Terapi Ringsted

Terapi Ringsted? Brug for en professionel terapeut? Bor du i Ringsted?

Larsen og Ravn.dk tilbyder effektiv terapi i Ringsted og omegn.
Her på siden kan du læse om de forskellige og meget spændende terapiformer vi tilbyder. Du kan også få et indblik i hvordan vi arbejder som terapeuter, og hvilke problemstillinger vi har erfaring med at bearbejde i vores terapi. Vi arbejder både med individuel terapi og parterapi, såvel som børn, som voksne. God læselyst.

Vi kommer hjem til dig

Book os hjemme hos dig selv, når DU har tid. Det koster ikke ekstra!

Du kan føle dig tryg

Vi har mere end 15 års erfaring med personlig udvikling, og vi møder dig altid i dit eget verdensbillede med et smil

Effektiv terapi

Dybdegående, fleksibel terapi, der er tilpasset DIG og dine behov, så du skaber nye erfaringer.

Hvad siger kunderne?

Klik her, og læs hvad vores kunder siger om os på Trustpilot

BOOK tider online

Brug vores online bookingsystem, og find de tider der passer dig bedst. Du finder det øverst på siden.

Vi møder dig i øjenhøjde

Du kan regne med at vi er helt nede på jorden, og vi ved at du ikke er som alle andre. Det er bla. derfor vi har kunne hjælpe 1000 vis af mennesker gennem årene.

Terapi i Ringsted ?

Leder du efter en dygtig, erfaren terapeut?

Vi holder til ved Bjæverskov, 14 minutters kørsel fra Ringsted by. Her har vi dejlige lokaler og trygge rammer. Hvis du ikke har bil/lyst/tid til transporten, må du endelig ikke se det som et problem. For vi kommer meget gerne hjem til dig, på din adresse i Ringsted (eller omegn). Og det koster dig ikke ekstra! Kørsel og køretid er på vores regning.

Hvad venter der på dig?

Det gør vi! Og vi vil meget gerne indlede et frugtbart, seriøst samarbejde med dig. I fællesskab vil vi finde ud af hvad det er for nogle problemstillinger du har fået nok af i dit liv. Og sammen vil vi bearbejde den måde problemerne har sat sig fast på, så du kan give ordentligt slip, og skrue op for volumenknappen til det gode liv. 

Vi har øvet os i mange år, og kan arbejde på flere forskellige måder: 

Der er selvfølgelig flere fordele ved at kunne arbejde med flere teknikker. Men den største fordel er helt sikkert, at det som regel altid er muligt at finde en form der passer lige præcis til dig. Læs om vores baggrund HER!

Terapi Ringsted – Lidt ekstra i posen

Det er ikke sikkert du er klar over det, men vi arbejder med flere andre områder end terapi. Vi beskæftiger os også med professionel hypnose, mentaltræning og coaching. Det betyder at vi “stjæler” teknikker, efter behov, og putter dem ind i din terapi proces. Derved kan dit arbejde med dig selv, måske blive en del dybere, og du kommer mere gnidningsløst ud af fastlåste mønstre og uønskede vaner.

Vi lægger ret ofte nyt selvudviklings indhold på hjemmesiden. De mest omfattende emner er pt. stresshåndtering, angsthåndtering, Udbrændthed, lavt selvværd og dårlig selvtillid.

Du kan også læse om tegn på stress, angst symptomer, og en komplet liste af  symptomer på stress.

Det kan være svært at markedsføre sig selv, uden at det kommer til at lyde som pral og varm luft. Men læs evt. vores fine anmeldelser på Trustpilot.dk, og se hvad vores søde kunder siger om vores arbejde.

Mange kærlige hilsner

/Ulf og Linda

Aktuelle tilbud

Linda (Ravn) Larsen

Linda (Ravn) Larsen

Hypnotisør, terapeut og coach
Partner i Larsen og Ravn.dk

Ulf Larsen

Ulf Larsen

Terapeut, coach og hypnotisør
Partner i Larsen og Ravn.dk

Vil du have mere?

Vi tilbyder forsamtale, telefonsnak, og svarer meget gerne på dine spørgsmål på mail og SMS
mere info