Angst behandling
Find rundt i junglen af tilbud om angst behandling. Kom tilbage til livet hurtigst muligt.

Angst behandling

Er du blevet angstramt, og har du brug for angstbehandling. Undgå de værste faldgruber, og find frem til præsis den angst behandling der passer bedst til dig. Angstbehandling er desværre en værre Jungle at finde rundt i, og det er så vigtigt for din proces at du kommer godt i gang.

Angst  kræver ofte en eller anden form for behandling. Angstbehandling er derfor et emne, der kommer til at fylde ret meget, når man er blevet angstramt.

Her får du vores bedste uvildige råd og vejledning til at finde frem til netop den angstbehandlingsform der er bedst for netop DIG. Læs vores anbefalinger til dig, og følg vores råd. Så kommer du på rette vej.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Picture of Ulf Larsen
Ulf Larsen
Specialist i tanker, sind og mentalitet.
januar 25, 2024

Indholdsfortegnelse: Angst behandling

Angst behandling – Hvad kan jeg selv gøre

Når du skal vælge den angst behandling der er bedst for dig, må du skaffe dig lidt indsigt, og viden om angst, og angstbehandling.

Til en start vil det være en god ide at læse artiklen,- hvad er angst, – eller besøge sektionen om angst. Hvis du allerede har sat dig ind i angst, er det ikke så vigtigt.

Før angst behandling – Kig indad!

Gør hvad du kan for at få et overblik, og afklare nogle forhold omkring dig selv, og dit liv. Nogle brugbare forslag kan være:

  • Rummer dit liv uløste problemer?
  • Er du som person logisk tænkende, eller er du mere kreativ/abstrakt
  • Har du et balanceret syn på dine omgivelser (mennesker, samfund etc.)
  • Har du rimelige og realistiske forventninger til dig selv?
  • Har du store og specifikke forventninger til andre?


For de fleste mennesker der oplever angst gælder det, at angsten forekommer at være uforståelig, og uden nogen logisk årsag. Men der er en bagvedliggende årsag. Altid!

Vores anbefaling: Brug din indsigt

Angst behandling skal være nærværende og aktuel, i forhold til din situation. Derfor er det en stor fordel for dig, at du har en ide om hvilke angst behandlings form, du går ud og søger efter. Nogle angst behandlings former er meget intellektuelle/logisk funderet, og hvis du ikke fungerer med logisk tilgang, vil det måske blive op ad bakke.

Har du områder i dit liv, hvor der er uløste problemstillinger, har du brug for at finde løsninger, og på den måde få dit liv til at fungere. Måske ville en coach, eller anden form for rådgiver bedre kunne hjælpe dig, end en psykolog/terapeut?

Er du hårdt ramt af uhensigtsmæssige holdninger til dig selv, andre mennesker, og dine muligheder, har du brug for at bearbejde din mentalitet, og tankegang. Læs evt. også om behandling af depression eller angstanfald.

Angst behandling skal ALTID rumme…

Uanset hvad, skal angst behandling altid foregå på en måde, hvor der er indbyggede praktiske øvelser. Hvis du er et logisk/intellektuelt menneske, er det ikke nok at gennemgå teorier, og modtage forslag/ideer. Du har brug for at OPLEVE teorierne, inden i dig selv. Disse teknikker bør dygtige, professionelle angst behandlere mestre.

Angstbehandlings metoder

Du kan vælge mellem et hav af angstbehandlings metoder. Vi kan desværre ikke give dig en anbefaling af hvilken angstbehandlingsmetode der er bedst egnet for dig. Til gengæld vil vi anbefale at du sørger for at afklare dig selv i forhold til hvad du selv er mest til. Det er netop derfor det er ret vigtigt, at du starter med at kigge indad. Så kan du bedre sortere i udbuddet.

Et godt råd vil være at du kigger efter en angst behandler, der har udviklet behandling af angst som speciale; det betyder at du kan forvente en målrettet og effektiv hjælp.

Du kan vælge angst behandling, lige fra psykiater til holistisk massage. Men husk, at den behandlingsform du vælger, først og fremmest skal appellere til dig som den persontype du er. Her er en liste over nogle af de angstbehandlings former, du kan undersøge nærmere:

Angstbehandling er et samarbejde

Når du ser bort fra medicinering, kirurgi og elektrochok, er alle typer psykologisk behandling, et samarbejde mellem behandler og kunde. Det er det nødt til at være, for du er den eneste i hele verdenen der kan ændre på ting inden i dig selv. Så please: Forvent ikke at blive fixet. Sådan fungerer det ikke.

Vores klare anbefaling til dig når du søger angst behandling:

Noget at det bedste du kan gøre for dig selv er, at forvente et godt og positivt samarbejde med din angstbehandler, og det giver dig i øvrigt muligheden for, at glæde dig over at du selv har bragt dig ud af problemerne 🙂

Inden du vælger angstbehandler vil vi anbefale:

Når du vælger din angst behandler, så sørg for at researche grundigt. Brug nettet. Trustpilot og Google er din ven. Læs på hjemmesiderne, skriv og stil spørgsmål. Ring gerne behandleren op, og få en snak om din situation. Brug din egen indsigt og afklaring, og få afklaret hvilke dele af din samlede situation behandleren kan/skal hjælpe dig med at bearbejde i din angst behandling. Hvis du er havnet i en situation, hvor du ikke kan overskue at tage kontakt og stille spørgsmål, er der måske en anden du kan få til at researche for dig? 

Vær opmærksom på

Angst er ikke farligt! Og der er en løsning! Det er måske vigtigere end du lige tror, at du skaber opmærksomhed på at angst trods alt ikke er farligt, og at der altid findes en løsning. Faktisk er disse to punkter forudsætninger for behandlingen af angst. Den rette angst behandling for netop DIG findes herude, og du skal nok finde frem til den.

Vi håber du har fundet nogle brugbare informationer, og vi ønsker dig alt det bedste.

Vidste du iøvrigt at stress kan udløse angst reaktioner? Læs mere om stress behandling.

Kh/Larsen og Ravn.dk

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vil du med på udviklingsrejsen?

Klik, og følg os på Facebook. Gå ikke glip af de nyeste metoder og teknikker inden for selvhjælp, og personlig udvikling.
(Vores alternativ til nyhedsbrev)

Klik, og følg os på LinkedIn. Gå ikke glip af de nyeste input inden for ledelse, ledereudvikling og kommunikation.
(Vores alternativ til nyhedsbrev)

Det siger vores kunder...

Anders LarsenSlut med rygning efter 27 år
Læs mere
"Jeg har kun rosende ord om forløbet. Linda som hypnotiseret mig, var imødekommende, professionel, ærlig og førte en vellykket proces med spørgeskema, behandling samt opfølgning. Takket være Linda's forløb, er jeg røgfri på 8. måned, og sidder tilbage med en god positiv oplevelse. Jeg kan varmt anbefale Larsen & Ravn til alle, der er indstillet på et rygestop."
KristinaFarvel til flyveskrækken
Læs mere
"Jeg nåede at være i hypnose to gange. Det var virkelig to meget vilde oplevelser på den bedst tænkelige måde. I samarbejdet, fik jeg ryddet op. Under fuldstændig afslapning, er bevidstheden og underbevidstheden på arbejde i en eller anden form for teamsamarbejde. Vi frygter noget af en grund og der er helt okay at få hjælp til at frygten ikke vokser og bliver begrænsende."
Søren SørensenEmpatisk venlig forstående
Læs mere
"Jeg har i nogen tid haft besøg af Linda efter nogle traumatiske oplevelser som efterfølgende har givet mig angst og depression har svært ved og gå ud så jeg er utrolig glad for at hun kommer hjem til mig og det koster ikke ekstra jeg for hypnose og samtale terapi og det gør mig godt. Linda er meget empatisk og lyttende og det hjælper mig. Jeg glæder mig til næste gang."
AnneEn meget svær periode i mit liv
Læs mere
"Jeg følte mig velkommen fra jeg trådte indover deres dørtrin og følte Ulf havde hånden under mig. Ulf er meget rolig, udsender straks empati og forståelse for ens situation. Ulf gav mig rigtige gode redskaber til at håndtere min situation. Ulf tegner og skriver ned under sessionen, hvilke har gjort jeg kan bladre i vores samtale hjemme, når tankemylder vil tage over."
Heidi StielundDen bedste hjælp til selvhjælp
Læs mere
"Da jeg mødte Ulf første gang, var jeg tydeligt presset og havde mange ting at forholde mig til, såvel fagligt som privat, men efter få gange i samtale med Ulf, kunne jeg tydelig mærke, at der skete en ændring. Mit overskud blev anderledes, jeg lyttede istedet for at tale, og jeg var istand til at se mig selv og mine handlinger gennem andres optik."

Vi anerkender, at hver persons rejse til “et bedre liv” er unik. Derfor er vi her for at lytte, forstå og skabe et trygt rum, hvor du kan udforske dine tanker, følelser og drømme.

Sammen arbejder vi på at skabe balance, velvære og personlig udvikling. Vores kunders oplevelser er hjertet af vores praksis.

Har du et spørgsmål til os?

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål som du ikke har fået besvaret? Så er du meget velkommen til at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Du kan også tage et kig i vores artikler

Tag springet. Vi hjælper dig med din personlige udvikling og omsorg gennem hypnose, terapi og coaching.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk