Terapi Næstved

Velkommen til. Her kan du læse om dine muligheder for at
modtage terapi i Næstved, og møde dine terapeuter

Terapi Næstved? Behov for en professionel terapeut?

Larsen og Ravn.dk dækker en større del af Sjælland, og tilbyder effektiv terapi i Næstved og omegn. Mød dine terapeuter her.

Terapi Næstved: NLP terapi, samtale terapi, Hypnoterapimed terapeut Linda Ravn Larsen
Terapi Næstved: Samtaleterapi, NLP terapi, Kognitiv terapi, Par terapi

Terapi i Næstved?

Leder du efter en dygtig, erfaren  terapeut?

Vi har dejlige terapi lokaler, i trygge omgivelser i Korsør Ca. 40 minutters kørsel fra Næstved. Hvis kørslen er en udfordring for dig, må du ikke fortvivle, for vi kommer meget gerne på terapi besøg, hjemme hos dig i Næstved. Og det er ikke forbundet med ekstraomkostninger!

Hvad kan du glæde dig til?

Vi vil så gerne invitere dig til at indgå i et samarbejde. Et samarbejde, der gør det muligt, at vi i fællesskab kan finde ud af, hvad det er for nogle problemstillinger du er blevet træt af at bære rundt på? Og så kan vi sammen få problemerne bearbejdet, og løst, så du kommer videre med livet. Det lyder måske nemt, men tiden må vise hvor nemt det bliver. Til gengæld lover vi at vi har øvet os meget, og opnået stor erfaring med sådanne terapi-opgaver. Vi anvender mange forskellige terapi former:

Vi har rigtig god erfaring med at kunne arbejde med flere typer terapi. Det betyder ofte at vi helt fra start, rammer lige præcis den form, der passer til lige præcis dig. derved er vores terapi et godt og sagligt alternativ til psykolog samtaler. Og husk du kan helt selv vælge om du vil have terapi i Næstved, eller komme til os i Korsør.

Læs om vores Terapi på TRUSTPILOT

Din tryghed

Terapi Næstved – et lille ekstra nøk

Hos Larsen og Ravn.dk er vi ikke alene terapeuter. Vi arbejder også med professionel hypnose, mentaltræning og coaching. Det betyder at vi “stjæler” lidt teknikker, og tilsætter dem din terapi-proces. Derved bliver din indre proces, i højere grad end ellers, støttet af dine egne ubevidste systemer. Effekten er, at du ofte, mere gnidningsløst får givet slip i uønskede mønstre, og kommer videre i din terapi proces.

Man kan sige at alt personlig udvikling er selvudvikling! Det er en holdning vi er meget begejstrede for. Derfor uploader vi løbende forskelligt selvudviklings materiale, du kan gøre brug af. Nogle af de største emner er emner som begyndende depression, stress og angst. Læs evt. vores fine anmeldelser på Trustpilot.dk.

Med de aller kærligste hilsner – Vi SES til terapi i Næstved / Korsør. valget er dit :-).

Linda og Ulf

Vi kommer hjem til dig

Book os hjemme hos dig selv, når DU har tid. Det koster ikke ekstra!

Du kan føle dig tryg

Vi har mere end 15 års erfaring med personlig udvikling, og vi møder dig altid i dit eget verdensbillede med et smil

Effektiv terapi

Dybdegående, fleksibel terapi, der er tilpasset DIG og dine behov, så du skaber nye erfaringer.

Hvad siger kunderne?

Klik her, og læs hvad vores kunder siger om os på Trustpilot

BOOK tider online

Brug vores online bookingsystem, og find de tider der passer dig bedst. Du finder det øverst på siden.

Vi møder dig i øjenhøjde

Du kan regne med at vi er helt nede på jorden, og vi ved at du ikke er som alle andre. Det er bla. derfor vi har kunne hjælpe 1000 vis af mennesker gennem årene.

Terapi FAQ

Du kan sagtens arbejde med terapi hjemme hos dig selv. Vi kommer, som terapeuter meget gerne hjem til dig. Du skal blot kontakte os. Så laver vi en aftale.

Prisen for terapi hjemme hos dig selv, er præcis den samme som normalt. Der er ingen ekstraomkostninger for dig.

Ja, vi tilbyder både terapi online og over telefonen. Men ikke i alle situationer. Hvis du er ramt af traume, sorg, livskrise eller i det hele taget hård ramt, er det vigtigt at vi mødes fysisk.