Terapi Slagelse

Læs om dine muligheder for professionel og effektiv terapi i Slagelse kommune. Mød vores lille team af erfarne, seriøse og dygtige terapeuter, og de forskellige terapiformer vi arbejder med.

Terapi Slagelse - med erfarne og professionelle terapeuter

Søger du en dygtig, erfaren terapeut? Larsen og Ravn.dk tilbyder effektiv terapi i Slagelse og omegn. Vi har 15 års terapi erfaring, og mange forskellige terapeut uddannelser at trække på.

Hop direkte videre til de terapiformer vi tilbyder lokalt i Slagelse:

Mød dine terapeuter i Slagelse

Hypnose Slagelse med hypnoterapeut Linda Ravn Larsen
Ulf Larsen - Ungecoach i Slagelse

Et stærkt makkerpar byder op til terapi i Slagelse

Hej, vi er Linda og Ulf. Vi er stiftere, og indehavere af firmaet Larsen og Ravn.dk. Vi har arbejdet fuld tid med terapi, og alle afskygninger af personlig udvikling de sidste 15 år. Vi har åbnet praksis i Korsør, og tilbyder nu løsningsorienteret terapi i hele Slagelse kommune.

Terapeut Ulf Larsen

Når du ønsker at forstå dig selv på aller dybeste niveau

Specialist i

Parterapi
Lavt selvværd
Unge terapi
Identites krise
Kommunikation
Om os

Terapeut Linda Larsen

Når du ønsker blivende forandringer
i en blid proces

Specialist i

Kvinde terapi
Lavt selvværd
Dårlige relationer
Hypnose terapi
NLP terapi
Om os

Terapi Slagelse - noget at se frem til

Uanset hvad din situation er, kan du regne med at blive mødt præcis hvor du er med dig selv. Vi møder dig altid i øjenhøjde.

Vi sørger for at vi i fællesskab skaber et tillidsfuldt og trygt terapi samarbejde. på den måde sikrer vi at din terapi proces bliver givende og konstruktiv. Terapeutisk har vi mange strenge at spille på, derfor kan vi garantere dig at du vil finde terapien nærværende og aktuel.

Både Linda og Ulf er ganske almindelige jævne mennesker, og vi tale begge to helt almindeligt menneske sprog. Så der er ikke noget med spandevis af fremmedord, engelske fraser, eller uforståelige begrebs-verdener hos os.

Læs om vores terapi på TRUSTPILOT

Din tryghed

Praktisk info om terapi i Slagelse

Det vil være helt naturligt hvis du gerne vil have en indledende snak med en af os om din situation. det nemmeste og hurtigste er at ringe til en af os. Hvis vi er optagede når du ringer, kan du bare ligge en kort besked, så ringer vi tilbage hurtigst muligt. Du er også meget velkommen til at sende en SMS. Vores telefonnumre er her:


personlig udvikling? Ring til larsen og Ravn.dk Linda  29715243 & Ulf 
61773804

Priser på terapi

Vi fører en meget afklaret pris politik. Vi mener alle skal have mulighed for at få professionel terapeutisk at løse sine problemer når der er behov. Derfor rummer vores prispolitik mulighed for at at modtage billig terapi på udvalgte tider, og der er flere rabat muligheder, og gratis services. Blandt andet er vi udkørende og tilbyder terapi i slagelse kommune. Hjemme hos dig selv, og kørslen er ganske gratis.

Klik her – Besøg vores side om terapi priser og få det fulde overblik

Udekørende terapi i hele slagelse kommune

Hvis det passer dig bedst, behøver du ikke komme til os i Korsør. Vi kommer meget gerne hjem til dig, i hele Slagelse kommune. Og det koster ikke ekstra!

Vil du have mere?

Vi tilbyder forsamtale, telefonsnak, og svarer meget gerne på dine spørgsmål på mail og SMS
mere info

Kontakt din terapeut i Slagelse

Par terapi i Slagelse

Par terapi Slagelse kommune

Det er Ulf Larsen der er parterapeut hos Larsen og Ravn.dk. I kan forvente at Jeres par terapi bliver løsningsorienteret, og en interessant rejse for Jer begge. Ulf er kendt for sit rolige gemyt, og sin humoristiske sans. Og så har han samlet sig en overvældende mængde erfaring, teknikker, indsigt og værktøjer sammen, gennem de 12 år han har arbejdet med med par terapi.

