Stressbehandling: Stress har ingen automatisk stopknap i krop og sind. Stress behandling hjælper dig med at finde stopknappen, så du selv kan afbryde tilstanden.
Stress har ingen automatisk stopknap i krop og sind. Stress behandling hjælper dig med at finde stopknappen, så du selv kan afbryde tilstanden.

Stress behandling

Hvis du er stressramt, er det vigtigste for dig lige nu, at få startet op på rejsen ud af stress. Desværre er stressbehandlings verdenen noget af en Jungle at finde rundt i.

Vi har skrevet denne artikel for at hjælpe dig med at komme godt i gang, og finde den rette stress behandling. God læselyst 🙂

Picture of Ulf Larsen
Ulf Larsen
Specialist i tanker, sind og mentalitet.
januar 25, 2024

Indholdsfortegnelse: Stress behandling

Har du fået behov for stress behandling?

Læs om stressbehandling og stress-behandlingsformer.

Det er vigtigt, at du fra start finder frem til den stressbehandler og behandlingsmetode der passer bedst til dig:

Stress behandling – metoder

Der findes overraskende mange metoder for stress behandling. mennesker er forskellige, så det er ikke sikkert at alle metoder appellerer lige meget til dig. start med at få et overblik, og sorter i mulighederne. Det skaber ro på bolden. Vi har lavet en liste over nogle af stressbehandlingsmetoderne:

Psykolog

Arbejder med samtale, og psykologiske sammenhænge

Psykiater

Arbejder typisk medicinsk

Coach

Arbejder med samtale. Stiller ofte
spørgsmål.

Hypnotisør

Arbejder med hypnose, – og Bearbejder stress med hypnoterapi og underbevidstheden

Psykoterapeut

Arbejder med samtale. Typisk den samlede psyke, og via psykoanalyse

NLP coach/terapeut

Arbejder med samtale og praktiske øvelser. Typisk med den samlede psyke, og meget målrettet.

Body SDS terapeut

Arbejder fysisk med kroppen, og ofte nogen samtale. Arbejder med fysiske og psykiske forankringer.

Det er ikke sådan at der er stressbehandlings metoder der er bedre end andre. Det er et spørgsmål om match mellem den stressramte og stressbehandlings metoden. Brug udelukkelses metoden! Hvad er du IKKE til, og overvej de tilbage blivende muligheder.

Valg af stress behandler

Når du er tilstrækkelig afklaret, og har besluttet hvilken behandlingsform
der appellere mest til dig, er det tid til at finde DIN stressbehandler. Og der
er nok at vælge imellem. Faktisk så mange, at det kan være et
større problem. Derfor får du her en række konkrete punkter du
kan tjekke ud.

 • Beliggenhed.
  Det må ikke være et problem at mødes.
 • Erfaring. 
  Sørg for at vælge en erfaren behandler
 • Resultater. 
  Vælg en dygtig behandler. Søg referencer
 • Kemi. 
  Afklar at du passer kemi med behandleren.

Gør brug af nettet. Google og Trust Pilot er dine gode venner når du søger den rette stress behandling, og inden du vælger stress behandler.

Effektiv stress behandling

Du skal forvente en vis grad af positiv udvikling. Dermed ikke sagt, at stress behandling på nogle måder er klaret på ingen tid. Men der skal være, i det mindste så forandringer helt fra start af. Hvis der ikke er det, er der et eller andet i vejen. Ofte noget der handler om enten kemi, eller kommunikation.

Serviceområder for Stressbehandling

Vi tilbyder stressbehandling, det meste af Vest Sjælland i følgende områder:

 • Slagelse
 • Korsør
 • Næstved
 • Sorø
 • Skælskør
 • Ringsted
 • Køge

Hvis det passer dig bedst, kommer vi meget gerne hjem til dig og giver dig stress behandling. 🙂

Vil du med på udviklingsrejsen?

Klik, og følg os på Facebook. Gå ikke glip af de nyeste metoder og teknikker inden for selvhjælp, og personlig udvikling.
(Vores alternativ til nyhedsbrev)

Klik, og følg os på LinkedIn. Gå ikke glip af de nyeste input inden for ledelse, ledereudvikling og kommunikation.
(Vores alternativ til nyhedsbrev)

Det siger vores kunder...

Anders LarsenSlut med rygning efter 27 år
Læs mere
"Jeg har kun rosende ord om forløbet. Linda som hypnotiseret mig, var imødekommende, professionel, ærlig og førte en vellykket proces med spørgeskema, behandling samt opfølgning. Takket være Linda's forløb, er jeg røgfri på 8. måned, og sidder tilbage med en god positiv oplevelse. Jeg kan varmt anbefale Larsen & Ravn til alle, der er indstillet på et rygestop."
KristinaFarvel til flyveskrækken
Læs mere
"Jeg nåede at være i hypnose to gange. Det var virkelig to meget vilde oplevelser på den bedst tænkelige måde. I samarbejdet, fik jeg ryddet op. Under fuldstændig afslapning, er bevidstheden og underbevidstheden på arbejde i en eller anden form for teamsamarbejde. Vi frygter noget af en grund og der er helt okay at få hjælp til at frygten ikke vokser og bliver begrænsende."
Søren SørensenEmpatisk venlig forstående
Læs mere
"Jeg har i nogen tid haft besøg af Linda efter nogle traumatiske oplevelser som efterfølgende har givet mig angst og depression har svært ved og gå ud så jeg er utrolig glad for at hun kommer hjem til mig og det koster ikke ekstra jeg for hypnose og samtale terapi og det gør mig godt. Linda er meget empatisk og lyttende og det hjælper mig. Jeg glæder mig til næste gang."
AnneEn meget svær periode i mit liv
Læs mere
"Jeg følte mig velkommen fra jeg trådte indover deres dørtrin og følte Ulf havde hånden under mig. Ulf er meget rolig, udsender straks empati og forståelse for ens situation. Ulf gav mig rigtige gode redskaber til at håndtere min situation. Ulf tegner og skriver ned under sessionen, hvilke har gjort jeg kan bladre i vores samtale hjemme, når tankemylder vil tage over."
Heidi StielundDen bedste hjælp til selvhjælp
Læs mere
"Da jeg mødte Ulf første gang, var jeg tydeligt presset og havde mange ting at forholde mig til, såvel fagligt som privat, men efter få gange i samtale med Ulf, kunne jeg tydelig mærke, at der skete en ændring. Mit overskud blev anderledes, jeg lyttede istedet for at tale, og jeg var istand til at se mig selv og mine handlinger gennem andres optik."

Vi anerkender, at hver persons rejse til “et bedre liv” er unik. Derfor er vi her for at lytte, forstå og skabe et trygt rum, hvor du kan udforske dine tanker, følelser og drømme.

Sammen arbejder vi på at skabe balance, velvære og personlig udvikling. Vores kunders oplevelser er hjertet af vores praksis.

Har du et spørgsmål til os?

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål som du ikke har fået besvaret? Så er du meget velkommen til at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Du kan også tage et kig i vores artikler

Tag springet. Vi hjælper dig med din personlige udvikling og omsorg gennem hypnose, terapi og coaching.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk