælpe dit barn med og besvare eventuelle tanker, bekymringer og spørgsmål, du går med i det daglige.

Book en kort forsamtale GRATIS første gang, for afklaring af forløbet.

Selv helt unge mennesker kan have deres udfordringer. Med hypnose kan børn og teenagere få hjælp til at bearbejde udfordringer i hverdagen, så som:

 • Bekymringer
 • Manglende tro og tillid til sig selv
 • Eksamensangst
 • Tankemylder og uro
 • Manglende sociale kompetencer
 • Neglebidning
 • Lavt selvværd
 • Indelukkethed
 • Fobier
 • Angst
 • Kræsenhed
 • Præstationsangst
 • Ængstelighed

Hypnose er ikke farligt for børn og unge, hvis det udføres af en kvalificeret og erfaren terapeut. Det handler om tålmodighed og trygge rammer.

Det kan være effektivt til at behandle angst, stress og søvnproblemer. Det er vigtigt, at både barnet og forældrene giver informeret samtykke, og at der foretages en grundig vurdering af barnets behov. Opfølgning efter behandlingen er nødvendig for at sikre dens effektivitet. Altid konsulter en sundhedsprofessionel før start af hypnoseterapi.

Det siger vores unge hypnose kunder og deres forældre...

Lisbeth S.Kan varmt anbefale Linda og hendes…
Læs mere
"Kan varmt anbefale Linda og hendes hypnose af børn. Man føler sig meget tryg i hele forløbet og intet hastes igennem, men tager det gang til gang. Og så er Linda jo bare utrolig sød og meget nem at snakke med – også for børn. Trænger vi et skub igen, så ved man godt hvor man skal søge hen 🙂
Jesper JohansenHypnosen var en god oplevelse for min…
Læs mere
"Hypnosen var en god oplevelse for min datter, hvor Linda hjalp med at få balance mellem kortidshukommelse og langtidshukommelse. Virkede efter først behandling."
Lone JepsenNåleskræk kureret - Tusind tak
Læs mere
"Jeg henvendte mig til Linda fordi min datter Matilde led af voldsom nåleskræk. Vi er meget taknemmelige for Lindas evner, hendes villighed til at finde tid når det passede ind i vores program og hendes fantastiske måde at være på. Linda får vores bedste og varmeste anbefalinger. Tusind, tusind tak, Fra Matilde og hendes mor"
V.HansenPositiv udvikling
Læs mere
"Mit barnebarn på 10 år, havde det svært med høje lyde, og hun var også en forsigtig og anonym pige i skolen. Efter nogle besøg hos Linda, har det ændret sig markant og meget positivt. Tusind tak Linda👍"
Sophia Cafnik-Theillfantastisk forløb
Læs mere
"Jeg havde et kortere forløb med Linda, men opnåede så meget på den tid. Linda er altid lyttende, smilende og forstående. Hun mødte mig med åbenhed og klar på at hjælpe. Hun gjorde hvad der var bedst for MIG, og var SÅ glad for mig og min mor fandt lige præcis hende. Kæmpe anbefaling herfra!🙏🤗

Vi anerkender, at hver persons rejse til “et bedre liv” er unik. Derfor er vi her for at lytte, forstå og skabe et trygt rum, hvor du kan udforske dine tanker, følelser og drømme.

Sammen arbejder vi på at skabe balance, velvære og personlig udvikling. Vores kunders oplevelser er hjertet af vores praksis.

Hypnose på hele Vestsjælland

Mød Linda Ravn

Certificeret hypnoterapeut og hypnotisør, Mastercoach og NLP terapeut

Lindas hjerteblod er hypnose, og hypnoterapi. Linda arbejder meget systematisk, og effektivt på et dybereliggende, og fagligt højt niveau. 

Linda er meget fascineret, og optaget af det ubevidste sinds funktioner, og indflydelse på vores bevidste liv. 

Indholdsfortegnelse - Hypnose af børn og unge

Hypnose af børn og  teenagere betyder noget ganske særligt hos os. De unge mennesker bliver bombarderet med utallige krav i dagens Danmark. I skolen, blandt vennerne, fritidsinteresserne og ikke mindst på de sociale medier. Alle steder bliver der stillet krav. 

Nogle gange så store, at det udløser uoverskuelige følelser inden i. Usikkerhed, angst, lavt selvværd osv. er desværre ofte konsekvensen deraf.

Heldigvis er der hjælp at hente. Vi arbejder både med hypnose af børn/teenagere og coaching af børn og teenagere. 

Læs mere om teenage coaching.

Er børn og unge gode til at blive hypnotiseret?

JA!  Hypnose/hypnoterapi er en særdeles velegnet teknik til, at arbejde med børn og unge.

– Og der er der er en god forklaring på, hvorfor det er oplagt, at arbejde med hypnose af børn og teenagere.

Børn og unge er utrolig gode til at bruge deres fantasi, kreativitet og forestillingsevne. 

De har en helt naturlig tilgang til, at følge det der bliver foreslået i hypnose og gerne med stor indlevelse. “Som at være med i en rigtig god historie”  Hvor vi voksne, måske har en større kritisk sans, der stiller flere spørgsmål ved tingende.

Vores erfaring er, at der ofte sker hurtige resultater hos børn og unge. De har ikke været igennem et langt liv, med de udfordringer som livet nu kan give. Der er endnu ikke dannet så mange fastlåste, urokkelige overbevisninger i deres sind.

Tilgangen til hypnose er ofte meget fleksibel og udføres med stor nysgerrighed, fra den unges side.

Forudsætninger for hypnose af børn og teenagere

Det er ikke bare vigtigt, men også nødvendigt, at barnet/teenageren er helt afklaret med, og indstillet på hypnose, ikke mindst, at den unge selv opfatter, at der er en problemstilling, der kunne være god at få lavet om på.

Vi anbefaler altid en forsamtale, hvor vi kan mødes uforpligtende, og få en uddybende, uformel snak om tingene. Vores erfaring er, at det er et godt grundlag for en efterfølgende beslutning. Det er dig der kender dit barn bedst, så dine input kan være “guld” værd.

Selve hypnosen

Når vi arbejder i hypnose af børn og teenagere, er selve sessionerne oftest lidt kortere end hos voksne. De unge viser hurtigt resultater! – Og så er enhver hypnose session tilpasset den unges koncentrationsevne.

Inden vi starter selve hypnosen, vil der være en hyggelig snak med barnet/teenageren uden forældres deltagelse.

I nogle tilfælde vil det være fint, at du som forældre er tilstede under hypnosen, blot du er stille! – Men langt de fleste gange, deltager den voksne ikke.

Aldersgrænse hos Larsen og Ravn.dk

Hos Larsen og Ravn, har vi  god positiv erfaring med hypnose af børn og teenagere. Vores aldersgrænse for hypnose af børn er over 10 år.

Mindre børn kan godt hypnotiseres! Den aldersgruppe, har vi blot ikke så stor erfaring med. Så er dit barn under 10 år, vil vi anbefale, at finde en hypnotisør med speciale i hypnose af mindre børn.

Her kan vi anbefale dig at kontakte Hypnoseskolen.dk. De har et hypnotisør register, og kan henvise dig til en hypnotisør med speciale i børn under 10 år.

Tryghedsgaranti

Det er aldrig rart (eller trygt) at investere i noget, hvor man kan være i tvivl om resultatet, og det gælder selvfølgelig også noget så eksotisk som hypnose.

Alligevel vil vi love dig et forløb hvor du kommer til at føle dig helt tryg og afklaret; helt fra start.

For allerede fra aller første hypnose, vil du komme til at registrere betydelige (positive) forandringer.

Vi starter altid med en gratis og uforpligtende afklaring, og når vi begge er afklaret med din situation, 

Priser for hypnose af børn

Vi tilbyder altid en GRATIS forsamtale og vores behandlinger er tilpasset unges koncentrationsevne.

 Det er vigtigt at der er tillid og at barnet eller den unge, føler sig tryg med os, imens at der behandles med hypnose, sindet skal være åbent og klar til at fokusere, da hypnose fungerer dybt i bevidstheden. 

Besøg vores side om priser og vilkår. Hypnose af børn foregår på samme vilkår som hypnose for voksne

Vi kører ud - Hold sessionerne i trygge rammer i dit hjem

Det er vigtigt for børn og unge at være i trygge rammer og at der ikke føles et stort pres. Derfor kan det ofte være en fordel at vi kører ud til jeres hjem og foretager behandlingerne der. I hjemmet trygge rammer, kan vi bedre arbejde sammen med børn og unge om deres mentale udvikling.

Liste over direkte links til anerkendte og videnskabelige kilder, der undersøger og dokumenterer hypnoterapi for børn og unge:

 

 1. National Institutes of Health (NIH):

   – NIH’s artikel om hypnose til børn og unge: [NIH – Hypnose til Børn og Unge](https://www.nih.gov/search?utf8=%E2%9C%93&affiliate=nih&query=hypnotherapy+children+adolescents)

 

 1. PubMed:

   – Forskningsartikler om hypnose til børn og unge på PubMed: [PubMed – Hypnoterapi til Børn og Unge](https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=hypnotherapy+children+adolescents)

 

 1. American Academy of Pediatrics (AAP):

   – AAP’s artikel om brugen af hypnose i pædiatri: [AAP – Hypnose til Børn](https://pediatrics.aappublications.org/content/118/1/349)

 

 1. American Psychological Association (APA):

   – APA’s ressource om hypnose og børn: [APA – Hypnose til Børn](https://www.apa.org/monitor/2003/07-08/hypnosis)

 

 1. International Journal of Clinical and Experimental Hypnosis:

   – Forskningsartikler om hypnose til børn og unge: [IJCEH – Hypnoterapi til Børn og Unge](https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/00207140591007543)

 

 1. Society for Clinical Child and Adolescent Psychology (SCCAP):

   – SCCAP’s artikel om hypnose og børn: [SCCAP – Hypnose til Børn](https://sccap53.org/clinical-child-and-family-psychology-review/)

 

Disse kilder giver pålidelig dokumentation for hypnoterapiens anvendelse og effektivitet hos børn og unge.

Serviceområde for hypnose

Vi dækker en stor del af Sjælland. Særligt Sydsjælland, Midtsjælland og Vestsjælland:

 • Korsør
 • Slagelse
 • Skælskør
 • Næstved
 • Kalundborg
 • Sorø
 • Holbæk
 • Ringsted
 • Køge

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk