Terapi Ringsted

Indhold på siden: Læs om dine muligheder for seriøs løsningsorientet terapi
i Ringsted, og mød din terapeut i Ringsted.

Terapi Ringsted? Brug for en professionel terapeut?

Larsen og Ravn.dk tilbyder effektiv terapi i Ringsted og omegn.
Her på siden kan du læse om de forskellige og meget spændende terapiformer vi tilbyder. Du kan også få et indblik i hvordan vi arbejder som terapeuter, og hvilke problemstillinger vi har erfaring med at bearbejde i vores terapi. Vi arbejder både med par terapi og individuel terapi, også for børn.

Linda (Ravn) Larsen

Linda (Ravn) Larsen

NLP og Kvinde terapeut
Partner i Larsen og Ravn.dk

Ulf Larsen

Ulf Larsen

NLP terapeut og Parterapeut
Partner i Larsen og Ravn.dk

Terapi i Ringsted ?

Leder du efter en dygtig og erfaren terapeut?

Vi tilbyder terapi i Ringsted, men holder til i Korsør, 38 minutters kørsel fra Ringsted by. Her har vi dejlige lokaler og trygge rammer.

Læs om vores Terapi på TRUSTPILOT

Din tryghed

Terapi i Ringsted på din hjemme adresse

Hvis du ikke har bil/lyst/tid til transporten, må du endelig ikke se det som et problem. For vi kommer meget gerne hjem til dig, på din adresse i Ringsted (eller omegn). Og det koster dig ikke ekstra! Kørsel og køretid er på vores regning.

Hvad venter der på dig?

Det gør vi! Og vi vil meget gerne indlede et frugtbart, seriøst samarbejde med dig. I fællesskab vil vi finde ud af hvad det er for nogle problemstillinger du har fået nok af i dit liv. Og sammen vil vi bearbejde den måde problemerne har sat sig fast på, så du kan give ordentligt slip, og skrue op for volumenknappen til det gode liv. 

Når vi arbejder med terapi i Ringsted, skal du vide at vi har øvet os i mange år, og kan arbejde på flere forskellige måder: 

Der er selvfølgelig flere fordele ved at kunne arbejde med flere teknikker. Men den største fordel er helt sikkert, at det som regel altid er muligt at finde en form der passer lige præcis til dig. Læs om vores baggrund HER!

Terapi Ringsted – Lidt ekstra i posen

Det er ikke sikkert du er klar over det, men vi arbejder med flere andre områder end terapi. Vi beskæftiger os også med professionel hypnose, mentaltræning og coaching. Det betyder at vi “stjæler”  terapi teknikker, efter behov, og putter dem ind i din terapi proces. Derved kan dit arbejde med dig selv, måske blive en del dybere, og du kommer mere gnidningsløst ud af fastlåste mønstre og uønskede vaner. Det betyder også at vores terapeutiske tilgang er et fint og sagligt alternativ til psykolog samtaler.

Vi SES til løsningsorienteret terapi i Ringsted / Korsør. Valget er dit 🙂

Mange kærlige hilsner

/Ulf og Linda

Kontakt din terapeut i Ringsted

Vil du have mere?

Vi tilbyder forsamtale, telefonsnak, og svarer meget gerne på dine spørgsmål på mail og SMS
mere info

Aktuelle tilbud

Vi kommer hjem til dig

Book os hjemme hos dig selv, når DU har tid. Det koster ikke ekstra!

Du kan føle dig tryg

Vi har mere end 15 års erfaring med personlig udvikling, og vi møder dig altid i dit eget verdensbillede med et smil

Effektiv terapi

Dybdegående, fleksibel terapi, der er tilpasset DIG og dine behov, så du skaber nye erfaringer.

Hvad siger kunderne?

Klik her, og læs hvad vores kunder siger om os på Trustpilot

BOOK tider online

Brug vores online bookingsystem, og find de tider der passer dig bedst. Du finder det øverst på siden.

Vi møder dig i øjenhøjde

Du kan regne med at vi er helt nede på jorden, og vi ved at du ikke er som alle andre. Det er bla. derfor vi har kunne hjælpe 1000 vis af mennesker gennem årene.

Terapi FAQ

Ja, vi kan sagtens aftale at vi kommer hjem og besøger dig når vi arbejder med din terapi. Og det koster ikke engang ekstra når du er bosiddende i Ringsted kommune.

Det er svært at sige, for der findes ikke rigtigt et “typisk” terapi forløb. Vores terapiforløb forløber erfaringsmæssigt mellem 1 til 20 + terapi sessioner. Til gengæld har vi rigtigt mange kunder der foretrækker at arbejde i små “serier” af terapi forløb. Typisk 3 til 5 gange. Efter en “terapi pause” vender de så tilbage, og arbejder videre med 3 til 5 nye terapi sessioner, osv. Som pris eksempel koster et klippekort til 3 sessioner 2500 kr.

Det er individuelt, og afhængigt af situationen, hvorvidt terapi er hårdt eller ej. Som erfarne terapeuter gør vi alt i vores magt for at vores terapeutiske arbejde bliver så blidt, behageligt og interessant som muligt. Vores erfaring er at det for det meste ikke er hårdt for vores kunder. Men der er bestemt undtagelser.