Et åbent menneskesyn

Ulf gør ikke forskel på kvinder og mænd. Han tager aldrig parti, og Jeres synspunkter og taletid bliver altid fordelt ligeligt. Det er jer, sammen og individuelt, der sætter dagsordenen, men det er Ulf der styrer og leder samtalerne. Styringen foregår altid med venlighed og respekt.

Sådan foregår par terapi i Slagelse

I bliver taget godt og hjerteligt imod når I ankommer. Vi byder på en tår og drikke. Så finder vi et ledigt lokale, og så går vi i gang med vores samtale. I vil opleve at det bliver muligt at tale om hvad som helst. Også de svære emner fra Jeres samliv. I får hjemmeopgaver med Jer som I vil arbejde med til vi ses igen. Der er aldrig nogle af Jer der kommer ud af døren igen, uden at Ulf har sikret sig at I er OK.

Jeg glæder mig så meget til at møde Jer til par terapi i Slagelse kommune. I mellemtiden kan I læse meget mere om parterapi her.

Kh/Ulf

NLP-terapi

NLP terapeut i Slagelse - Ulf Larsen

NLP terapi er en super  interessant terapiform. NLP terapi er udviklet som en blanding af flere terapiformer, og er sammensat i en stram struktur, der rummer et hav af specifikke værktøjer. Det gør NLP terapi enormt målrettet og effektiv.

Et godt alternativ til psykolog samtaler

NLP terapi kan opfattes som en form for “praktisk” psykologi. Hvor psykologsamtaler er baseret på samtale, og bearbejdelse via ord, er NLP terapi samtale, kombineret med praktiske øvelser og udfoldelser.

Det betyder at NLP terapeuten hjælper dig med at gennemføre særlige øvelser undervejs i samtalen, og derved vil du opleve at processen bliver helt anderledes, end når der “blot” samtales.

NLP terapi Slagelse – Hvad kan det bruges til?

NLP terapi kan anvendes som terapiform i alle tænkelige situationer, hvor noget har sat sig på tværs i følelseslivet. Lige fra udbrændthed, til dårlige relationer. Du kan bruge NLP terapi til angst behandling, og stress behandling. Så på den måde er der ingen grænser.

Vil du vide mere om NLP?

Hvis du er mere nysgerrig kan du læse om hvad NLP er for noget, og du kan besøge NLP foreningen for danmark. Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte os, for en uddybende snak om din situation.

 

Hypnose terapi i Slagelse

Hypnose terapeut i Slagelse-Linda larsen

Er du hårdt ramt af fastsiddende følelser, vaner, tanker eller adfærd? Så er hypnoterapi værd at overveje.

Vi tilbyder dybdegående og seriøs hypnose terapi i Slagelse, på din adresse. Og det koster dig ikke ekstra at vi kommer til dig. hvis du ikke har lyst til at hypnoterapien skal foregå hos dig i Slagelse, er du selvfølgelig også meget velkommen her hos os, i trygge omgivelser.

Hvad kan hypnose terapi afhjælpe?

Hypnose terapi kan afhjælpe alle emner der kan puttes under begrebet menneskelig psyke. Dvs. dine følelser, tanker, adfærd og vaner. Klassiske eksempler kan være:

  • Overspisning/vægttab
  • Rygestop
  • Mindreværd
  • Dårlige relationer der smerter og sidder fast
  • Angst
  • Stress
  • Dårlige vaner
  • Vrede

Og meget, meget mere. Her er et par links hvor du kan du læse mere om hypnose terapi:

Få en hypnose-terapi snak med Linda

Hvis du sidder med ubesvarede spørgsmål om dine muligheder for hypnose terapi, må du SÅ gerne ringe til mig. Mit telefonnummer er 29715243. Der er altid en løsning. Jeg har gennem årene mødt virkelig mange mennesker der fandt løsningen gennem seriøs hypnose terapi.

Kærlig hilsen Linda

Kognitiv terapi i Slagelse

Kognitiv terapeut i Slagelse - Ulf Larsen

Kognitiv terapi er for dig der er glad for logisk sammenhæng. Så hvis du gerne vil have både hovedet og en logisk forståelse med i dit arbejde med dig selv er kognitiv terapi måske lige sagen. Så hvis betragter dig selv som et “kontrol menneske” er kognitiv virkelig noget for dig!

Kognitiv terapi handler om sammenhængen mellem tanker og adfærd. Det er en spændende vinkel på selvudvikling, fordi man kan lære en masse brugbare “værktøjer”, som kan anvendes i alle mulige sammenhænge.

Hvordan foregår kognitiv terapi?

Kognitiv terapi foregår ved samtale, og i samtalen indgår en masse vejledning, og opmærksomheds øvelser. Vi giver typisk også “lektier” for i form af konkrete øvelser. Huskat hvis du vil arbejde kognitivt med dig selv, tilbyder vi kognitiv terapi i Slagelse, på din adresse. Kørslen er gratis.

Terapi Slagelse – hvad kan kognitiv terapi bruges til

Som nævnt arbejder kognitiv terapi med tanker og adfærd.

Det er ret normalt at vi mennesker kan have det stramt med følelser. – De kan være svære at forstå, og svære at tale om.

I Kognitiv terapi taler vi om adfærd, og adfærdsmæssige reaktioner! det vil sige vaner, og lignende. Dernæst taler vi om tanker, og ved hjælp af lidt ændringer i tankerne ændres adfærden automatisk, lige som det modsatte er tilfældet. Følelserne følge automatisk efter, og det betyder at vi kan skabe vedvarende forandringer, uden at vende og dreje dine følelser.

Du kan læse meget mere om Kognitiv terapi her. Og husk, – Vi kommer meget gerne til din adresse, og arbejder med kognitiv terapi i Slagelse.

Samtale terapi i Slagelse kommune

Samtale terapeut i Slagelse- Linda Ravn Larsen
Samtale terapeut i Slagelse Ulf Larsen

Er der noget der sidder fast inden i? Har du brug for at snakke? Har du lyst til at få noget værdifuldt og brugbart ud af snakken? Så er samtaleterapi en oplagt mulighed for dig.

Det er vigtigt at sige tankerne højt

Vi går alle rundt med tanker inden i vores hoveder, og ved hjælp af tankerne danner vi vores opfattelser. Problemet er bare at der er mange opfattelser der medfører smertelige følelser, og reaktioner. et andet problem er at det kan være umådeligt svært at ændre en opfattelse selv. Altså når først den er der.

Vi tilbyder afbalanceret samtale terapi. Og vi kommer meget gerne hjem til dig på din adresse i Slagelse. Hvis du hellere vil mødes i vores trygge lokaler, er du selvfølgelig også meget velkommen. Vi har lokaler i Korsør, 20 minutters kørsel fra Slagelse.

Samtale med en velkvalificeret medspiller kan gøre en verden til forskel. Du vil opleve at det bliver muligt at skabe helt nye opfattelses mønstre. Og i takt med at du danner nye opfattelser, af dig selv og dit liv vil dit følelsesliv ændre sig positivt.

Læs eventuelt mere om hvad vi er for nogle, eller fordyb dig endnu mere i dine muligheder med samtale terapi. Hvis du har spørgsmål må du endelig ikke tøve med enten at ringe til os, eller kontakte os skriftligt.

Terapi FAQ

Ja helt bestemt. Du kan sagtens modtage terapi hjemme hos dig selv, hvis du ønsker det. Hjemme terapi kan være en fordel for de mennesker der ikke kan komme hjemmefra, eller mennesker med et travlt program. For nogle er det også mere trygt at terapien foregår i vandte omgivelser.Du kan booke vores terapeuter til hjemme terapi i hele Slagelse kommune. Uden ekstraomkostninger.

Det er svært at svare præcis på hvad den samlede pris bliver. Det kommer an på din situation, og hvilke emner der er tale om. Men som regel kommer man langt med et klippekort på 3 til 5 gange, som koster fra 2500 kr. Vi tilbyder derudover udvalgte tider til halv pris. Disse tider finder du i vores online bookingkalender, eller ved at kontakte os. For studenter og arbejdsløse gives særlige rabatter.

Et typisk terapiforløb strækker sig fra 2 til 15 gange. Så det er et stort spænd. Det betyder også at et terapiforløb kan variere fra få uger til halve og hele år. Det vil og skal altid være sådan, at du klart og tydeligt oplever, at du løbende bevæger dig positivt fremad i din proces. Det holder vi naturligvis øje med, og sørger for at du hverken kommer til at spilde din tid eller penge på noget der ikke virker.

Ja, absolut. Online terapi, eller telefon terapi er glimrende terapiformer, som selvfølgelig også rummer sine begrænsninger, da terapeuten har væsentlige begrænsninger i forhold til at man mødes fysisk. Derfor tilbyder vi ikke online, eller telefon terapi, når der er tale om livskriser, traumer, alvorlig stress mm. Men du er altid velkommen til at få en uforpligtende snak om mulighederne.