Terapi Slagelse

Terapi Slagelse

Læs om dine muligheder for terapi i Slagelse kommune.

Terapi Slagelse? Behov for en dygtig og seriøs terapeut? Bor du i Slagelse?

Larsen og Ravn.dk tilbyder effektiv terapi i Slagelse og omegn. Vi dækker en større del af Sjælland.

Læs om de forskellige terapiformer vi arbejder med:

Hjem til dig?

Book os hjemme hos dig selv, når DU har tid. Det koster ikke ekstra!

Du kan føle dig tryg

Vi har mere end 15 års erfaring med personlig udvikling, og vi møder dig altid i dit eget verdensbillede med et smil

Effektiv terapi

Dybdegående, fleksibel terapi, der er tilpasset DIG og dine behov, så du skaber nye erfaringer.

Hvad siger kunderne?

Klik her, og læs hvad vores kunder siger om os på Trustpilot

BOOK tider online

Brug vores online bookingsystem, og find de tider der passer dig bedst. Du finder det øverst på siden.

Vi møder dig i øjenhøjde

Du kan regne med at vi er helt nede på jorden, og vi ved at du ikke er som alle andre. Det er bla. derfor vi har kunne hjælpe 1000 vis af mennesker gennem årene.

Terapi Slagelse ?

Er du på udkig efter en dygtig og professionel terapeut?

Larsen og Ravn.dk holder til i udkanten af Slagelse kommune, adressen Fiskergade 15, 4220 Korsør. Her har vi dejlige lokaler, i trygge omgivelser, men hvis transporten er et problem for dig, kommer vi hjertens gerne hjem til dig, på din adresse i Slagelse. Og det koster dig IKKE ekstra!

Hvad kan du mon se frem til?

Du kan roligt glæde dig til et super seriøst samarbejde. Sammen vil vi finde rundt, og overskue de problemstillinger du er blevet træt af at bære rundt på. I fællesskab vil vi finde ud af hvad problemerne består af, og vi vil bearbejde dem, så du kan frigøre dig, og finde løsninger. Alt sammen, så du kan få skruet maks op for volumenknappen til livet. Vi har øvet os i mange år efterhånden, og arbejder med flere forskellige slags terapi:

Vores forskelligartede terapi arter giver os visse fordele i samarbejdet. Som  erfarne terapeuter finder vi en form der passer præcis til dit temperament, og dit indre verdensbillede.

Terapi Slagelse – et lille nøk yderligere

Vi har mange strenge vi kan spille på. Ud over terapi, arbejder vi også med professionel hypnose, mentaltræning og coaching. Vi har for vane at “tyv-stjæle” visse teknikker fra vores andre værktøjskasser, og putte dem ind i dit terapi forløb. og det kan ændre positivt på din proces. Sammen aktivere vi dine ubevidste ressourcer, og beslutnings processer. Det betyder at du muligvis lettere kan slippe fastlåste mønstre, og træffe nye beslutninger. Alt sammen så du får nye, positive, oplevelser inden i dig selv.

Også mulighed for selv terapi

Hvis du interesserer dig for selvudvikling, kan det måske være en ide at kigge dig lidt mere omkring her på vores hjemmeside. Vi indsætter ofte nyt indhold med teknikker, beskrivelser mv. Du kan også læse om de helt store emner i tiden, – Stress, depression og angst.

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at tjekke vores renomme. Læs evt. vores fine anmeldelser på Trustpilot.dk -Terapi Slagelse.

Mange hjertelige hilsner

/Ulf og Linda

 

Aktuelle tilbud

Linda (Ravn) Larsen

Linda (Ravn) Larsen

Hypnotisør, terapeut og coach
Partner i Larsen og Ravn.dk

Ulf Larsen

Ulf Larsen

NLP terapeut og Parterapeut
Partner i Larsen og Ravn.dk

Vil du have mere?

Vi tilbyder forsamtale, telefonsnak, og svarer meget gerne på dine spørgsmål på mail og SMS
mere info

Par terapi i Slagelse

Terapi Slagelse - Par terapi med parterapeut Ulf Larsen

Terapi Slagelse – Mød din parterapeut

Det er Ulf Larsen der er parterapeut hos Larsen og Ravn.dk. I kan forvente at Jeres par terapi bliver løsningsorienteret, og en interessant rejse for Jer begge. Ulf er kendt for sit rolige gemyt, og sin humoristiske sans. Og så har han samlet en overvældende mængde erfaring, teknikker, indsigt og værktøjer sammen, gennem de 12 år han har arbejdet med med par terapi.

Et åbent menneskesyn

Ulf gør ikke forskel på kvinder og mænd. Han tager aldrig parti, og Jeres synspunkter og taletid bliver altid fordelt ligeligt. Det er jer, sammen og individuelt, der sætter dagsordenen, men det er Ulf der styrer og leder samtalerne. Styringen foregår altid med venlighed og respekt.

Sådan foregår par terapi i Slagelse

I bliver taget godt og hjerteligt imod når I ankommer. Vi byder på en tår og drikke. Så finder vi et ledigt lokale, og så går vi i gang med vores samtale. I vil opleve at det bliver muligt at tale om hvad som helst. Også de svære emner fra Jeres samliv. I får hjemmeopgaver med Jer som I vil arbejde med til vi ses igen. Der er aldrig nogle af Jer der kommer ud af døren igen, uden at Ulf har sikret sig at I er OK.

Jeg glæder mig så meget til at møde Jer til par terapi i Slagelse kommune. I mellemtiden kan I læse meget mere om parterapi her.

Kh/Ulf

NLP-terapi

NLP terapi er en super effektiv, og interessant terapiform. NLP terapi kan opfattes som en form for “praktisk” psykologi. Hvor psykologsamtaler er baseret på samtale, og bearbejdelse via ord, er NLP terapi samtale, kombineret med praktiske øvelser og udfoldelser.

Det betyder at NLP terapeuten hjælper dig med at gennemføre særlige øvelser undervejs i samtalen, og derved vil du opleve at processen bliver helt anderledes, end når der “blot” samtales.

Vi tilbyder mange former for terapi i Slagelse, her under NLP terapi. Derfor kan du selv vælge om du foretrækker at vi kommer til dig på din adresse i Slagelse, eller om du hellere vil komme til os, i vores lokaler ved Bjæverskov.

NLP terapi Slagelse – Hvad kan det bruges til?

NLP terapi kan anvendes som terapiform i alle tænkelige situationer, hvor noget har sat sig på tværs i følelseslivet. Lige fra udbrændthed, til dårlige relationer. Du kan bruge NLP terapi til angst behandling, og stress behandling. Så på den måde er der ingen grænser.

Vil du vide mere om NLP?

Hvis du er mere nysgerrig kan du læse om hvad NLP er for noget, og du kan besøge NLP foreningen for danmark. Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte os, for en uddybende snak om din situation.

 

Hypnose terapi i Slagelse

Er du hårdt ramt af fastsiddende følelser, vaner, tanker eller adfærd? Så er hypnoterapi værd at overveje.

Vi tilbyder dybdegående og seriøs hypnose terapi i Slagelse, på din adresse. Og det koster dig ikke ekstra at vi kommer til dig. hvis du ikke har lyst til at hypnoterapien skal foregå hos dig i Slagelse, er du selvfølgelig også meget velkommen her hos os, i trygge omgivelser.

Hvad kan hypnoterapi afhjælpe?

Hypnoterapi kan afhjælpe alle emner der kan puttes under begrebet: menneskelig psyke. Dvs. dine følelser, tanker, adfærd og vaner. Klassiske eksempler kan være overspisning/vægttab, rygestop, mindreværd, dårlige relationer der smerter og sidder fast. men også angst og stress kan bearbejdes med hypnoterapi. Her på siderne kan du læse alt der er værd at vide om hypnose og hypnoterapi.

