Hypnose Næstved med hypnotisør Linda Ravn Larsen

Hypnose Næstved

Hjerteligt velkommen. Her på siden kan du læse om dine muligheder for hypnose og hypnoterapi i Næstved kommune.

Mød en af landets mest, dygtigste og mest erfarne hypnotisører, og find ud af hvad hendes hypnose kan hjælpe dig med.

Linda arbejder med stort set alle aspekter inden for hypnose, og som hypnoterapeut tilbyder hun også udkørende hypnose på din adresse i Næstved.

 

Indholdsfortegnelse

Hypnose i Næstved med Linda

Linda har adskillige uddannelser, og mange års erfaring bag sig, og har som hypnotisør, og hypnoterapeut hjulpet tusindvis af mennesker gennem årene.

Derfor er det en særdeles erfaren og rutineret hypnotisør der venter dig. Hvis du kunne tænke dig at læse mere om Lindas arbejde som hypnotisør og hypnoterapeut, eller hendes baggrund, kan du klikke HER

Hypnose i Næstved: Hvad kan afhjælpes?

Med hypnose og hypnoterapi kan Linda hjælpe dig med stort set alt der har med hjernen, og psyken at gøre. Her er nogle få eksempler:

 • Rygestop hypnose
 • Vægttab hypnose
 • Stress hypnose
 • Nåleskræk hypnose
 • Selvværd hypnose

Vil du vide endnu mere om Linda, kan du læse meget mere her.

Book hypnose online

Besøg vores online booking, og find ledige tider der passer ind i din hverdag. Du kan også booke en GRATIS afklaring direkte i booking systemet.

Kontakt Linda for en hypnose aftale

Kom skridtet videre og kontakt Linda. Du har flere muligheder:

 1. Ring og få en snak om din situation.
  Lindas nummer er 2971 5243
  (Du kan også sende en SMS og bede om at blive ringet op)

 2. Skriv til Linda. Det kan du gøre HER.

 3. Find ledige tider, og book online. Det kan du gøre HER.

Valg af hypnoterapeut

Hvis du allerede er blevet nysgerrig på hypnose, er du måske midt i processen, hvor du er ved at beslutte dig for om du skal tage skridtet, droppe det, eller vente! 

Som hjælp til din proces vil vi gerne give dig et par input! Der er nemlig 3 ting der er meget vigtige at tage med i dine overvejelser:

 1. Du har brug for at finde en hypnotisør der er ordentligt uddannet. Også gerne inden for coaching eller en relevant terapiform.
 2. Du har brug for at finde en dygtig hypnotisør (een med masser af erfaring = en der har øvet en masse).
 3. Du har brug for at finde en hypnotisør du passer kemi med.

Derfor: Tag referencer, og sørg for at sikre at du har kemi med din hypnotisør. 

Har du et spørgsmål til os?

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål som du ikke har fået besvaret? Så er du meget velkommen til at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Du kan også tage et kig i vores artikler

Tag springet. Vi hjælper dig med din personlige udvikling og omsorg gennem hypnose, terapi og coaching.

Det siger vores kunder...

Anders LarsenSlut med rygning efter 27 år
Læs mere
"Jeg har kun rosende ord om forløbet. Linda som hypnotiseret mig, var imødekommende, professionel, ærlig og førte en vellykket proces med spørgeskema, behandling samt opfølgning. Takket være Linda's forløb, er jeg røgfri på 8. måned, og sidder tilbage med en god positiv oplevelse. Jeg kan varmt anbefale Larsen & Ravn til alle, der er indstillet på et rygestop."
KristinaFarvel til flyveskrækken
Læs mere
"Jeg nåede at være i hypnose to gange. Det var virkelig to meget vilde oplevelser på den bedst tænkelige måde. I samarbejdet, fik jeg ryddet op. Under fuldstændig afslapning, er bevidstheden og underbevidstheden på arbejde i en eller anden form for teamsamarbejde. Vi frygter noget af en grund og der er helt okay at få hjælp til at frygten ikke vokser og bliver begrænsende."
Søren SørensenEmpatisk venlig forstående
Læs mere
"Jeg har i nogen tid haft besøg af Linda efter nogle traumatiske oplevelser som efterfølgende har givet mig angst og depression har svært ved og gå ud så jeg er utrolig glad for at hun kommer hjem til mig og det koster ikke ekstra jeg for hypnose og samtale terapi og det gør mig godt. Linda er meget empatisk og lyttende og det hjælper mig. Jeg glæder mig til næste gang."
AnneEn meget svær periode i mit liv
Læs mere
"Jeg følte mig velkommen fra jeg trådte indover deres dørtrin og følte Ulf havde hånden under mig. Ulf er meget rolig, udsender straks empati og forståelse for ens situation. Ulf gav mig rigtige gode redskaber til at håndtere min situation. Ulf tegner og skriver ned under sessionen, hvilke har gjort jeg kan bladre i vores samtale hjemme, når tankemylder vil tage over."
Heidi StielundDen bedste hjælp til selvhjælp
Læs mere
"Da jeg mødte Ulf første gang, var jeg tydeligt presset og havde mange ting at forholde mig til, såvel fagligt som privat, men efter få gange i samtale med Ulf, kunne jeg tydelig mærke, at der skete en ændring. Mit overskud blev anderledes, jeg lyttede istedet for at tale, og jeg var istand til at se mig selv og mine handlinger gennem andres optik."
Anne-MarieEn livsændrende oplevelse!
Læs mere
"Linda har formået noget, som ingen andre har kunnet gøre for mig, nemlig at mindske mine smerter i mine underarme, som jeg har haft betændelse i gennem flere år. Allerede efter første massage af mine arme, kunne jeg mærke en tydelig forskel hvilket betyder, at når det gør mest ondt, er det en væsentlig mindre smerte end tidligere.

Vi anerkender, at hver persons rejse til “et bedre liv” er unik. Derfor er vi her for at lytte, forstå og skabe et trygt rum, hvor du kan udforske dine tanker, følelser og drømme.

Sammen arbejder vi på at skabe balance, velvære og personlig udvikling. Vores kunders oplevelser er hjertet af vores praksis.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk