Læg din eksamensangst bag dig med professionel hypnoterapi
Læg din eksamensangst bag dig med professionel hypnoterapi

Slå op med din eksamensangst

Eksamensangst er ikke bare møg ubehagelig, men måske endnu værre? 

Eksamensangst begrænser, og fastlåser dit overblik, og din kreativitet, så der er risiko at dit potentiale ikke bliver udfoldet, og resultaterne udebliver!

Linda Ravn

Linda Ravn

Ekspert i hypnose og hypnoterapi
januar 18, 2024

Eksamensangst er en misforståelse

Ja, det lyder måske lidt underligt? Men ikke desto mindre er det præcis hvad der sker, når du oplever eksamensangst. Alt ubehaget bliver skabt af din underbevidsthed.

Men din underbevidsthed gør det ikke for at give dig en dårlig oplevelse, eller et dårligt resultat. Faktisk sker det fordi du (ubevidst/inddirekte) beder om det, og underbevidstheden har kun til intention at hjælpe dig. Den passer bare sit “arbejde”.

Slå op med din eksamens-angst er et mini forløb for studenter

Beslut dig for om du vil blive ved med at følges med eksamensangsten, eller om det er på tide at skilles.

Hvis du virkelig er træt af forholdet til eksamensangsten, vil vi gerne samarbejde med dig, så I skilles på en god, og effektiv måde.

Forløbet består af 2 sessions. Du får indblik i hvordan eksamensangst opstår, og du får værktøjer, så du kan aktivere helt nye mentale processer og strategier, og skabe nye ønskede ressourcer inden i dig selv.

Mini forløbet for studenter består af 2 sessions af 75 minutter. Der arbejdes med hypnosecoaching og mentaltræning.

Prisen er 1500 kr. Betaling foregår efter første session, og kan ske med Mobile Pay, eller kontant.

Slip af med din flyskræk, er et lokalt hypnose tilbud for hele Slagelse kommune, inkl. Korsør og Skælskør.

Vil du med på udviklingsrejsen?

Klik, og følg os på Facebook. Gå ikke glip af de nyeste metoder og teknikker inden for selvhjælp, og personlig udvikling.
(Vores alternativ til nyhedsbrev)

Klik, og følg os på LinkedIn. Gå ikke glip af de nyeste input inden for ledelse, ledereudvikling og kommunikation.
(Vores alternativ til nyhedsbrev)

Det siger vores kunder...

Anders LarsenSlut med rygning efter 27 år
Læs mere
"Jeg har kun rosende ord om forløbet. Linda som hypnotiseret mig, var imødekommende, professionel, ærlig og førte en vellykket proces med spørgeskema, behandling samt opfølgning. Takket være Linda's forløb, er jeg røgfri på 8. måned, og sidder tilbage med en god positiv oplevelse. Jeg kan varmt anbefale Larsen & Ravn til alle, der er indstillet på et rygestop."
KristinaFarvel til flyveskrækken
Læs mere
"Jeg nåede at være i hypnose to gange. Det var virkelig to meget vilde oplevelser på den bedst tænkelige måde. I samarbejdet, fik jeg ryddet op. Under fuldstændig afslapning, er bevidstheden og underbevidstheden på arbejde i en eller anden form for teamsamarbejde. Vi frygter noget af en grund og der er helt okay at få hjælp til at frygten ikke vokser og bliver begrænsende."
Søren SørensenEmpatisk venlig forstående
Læs mere
"Jeg har i nogen tid haft besøg af Linda efter nogle traumatiske oplevelser som efterfølgende har givet mig angst og depression har svært ved og gå ud så jeg er utrolig glad for at hun kommer hjem til mig og det koster ikke ekstra jeg for hypnose og samtale terapi og det gør mig godt. Linda er meget empatisk og lyttende og det hjælper mig. Jeg glæder mig til næste gang."
AnneEn meget svær periode i mit liv
Læs mere
"Jeg følte mig velkommen fra jeg trådte indover deres dørtrin og følte Ulf havde hånden under mig. Ulf er meget rolig, udsender straks empati og forståelse for ens situation. Ulf gav mig rigtige gode redskaber til at håndtere min situation. Ulf tegner og skriver ned under sessionen, hvilke har gjort jeg kan bladre i vores samtale hjemme, når tankemylder vil tage over."
Heidi StielundDen bedste hjælp til selvhjælp
Læs mere
"Da jeg mødte Ulf første gang, var jeg tydeligt presset og havde mange ting at forholde mig til, såvel fagligt som privat, men efter få gange i samtale med Ulf, kunne jeg tydelig mærke, at der skete en ændring. Mit overskud blev anderledes, jeg lyttede istedet for at tale, og jeg var istand til at se mig selv og mine handlinger gennem andres optik."

Vi anerkender, at hver persons rejse til “et bedre liv” er unik. Derfor er vi her for at lytte, forstå og skabe et trygt rum, hvor du kan udforske dine tanker, følelser og drømme.

Sammen arbejder vi på at skabe balance, velvære og personlig udvikling. Vores kunders oplevelser er hjertet af vores praksis.

Har du et spørgsmål til os?

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål som du ikke har fået besvaret? Så er du meget velkommen til at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Du kan også tage et kig i vores artikler

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk