Slå op med din eksamensangst

Eksamensangst er ikke bare møg ubehagelig, men måske endnu værre? – Eksamensangst begrænser, og fastlåser dit overblik, og din kreativitet, så der er risiko at dit potentiale ikke bliver udfoldet, og resultaterne udebliver!

Eksamensangst - Slå op og fin den bedre partner

Eksamensangst er en misforståelse

Ja, det lyder måske lidt underligt? Men ikke desto mindre er det præcis hvad der sker, når du oplever eksamensangst. Alt ubehaget bliver skabt af din underbevidsthed. Men din underbevidsthed gør det ikke for at give dig en dårlig oplevelse, eller et dårligt resultat. Faktisk sker det fordi du (ubevidst/inddirekte) beder om det, og underbevidstheden har kun til intention at hjælpe dig. Den passer bare sit “arbejde”.

Slå op med din eksamens-angst er et mini forløb for studenter

Beslut dig for om du vil blive ved med at følges med eksamensangsten, eller om det er på tide at skilles. Hvis du virkelig er træt af forholdet til eksamensangsten, vil vi gerne samarbejde med dig, så I skilles på en god, og effektiv måde.

Forløbet består af 2 sessions. Du får indblik i hvordan eksamensangst opstår, og du får værktøjer, så du kan aktivere helt nye mentale processer og strategier, og skabe nye ønskede ressourcer inden i dig selv.

Mini forløbet for studenter består af 2 sessions af 75 minutter. Der arbejdes med hypnose, coaching og mentaltræning. Prisen er 1500 kr. betaling foregår efter første session, og kan ske med Mobile Pay, eller kontant. Slip af med din flyskræk, er et lokalt hypnose tilbud for hele Slagelse kommune, inkl. Korsør og Skælskør.