Ledercoaching

Ledercoaching er for ledere der vil videre. Hvis du vil have endnu mere ud af lederrollen, udforske dine potentialer er ledercoaching en oplagt mulighed. Du får mulighed for at udvikle personlige kompetencer, og indarbejde nye succesfulde strategier. Her på siden kan du læse om vores tilbud til dig som leder. Vi har mange års erfaring med professionel ledercoaching og ledersparring.

-Nye horisonter? -Karriere udvikling? -Bedre kommunikation? -Gennemslagskraft? -Intuition? -Motivation? -Forandringer? -Nye mål? -Nye arbejdsområder? -Ny leder?

Ulf Larsen

Ulf Larsen

Erhvervs coach og mentaltræner
Partner i Larsen og Ravn.dk

Ledercoaching i øjenhøjde

Er ledercoaching noget for dig? Måske er du nyudnævnt leder! Måske ønsker du, at arbejde med et eller flere aspekter af din lederrolle!

Det kunne også være, at du ønsker at arbejde med dine kompetencer, eller egne ressourcer! Eller handler det om karriere udvikling?

Uanset hvad du, som leder, har på hjertet, kan vi med ledercoaching hjælpe dig videre, mod endnu større succes.

 

Du er i centrum

Det eneste der betyder noget for os er, at du kommer ud over rampen og rammer målet.

Vi har øvet os rigtigt meget i at stille skarpt, stille de rigtige spørgsmål, i den rigtige rækkefølge, på rette tid. Og vi har masser af personlig leder erfaring, så vi kommer til at mødes i øjenhøjde.

” – Dit mål må være at opnå endnu større succes, og arbejdsglæde end du
     allerede har?”

 

Hvordan foregår ledercoaching?

Vi kommer gerne til dig, og tilbyder ledercoaching på din arbejdsplads, eller privat. Vi dækker det meste af Sjælland.

Du er selvfølgelig også meget velkommen hos os, i vores hyggelige lokaler midt på Sjælland, tæt på Bjæverskov.

Vores erfaring er, at det i forhold til ledercoaching er bedst at mødes fysisk, men det kan naturligvis godt kombineres med skype, og telefon coaching.

Vi glæder os til at møde dig, og du kan kontakte os HER

Vil du have mere?

Lad os mødes og tale sammen. på tlf, eller ved personligt møde. Vi svarer på alle dine spørgsmål
Gratis info
Personlig udvikling - Vi møder dig i øjenhøjde

- Og vi mener det med øjenhøjde

Men hvad betyder det i det hele taget?  Er det bare noget vi siger, eller er der mere i det?

FAQ - ledercoaching

Hvordan foregår ledercoaching i praksis?

Typisk starter vi med et formøde, hvor vi vender situationen, og tester kemi. Hvis vi rammer den rette bølgelængde (og det har vi erfaring med), aftaler vi en opstartsramme. det kan være 3 – 10 sessions. Herefter starter vi på vores samtaler. Vi evaluerer løbende, og justerer indsatsen efter dit behov. Du bestemmer (løbende) om vi mødes hos dig, eller hos os, eller om vi tager kontakt over telefonen eller Skype. Fra start kan der være en uge mellem ledercoaching sessions, og senere helt op til flere måneder. Men det blive naturligvis altid tilpasset dit behov.

Er ledercoaching tidskrævende?

Både ja og nej. Mest nej! En session varer godt en time, så det burde ikke være et problem at finde tiden. Når det er sagt, må du naturligvis forvente at vi sammen sætter en række processer i gang, som du har brug for at bearbejde. Det foregår i mellem vores ledercoaching sessions, men da det er processer som du bearbejder med dine tanker, kræver det ikke at du sætter særlig tid af til det.

Hvad koster ledercoaching?

Det kommer naturligvis an på hvad situationen er. Ledercoaching forløb varierer helt fra 1 – 10/20 sessions, og tidsmæssigt fra en uge til flere år. Når det er sagt er det værd at bemærke at Larsen og Ravn.dk tilbyder ledercoaching til ret konkurrencedygtige priser. det hænger sammen med at vi har mange privatkunder, og vi differentierer ikke prismæssigt mellem private og erhverv. Erhverv bliver blot tillagt moms . Derfor kommer du ret langt for 4.000 kr – 10.000 kr eksl. moms. Se priser og vilkår HER.

Hvad hvis jeg ikke kan formulere mine problemer/ønsker?

Det er HELT almindeligt at opleve besvær med at sætte præcise ord på de udfordringer man oplever som leder. Men det er ikke noget problem, vi har alle de teknikker der er brug for, så du kan være helt sikker på at vi sammen nok skal overskue din situation, og få sat ord på.

Hvordan kan HR anvende ledercoaching fra Larsen og Ravn.dk?

Særligt store, og mellemstore organisationer kan have glæde af et erhvervscoaching-klippekort, som kan benyttes af alle medarbejdere, i alle situationer. Klippekortet kan frit bruges til alle former for erhvervscoaching, naturligvis også ledercoaching. Et erhvervs-klippekort gør at HR-partnere altid har en løsning i skuffen, når der er behov for en professionel hjælpehånd: leder udvikling, medarbejder udvikling, samarbejds-issues, personlige issues, stresshåndtering osv. Erhvervscoaching klippekortet har ingen udløbsdato.