Coaching Slagelse

Coaching Slagelse

Bor du i Slagelse? Leder du efter en dygtig coach?

Vi er fuldtids og fuldblods coaches, og tilbyder professionel, effektiv coaching Slagelse og omegn. Vi coacher både med private og erhverv. Læs om alt fra kognitiv coaching til ledercoaching her på siden.

Vi kommer hjem til dig

Book os hjemme hos dig selv, når DU har tid. Det koster ikke ekstra!

Du kan føle dig tryg

Vi har mere end 15 års erfaring med personlig udvikling, og vi møder dig altid i dit eget verdensbillede med et smil

Effektiv coaching

God coaching er effektiv coaching! Få overblik, nå dine mål, bliv afklaret. Læs mere om hvad coaching giver af muligheder.

Hvad siger kunderne?

Klik her, og læs hvad vores kunder siger om os på Trustpilot

BOOK tider online

Brug vores online bookingsystem, og find de tider der passer dig bedst. Du finder det øverst på siden.

Vi møder dig i øjenhøjde

Du kan regne med at vi er helt nede på jorden, og vi ved at du ikke er som alle andre. Det er bla. derfor vi har kunne hjælpe 1000 vis af mennesker gennem årene.

Coaching Slagelse:

Larsen og Ravn.dk holder til i skønne lokaler, mellem Køge og Ringsted. Kun 30 minutters køre tid fra Slagelse. Hvis du ikke har bil, eller tid/lyst til køreturen, kommer vi meget gerne hjem til dig. Og det er ikke forbundet med ekstraomkostninger for dig! Her på siderne finder du ledige tider, og kan booke online. Så er vi klar! – Det kan næsten ikke blive nemmere!

 

Hvad kan en personlig coach hjælpe dig med?

Er der noget der driller? Eller har livet taget en besværlig drejning? Livsstils udfordringer, nye mål?

Du får vendt dine tankemønstre, så der opstår et helt fornyet overblik. Du bliver afklaret på et højere niveau, og det bliver klart hvad dine næste skridt må være. Og du kommer ubesværet i kontakt med dine mål.

Udover traditionel coaching Slagelse, arbejder vi også med hypnose, mentaltræning og terapi. Derfor er det helt ok at du forventer dig lidt mere end ved traditionel coaching.

Sammen kan vi bearbejde, stort set hvilken som helst emner du måtte tumle med. Det kunne for eksempel være tegn på stress, eller angst symptomer.

Vi har også flere specialer. Du kan finde en masse information om vores arbejde her på siderne. Lige her kan du læse mere uddybende om stress coaching, par coaching og teenager coaching.

 

Coaching Slagelse – Business

Vi løser mange opgaver for virksomheder på hele Sjælland, og vi tilbyder meget gerne erhvervs coaching Slagelse. Besøg vores erhvervscoaching sektion, og læs om vores arbejdsområder for erhverv. Du er naturligvis også mere end velkommen til at kontakte os, hvis du skulle sidde med ubesvarede spørgsmål, og vi kommer meget gerne og besøger dig i din virksomhed i Slagelse.

Trustpilot.dk, kan du læse anmeldelser af Larsen & Ravn.dk, og de resultater vi har været med til at skabe.

Vi ser frem til at høre fra dig

/Ulf og Linda

Aktuelle tilbud

Linda (Ravn) Larsen

Linda (Ravn) Larsen

Hypnotisør, terapeut og coach
Partner i Larsen og Ravn.dk

Ulf Larsen

Ulf Larsen

Terapeut, coach og hypnotisør
Partner i Larsen og Ravn.dk

Vil du have mere?

Vi tilbyder forsamtale, telefonsnak, og svarer meget gerne på dine spørgsmål på mail og SMS
mere info