Du kan besøge menuen tilbud, hvor du finder hypnoterapi pakker for eksamensangst, rygestop mm.

Terapi Slagelse – kontakt os for flere muligheder

Hvis du sidder med ubesvarede spørgsmål om dine muligheder for hypnoterapi, er du meget velkommen til at ringe til os, eller du kan kontakte os HER! Der er altid en løsning. Vi har gennem årene mødt virkelig mange mennesker der fandt løsningen gennem seriøs hypnoterapi.

Kognitiv terapi i Slagelse

Kognitiv terapi er for dig der er glad for logisk sammenhæng. Så hvis du gerne vil have både hovedet og en logisk forståelse med i dit arbejde med dig selv er kognitiv terapi måske lige sagen.

Kognitiv terapi handler om sammenhængen mellem tanker og adfærd. Det er en spændende vinkel på selvudvikling, fordi man kan lære en masse brugbare “værktøjer”, som kan anvendes i alle mulige sammenhænge.

Hvordan foregår kognitiv terapi?

Kognitiv terapi foregår ved samtale, og i samtalen indgår en masse vejledning, og opmærksomheds øvelser. Vi giver typisk også “lektier” for i form af konkrete øvelser. Du er hjertens velkommen i vores lokaler, ca 25 minutters kørsel fra Slagelse, men du kan også vælge kognitiv terapi i Slagelse, på din adresse. Og det koster ikke ekstra!

Terapi Slagelse – hvad kan kognitiv terapi bruges til

Som nævnt arbejder kognitiv terapi med tanker og adfærd, og derfor kan det være nærliggende at tro at det er en form for adfærds terapi. Det er sådan set heller ikke forkert, men heller ikke hele sandheden.

Det er ret normalt at vi mennesker har lidt (eller meget) udfordringer med følelser. – De kan være svære at forstå, og svære at tale om. i Kognitiv terapi taler vi om adfærd, og adfærdsmæssige reaktioner! det vil sige vaner, og lignende. Dernæst taler vi om tanker, og ved hjælp af lidt ændringer i tankerne ændres adfærden automatisk, lige som det modsatte er tilfældet. Følelserne følge automatisk efter, og det betyder at vi kan skabe vedvarende forandringer, uden at vende og dreje dine følelser.

Du kan læse meget mere om Kognitiv terapi, og du kan også læse alt om vores arbejde med terapi mere overordnet.

Samtale terapi i Slagelse kommune

Er der noget der sidder fast inden i? Har du brug for at snakke? Har du lyst til at få noget værdifuldt og brugbart ud af snakken? Så er samtaleterapi en oplagt mulighed for dig.

Det er vigtigt at sige tankerne højt

Vi går alle rundt med tanker inden i vores hoveder, og ved hjælp af tankerne danner vi vores opfattelser. Problemet er bare at der er mange opfattelser der medfører smertelige følelser, og reaktioner. et andet problem er at det kan være umådeligt svært at ændre en opfattelse selv. Altså når først den er der.

Vi tilbyder afbalanceret samtale terapi i Slagelse. Og vi kommer meget gerne hjem til dig på din adresse i Slagelse. Hvis du hellere vil mødes i vores trygge lokaler, er du selvfølgelig også meget velkommen. Vi bor ca 25 minutters kørsel fra Slagelse. Tæt ved Bjæverskov.

Samtale med en velkvalificeret medspiller kan gøre en verden til forskel. Du vil opleve at det bliver muligt at skabe helt nye opfattelses mønstre. Og i takt med at du danner nye opfattelser, af dig selv og dit liv vil dit følelsesliv ændre sig positivt.

Læs eventuelt mere om hvad vi er for nogle, eller fordyb dig endnu mere i dine muligheder med samtale terapi. Hvis du har spørgsmål må du endelig ikke tøve med enten at ringe til os, eller kontakte os skriftligt.