Læg din eksamensangst bag dig med professionel hypnoterapi
Læg din eksamensangst bag dig med professionel hypnoterapi

Slå op med din eksamensangst

Ultra kort hypnose forløb der fjerner eksamensangst.

Målrettet og effektivt!

Eksamensangst er ikke bare møg ubehagelig, men måske endnu værre? 

Eksamensangst begrænser, og fastlåser dit overblik, og din kreativitet, så der er risiko at dit potentiale ikke bliver udfoldet, og resultaterne udebliver! 

Vi er specialister i hypnoterapi, og har mange års erfaring med at kurerer eksamensangst.

Picture of Linda Ravn

Linda Ravn

Ekspert i hypnose og hypnoterapi
januar 18, 2024

Eksamensangst er en misforståelse

Ja, det lyder måske lidt underligt? Men ikke desto mindre er det præcis hvad der sker, når du oplever eksamensangst. Alt ubehaget bliver skabt af din underbevidsthed.

Men din underbevidsthed gør det ikke for at give dig en dårlig oplevelse, eller et dårligt resultat. Faktisk sker det fordi du (ubevidst/inddirekte) beder om det, og underbevidstheden har kun til intention at hjælpe dig. Den passer bare sit “arbejde”.

Med avanceret hypnose får du udredt alle misforståelserne, så du kan komme til eksamen med ro og overblik.

Slå op med din eksamens-angst er et mini hypnoseforløb for studenter og andre med behov

Beslut dig for om du vil blive ved med at følges med eksamensangsten, eller om det er på tide at skilles.

Hvis du virkelig er træt af forholdet til eksamensangsten, vil vi gerne samarbejde med dig, så I skilles på en god, og effektiv måde.

Forløbet består af 2 sessions. Igennem hypnoterapien får du indblik i hvordan eksamensangsten er opstået, og du får værktøjer, så du kan aktivere helt nye mentale processer og strategier, og skabe nye ønskede ressourcer inden i dig selv.

Mini forløbet er for alle der oplever eksamens angst, og består af 2 sessions af 75 minutter. Der arbejdes med avanceret hypnoterapi.

Prisen er 1700 kr.
Betaling foregår efter første session, og kan ske med Mobile Pay, eller kontant.

Det siger vores kunder...

KUJeg havde problemer med præstation…
Læs mere
"Jeg havde problemer med præstation foran publikum - og det ville jeg gerne have hjælp til. Jeg kontaktede Linda, og vi fik sat en samtale op, for at finde ud af om hun kunne hjælpe mig. Det kunne hun - og 3 dage senere havde jeg en session. Jeg følte mig meget tryg, og havde ingen forventninger. Behagelig session med Linda, og 3 dage senere skulle det afprøves. Det havde virket 😊😊👏🏻❤️ - jeg havde 2 præsentationer/ undervisning den uge og jeg var på nippet til at nyde det. Det føltes ret vildt!! Linda Lan på det varmeste anbefales."
KristinaFarvel til flyveskrækken
Læs mere
"Jeg nåede at være i hypnose to gange. Det var virkelig to meget vilde oplevelser på den bedst tænkelige måde. I samarbejdet, fik jeg ryddet op. Under fuldstændig afslapning, er bevidstheden og underbevidstheden på arbejde i en eller anden form for teamsamarbejde. Vi frygter noget af en grund og der er helt okay at få hjælp til at frygten ikke vokser og bliver begrænsende."
Søren SørensenEmpatisk venlig forstående
Læs mere
"Jeg har i nogen tid haft besøg af Linda efter nogle traumatiske oplevelser som efterfølgende har givet mig angst og depression har svært ved og gå ud så jeg er utrolig glad for at hun kommer hjem til mig og det koster ikke ekstra jeg for hypnose og samtale terapi og det gør mig godt. Linda er meget empatisk og lyttende og det hjælper mig. Jeg glæder mig til næste gang."
Asli TuncerJeg har i de seneste 4 år lidt af…
Læs mere
"Jeg har i de seneste 4 år lidt af angst, og har aldrig nogensinde vidst, hvordan jeg skulle overkomme denne ubehaglige følelse. Min mor anbefalede mig at snakke med en hypnotisør. Det sagde jeg ikke nej til og gav det et skud. Og det var det bedste valg jeg nogensinde havde truffet. Jeg har været til teoriprøve 3 gange og dumpede alle 3 gange, fordi jeg havde angst og var alt for nervøs. Jeg var til hypnose behandling den 4 juli, og jeg skulle op til min teoriprøve den 6 juli. Jeg fortalte Linda om min angst, og at min angst i mange tilfælde godt kunne spænde ben for mig. Hun var så god til at hjælpe mig, og vi fik snakket om hvad jeg kunne gøre, for at overkomme min angst. Takket være Linda, så gik jeg op og bestod min teoriprøve idag. Jeg tog virkelig hendes ord til mig, og glemmer aldrig hendes fantastiske råd. Tværtimod var jeg heller ikke nervøs der jeg skulle op til prøve idag, tog jeg nogen dybe vejrtrækninger og beroligede mig selv. Hvis i døjer med noget, så kan jeg helt klart anbefale jer Larsen og Ravn hypnose behandling. De er fantastiske til at hjælpe en.
HanneJeg har været til hypnose hos Linda tre…
Læs mere
"Jeg har været til hypnose hos Linda tre gange og det, der er sket med min selvudvikling er så ubeskriveligt. Jeg vil til en hver tid anbefale Larsen & Ravn og det er ikke sidste gang jeg har benyttet mig af hypnose hos Linda"

Vi anerkender, at hver persons rejse til “et bedre liv” er unik. Derfor er vi her for at lytte, forstå og skabe et trygt rum, hvor du kan udforske dine tanker, følelser og drømme.

Sammen arbejder vi på at skabe balance, velvære og personlig udvikling. Vores kunders oplevelser er hjertet af vores praksis.

Vil du med på udviklingsrejsen?

Klik, og følg os på Facebook. Gå ikke glip af de nyeste metoder og teknikker inden for selvhjælp, og personlig udvikling.
(Vores alternativ til nyhedsbrev)

Klik, og følg os på LinkedIn. Gå ikke glip af de nyeste input inden for ledelse, ledereudvikling og kommunikation.
(Vores alternativ til nyhedsbrev)

Har du et spørgsmål til os?

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål som du ikke har fået besvaret? Så er du meget velkommen til at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Du kan også tage et kig i vores artikler

Tag springet. Vi hjælper dig med din personlige udvikling og omsorg gennem hypnose, terapi og coaching.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk