NLP terapi

NLP terapi er en fantastisk kombination bestående af: NLP coaching, samtale terapi, hypnose, og mentaltræning.

Her på siden kan du læse om den NLP terapi form vi tilbyder dig. Og vi hjælper dig med at blive afklaret med om NLP terapi er en passende terapiform for dig. Du får også oplysninger om hvad NLP terapi kan hjælpe dig med. God læselyst.

Nye perspektiver? Nye vaner? Ny adfærd? Nye evner?

Ulf Larsen

Ulf Larsen

NLP terapeut og mentaltræner
Partner i Larsen og Ravn.dk

Linda Larsen

Linda Larsen

NLP terapeut og hypnotisør
Partner i Larsen og Ravn.dk

NLP terapi

– En løsningsorienteret terapiform

Terapi kommer af græsk “therapeia”, og betyder noget i retning af “behandling af sygdom eller skade”. Så når vi søger terapi, søger vi i virkeligheden efter at få ordnet en “skade”, eller med andre ord, at få løst et problem!

Problemer i sindet har det med at “sidde fast”, hvilket i virkeligheden betyder, at den terapi vi kan udøve for os selv, i os selv, ikke er tilstrækkelig. Ellers ville problemet jo ikke sidde fast, og vi ville komme videre.

NLP terapi blev udviklet for 40 – 50 år siden i USA, og har gennem årene bevist sin effekt. Men NLP er samtidig ret omgærdet af fordomme og myter: NLP bliver beskyldt for at være hokus pokus, religiøst, bedrag og det der er værre. Læs eventuelt vores forklaring om NLP her!

Vores erfaring gennem mere end 15 år med NLP, er ikke desto mindre, at NLP terapi er en seriøs, effektiv, og interessant terapiform, som meget ofte skaber overbevisende resultater.

Vi finder ingen overtro, religion eller hokus pokus i formen. Tvært imod, finder vi masser af sund fornuft og logisk sammenhæng. Læs evt om vores beskrivelse her: Hvad er NLP? 


 NLP terapi

Kom rundt i krogene med NLP terapi

NLP terapi er uden tvivl noget for dig hvis:

  • Du ønsker at arbejde målrettet
  • Du ønsker at skabe positive forandringer
  • Du er indstillet på at lægge dele af din fortid bag dig
  • Du ønsker at være orienteret fremad

Hos os er NLP terapi ikke hokus pokus, og du vil opleve sessions, hvor grundlaget er helt naturlig samtale om dig og din situation. Vi præsenterer dig for de teknikker og metoder, der er aktuelle for din situation, og vi forklarer indholdet på en måde, der er til at forstå, så du hele vejen igennem, føler dig helt tryg.

Hvordan kan jeg vide at NLP terapi er noget for mig?

Hvis du har erfaring med, at løse fastlåste problemstillinger i dit liv ved hjælp af en eller flere andre terapi metoder, så er det bare om at komme den vej igen. Det virker jo!

Er din erfaring derimod det modsatte:, at du ikke har kunnet løse visse problemstillinger eller, at det du har forsøgt ikke har virket, så er NLP terapi en oplagt mulighed.

Vi oplever ind i mellem, at møde mennesker der har været i forskellige typer terapi-forløb i laaang tid. Nogle gange i årevis uden at opnå resultater. Det er både spild af tid og penge, og det kommer du ikke til at opleve med NLP terapi!

NLP terapi har en effekt, allerede fra første session. Det må endelig ikke forstås sådan, at alle problemer kan løses på een session, men det betyder, at du skal kunne registrere en positiv udvikling fra gang til gang. Du kan kontakte os HER!

Du har mulighed for at booke online, og du finder booking systemet i menuen øverst. Du kan vælge imellem forsamtale, session, eller BUS (Billig Udvalgte Sessions). Ligeledes kan du vælge om du ønsker at komme til os, eller om vi skal komme til dig.

Vi dækker det meste af Sjælland, og kommer bl.a til: Roskilde, Køge, Ringsted, Sorø, Lejre, Slagelse, Næstved, Haslev, Borup, Solrød mm. 

Vil du have mere?

Vi tilbyder forsamtale, telefonsnak, og svarer meget gerne på dine spørgsmål på mail og SMS
mere info

     Ses vi?

 

 

 

Hjem til dig?
Vi dækker det meste af sjælland

 

Uden ekstraomkostninger

 

Aktuelle tilbud: