Angstbehandling. Nyttige anbefalinger

Er du blevet angstramt, og har du brug for angstbehandling. Undgå de værste faldgruber, og find frem til præsis den angst behandling der passer bedst til dig. Angstbehandling er desværre en værre Jungle at finde rundt i, og det er så vigtigt for din proces at du kommer godt i gang.

Angst behandling

Angst  kræver ofte en eller anden form for behandling. Angstbehandling er derfor et emne, der kommer til at fylde ret meget, når man er blevet angstramt.

Her får du vores bedste uvildige råd og vejledning til at finde frem til netop den angstbehandlingsform der er bedst for netop DIG. Læs vores anbefalinger til dig, og følg vores råd. Så kommer du på rette vej.

Angst behandling – Hvad kan jeg selv gøre

Når du skal vælge den angst behandling der er bedst for dig, må du skaffe dig lidt indsigt, og viden om angst, og angstbehandling.

Til en start vil det være en god ide at læse artiklen “hvad er angst”, eller besøge sektionen om angst. Hvis du allerede har sat dig ind i angst, er det ikke så vigtigt.

 

Før angstbehandling – Kig indad!

Gør hvad du kan for at få et overblik, og afklare nogle forhold omkring dig selv, og dit liv. Nogle brugbare forslag kan være:

 • Rummer dit liv uløste problemer?
 • Er du som person logisk tænkende, eller er du mere kreativ/abstrakt
 • Har du et balanceret syn på dine omgivelser (mennesker, samfund etc)
 • Har du rimelige og realistiske forventninger til dig selv?
 • Har du store og specifikke forventninger til andre?

For de fleste mennesker der oplever angst gælder det, at angsten forekommer at være uforståelig, og uden nogen logisk årsag. Men der er en bagvedliggende årsag. Altid!

Vores anbefaling: Brug din indsigt

Angst behandling skal være nærværende og aktuel, i forhold til din situation. Derfor er det en stor fordel for dig, at du har en ide om hvilke angst behandlings form, du går ud og søger efter. Nogle angst behandlings former er meget intellektuelle/logisk funderet, og hvis du ikke fungerer med logisk tilgang, vil det måske blive op ad bakke.

Har du områder i dit liv, hvor der er uløste problemstillinger, har du brug for at finde løsninger, og på den måde få dit liv til at fungere. Måske ville en coach, eller anden form for rådgiver bedre kunne hjælpe dig, end en psykolog/terapeut?

Er du hårdt ramt af uhensigtsmæssige holdninger til dig selv, andre mennesker, og dine muligheder, har du brug for at bearbejde din mentalitet, og tankegang. Læs evt. også om behandling af depression, eller angstanfald.

Angstbehandling skal ALTID rumme…

Uanset hvad, skal angst behandling altid foregå på en måde, hvor der er indbyggede praktiske øvelser. Hvis du er et logisk/intellektuelt menneske, er det ikke nok at gennemgå teorier, og modtage forslag/ideer. Du har brug for at OPLEVE teorierne, inden i dig selv. Disse teknikker bør dygtige, professionelle angst behandlere mestre.

Angst behandlings metoder

Du kan vælge mellem et hav af angstbehandlings metoder. Vi kan desværre ikke give dig en anbefaling af hvilken angstbehandlingsmetode der er bedst egnet for dig. Tilgengæld vil vi anbefale at du sørger for at afklare dig selv i forhold til hvad du selv er mest til. Det er netop derfor det er ret vigtigt, at du starter med at kigge indad. Så kan du bedre sortere i udbuddet:

Du kan vælge angst behandling, lige fra psykiater til holistisk massage. Men husk, at den behandlingsform du vælger, først og fremmest skal appellere til dig som den persontype du er. Her er en liste over nogle af de angstbehandlings former, du kan undersøge nærmere:

Angstbehandling er et samarbejde

Når du ser bort fra medicinering, kirurgi og elektrochok, er alle typer psykologisk behandling, et samarbejde mellem behandler og kunde. Det er det nødt til at være, for du er den eneste i hele verdenen der kan ændre på ting inden i dig selv. Så please: Forvent ikke at blive fixet. Sådan fungerer det ikke.

Vores klare anbefaling til dig når du søger angstbehandling:

Noget at det bedste du kan gøre for dig selv er, at forvente et godt og positivt samarbejde med din angstbehandler, og det giver dig i øvrigt muligheden for, at glæde dig over at du selv har bragt dig ud af problemerne 🙂

Inden du vælger angstbehandler vil vi anbefale:

Når du vælger din angst behandler, så sørg for at researche grundigt. Brug nettet. Trustpilot og  Google er din ven. Læs på hjemmesiderne, skriv og stil spørgsmål. Ring gerne behandleren op, og få en snak om din situation. Brug din egen indsigt og afklaring, og få afklaret hvilke dele af din samlede situation behandleren kan/skal hjælpe dig med at bearbejde i din angst behandling. Hvis du er havnet i en situation, hvor du ikke kan overskue at tage kontakt og stille spørgsmål, er der måske en anden du kan få til at researche for dig?

Vær opmærksom på

Angst er ikke farligt! Og der er en løsning! Det er måske vigtigere end du lige tror, at du skaber opmærksomhed på at angst trods alt ikke er farligt, og at der altid findes en løsning. Faktisk er disse to punkter forudsætninger for behandlingen af angst. Den rette angst behandling for netop DIG findes herude, og du skal nok finde frem til den.

Vi håber du har fundet nogle brugbare informationer, og vi ønsker dig alt det bedste.

Kh/Larsen og Ravn.dk

Hypnose Slagelse med hypnoterapeut Linda Ravn Larsen
Ulf Larsen - Ungecoach i Slagelse

Husk, der er altid en løsning! – Også i din situation.

Vi ønsker dig alt det bedste/

Kærligst Larsen og Ravn.dk <3

Serviceområder for angstbehandling

Vi tilbyder angst behandling i følgende områder på Sjælland:

 • Slagelse
 • Næstved
 • Korsør
 • Skælskør
 • Sorø
 • Ringsted
 • Køge

Hvis det passer dig bedst kommer vi hjem til dig på din adresse. Det koster ikke ekstra 🙂

Vil du have mere?

Vi tilbyder forsamtale, telefonsnak, og svarer meget gerne på dine spørgsmål på mail og SMS
mere info

Aktuelle tilbud

Seneste nyt

Læs om Larsen og Ravn på TRUSTPILOT

Din tryghed