Terapi Holbæk

Terapi Holbæk

Har du brug for en hjælpehånd? Læs om dine muligheder
for terapi i Holbæk.

Terapi Holbæk? Brug for en dygtig terapeut? Bor du i Holbæk?

Vi dækker en stor del af Sjælland! Larsen og Ravn.dk tilbyder dig seriøs og effektiv terapi i Holbæk og omegn.

Linda (Ravn) Larsen

Linda (Ravn) Larsen

NLP og Kvinde terapeut
Partner i Larsen og Ravn.dk

Ulf Larsen

Ulf Larsen

NLP terapeut og Parterapeut
Partner i Larsen og Ravn.dk

Terapi Holbæk

Er du kørt fast? Har du brug for en hjælpe-hånd? Linda og Ulf er klar til at hjælpe dig vider. Vi tilbyder professionel, støttende og seriøs terapi i Holbæk. Vi har hver især flere terapeutiske uddannelser i rygsækken. Derfor er vi et godt, og sagligt alternativ til psykolog samtaler.

Læs om Lindas hypnose på TRUSTPILOT

Din tryghed

Også udekørende terapi i Holbæk

Leder du efter en dygtig, erfaren terapeut i Holbæk?

Ca 55 minutters køretid fra Holbæk ligger Larsen og Ravn.dk. I det gamle Korsør har vi spændende lokaler i et trygt miljø. Men hvis du ikke har bil/lyst eller tid til køreturen, skal du bare sige til. Så kommer vi bare hjem til dig. Og det koster dig ikke ekstra!

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Først og fremmest tilbyder vi et seriøst samarbejde. Vi tilbyder, sammen med dig, at tage dig, og dit liv alvorligt. Forstået på den måde at vi i fællesskab arbejder på at bearbejde de problemstillinger du ikke har lyst til at leve med længere. Vi arbejder med flere forskellige terapi former: NLP terapiKognitiv terapiSamtaleterapiPar terapi. Vores tilgang er altid løsningsorienteret, og vi er altid i øjenhøjde.

Terapi Holbæk – bare lidt mere end normalt

Vi arbejder med alt vi finder brugbart, og effektivt under begrebet personlig udvikling. Vi tror på at alt personlig udvikling er selvudvikling. Derfor finder du også en del information, og andet materiale her på siderne, som kan støtte og hjælpe din selvudvikling. Du kan for eksempel læse om symptomer på, håndtering af depression, angst og stress.

Udover terapi i Holbæk, arbejder vi også med hypnose, mentaltræning og coaching, og vi fører visse elementer fra disse teknikker over i vores terapeutiske arbejde. Derfor oplever vi ofte at de mennesker vi arbejder med, langt hurtigere, og mere gnidningsfrit giver slip i uønskede tanker, og mønstre.

Har du lyst til se nogle af de resultater vi allerede har skabt gennem tiden, kan du læse hvad vores dejlige kunder siger om os på Trustpilot.dk.

Med de kærligste hilsner

Linda og Ulf

Aktuelle tilbud

Vil du have mere?

Vi tilbyder forsamtale, telefonsnak, og svarer meget gerne på dine spørgsmål på mail og SMS
mere info

Terapi FAQ

Ja. Du kan sagtens få terapi hjemme hos dig selv. Vi er også udekørende terapeuter.

Ja, du kan sagtens bestille kvinde terapi hos Larsen og Ravn.dk. Linda (Ravn) Larsen har beskæftiget sig med kvinde terapi i mange år