Teenage coaching med ungecoach Ulf Larsen fra Larsen og Ravn.dk

Teenager coaching

Teen-age er den absolut mest markante udviklings periode i et menneskes liv.

I hvert fald i forhold til personlig udvikling! Læs om hvordan teenager coaching kan støtte og hjælpe.

Teenager coaching

Teenager coaching rummer en ganske særlig betydning for os. Det er en del af vores hjerteblod, og vi brænder for coaching af teenagere.

Fra vores side, går den største respekt til samtidens teenagere. Aldrig i menneskehedens historie har det været så udfordrende, at være teenager som netop nu! Samfundets krav er skruet op på fuld blus. Sociale medier hærger og styrer vores selvbillede, og teknologien trækker os væk fra virkeligheden,  fysisk samvær og nærvær.

At tænke sig, at være midt i alt dette, samtidig med man som (ungt) menneske oplever den største transformation, livet har at byde på, og som på en gang er mystisk, spændende og skrækindjagende. Der er ikke langt til fiasko!

Mirakuløst og ubarmhjertigt

At være teenager, er en af livets helt store procestrin. Det er den periode, hvor livet beder os om, at sige farvel til barndommen og begynde, at spejde efter voksenlivet. Naturen gør sit arbejde på utrolig snedig vis, og anvender hormoner til vækst, både fysisk, mentalt og kognitivt. Alt sammen på een gang, og alt sker indefra, uanset om vi vil det eller ej.

Den indre verden

Alle mennesker, uanset alder, lever sit liv med det du kan kalde en indre verden. En indre verden er, alt det du oplever inden i dig selv. Den indre verden er på sin egen måde langt vigtigere, end den virkelige verden der omgiver os. Heldigvis er det muligt, at skille de to verdener, og styre sin indre verden, hvis man da ellers har fået lært hvordan det gøres.

Som teenager i vores tid, er bombardementet fra samfundet, sociale medier, teknologi desværre så massivt, at den virkelige verden tit bliver blandet sammen med den indre verden, og der opstår kaos i den indre verden.

Symptom dyrkelse

Samfundet oplever en hæslig diagnoseudvikling blandt teenagere, hvor der bliver konstateret stadig flere og flere med angst symptomer, og tegn på stress, tomhed, modløshed (udbrændthed) osv. Disse diagnoser er i sidste ende symptomer på, at en alt for stor del af vores teenagere oplever en sammenblanding af den virkelige verden, og deres indre verden. Hvilket vidner om en mangel på gode, hensigtsmæssige strategier, indsigt og viden om sig selv. Læs eventuelt vores artikel, med input om teenage forældre problemer.

Grundlæggende er der selvfølgelig ikke noget galt med diagnoser, men det løser sjældent problemet, at arbejde symptomet. Tværtimod må vi finde problemet der forårsager symptomet, og løse det, Og det er præcis hvad teenager coaching drejer sig om.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk