Afklarende coching forløb
Når du oplever at du er kørt fast, og ikke kommer i mål, er det tid til et coaching forløb. Det rette coaching forløb vil altid starte med at du bliver afklaret. det er som at bygge et hus, - start med fundamentet

Få et afklarende coaching forløb

Brug din nye indsigt, forståelse og overblik til at skabe forandringer der fører dig mod både indre, og ydre succes. 

Larsen og Ravn.dk tilbyder et knivskarpt og målrettet afklarende coaching forløb, særligt til dig der har knækket kompasnålen, eller er kommet i en særlig kompleks livssituation. Vores afklarende coaching forløb er et tilbud i hele vores store serviceområde:

 • Slagelse
 • Korsør
 • Skælskør
 • Næstved
 • Sorø
 • Ringsted
 • Køge
Ulf Larsen
Ulf Larsen
Specialist i tanker, sind og mentalitet.
januar 26, 2024

Indholdsfortegnelse: Afklarende coaching forløb

Afklarings forløb - få coaching i særklasse:

Du kan forvente lidt mere af dit afklarende coaching forløb. Du kommer dybt ind i dit personlige maskinrum, og på den måde bliver du afklaret på et helt nyt, og dybere niveau.
Du kan forvente lidt mere af dit afklarende coaching forløb. Du kommer dybt ind i dit personlige maskinrum, og på den måde bliver du afklaret på et helt nyt, og dybere niveau.

Få indsigt

Coaching forløbet giver dig oplevelsen af at kigge klart og realistisk på dine egne værdier, og de begreber der støtter dine værdier.

Du får overblik! Det åbner dine indre døre, og på den måde finder du nyt indhold i dig selv.

Et overblik der kan bruges

Med din nye indsigt og forståelse af dig selv, får du mulighed for at se dig selv, og dit liv i et helt nyt perspektiv. Det der før var svært, eller umuligt for dig, bliver mere realistisk, og bringer dig videre.

Coaching forløbet giver dig handlekraftig afklaring

Med afklaring, kommer nye muligheder, og færre begrænsninger. Nu er du ved at være klar til at handle på dine drømme og mål.

Ydre og indre succes er en del af coaching forløbet

Ved at blive afklaret på den rette måde, vil du opleve at det bliver mere overskueligt og nemt at arbejde med dig selv, og indholdet i dit liv. Du vil gennem coaching forløbet blive i stand til at arbejde med succes, både på den indre, og ydre front.
Ved at blive afklaret på den rette måde, vil du opleve at det bliver mere overskueligt og nemt at arbejde med dig selv, og indholdet i dit liv. Du vil gennem coaching forløbet blive i stand til at arbejde med succes, både på den indre, og ydre front.

Hvis du aldrig har hørt om det før, skal jeg hviske dig en hemmelighed i øret:

Du kan opnå to former for succes, Der er den succes du oplever inden i dig selv, og så er der den succes du kan opnå i din ydre verden.

Begge former for succes er nødvendige for at stortrives i livet.

Ydre succes

Ydre succes, er den succes du kan opnå (eller ikke har opnået) uden for dig selv! Det kan være:

 

 • Job status
 • Karriere
 • En særlig bolig
 • Et særligt postnummer
 • En særlig partner
 • Biler, luksus, legetøj

 

De ting vi omgiver os med, og arbejder med har stor betydning, og der er bestemt ikke noget galt med at arbejde med, og opnå ydre succes, men ydre succes er trods alt “bare” ydre succes, og det er IKKE her du finder afklaring!

Indre succes

Når du oplever indre succes, er det først og fremmest et udtryk for at du er i balance. I denne sammenhæng betyder balance at der er overensstemmelse mellem dit indhold af:

 

 1. Værdier
 2. Beslutninger
 3. Energi
 4. handlinger

 

Indre succes giver dig en god oplevelse af dig selv, og de ydre aspekter der beskriver dit liv. Du kan etablere indre succes i dig selv, og efterfølgende kan du aktivere dele af den indre succes, så du får mulighed for at anvende dit indre kompas. Det betyder at du får langt nemmere ved at træffe beslutninger, og opnå både ydre og indre succeser i dit liv.

Målet med coaching forløbet er afklaring som skaber BÅDE indre OG ydre succes

Ved at blive afklaret på et dybt og inderligt niveau, kommer du til at opleve at dit liv bliver langt mindre komplekst. Et afklarende coaching forløb skaber overblik og handlekraft.
Ved at blive afklaret på et dybt og inderligt niveau, kommer du til at opleve at dit liv bliver langt mindre komplekst. Et afklarende coaching forløb skaber overblik og handlekraft.

I bund og grund ønsker vi alle det samme! Vi vil gerne have det godt. Og vi er alle i samme båd! – Det er op til os selv at skabe et godt liv.

At skabe et godt liv, er hverken nemt eller svært, men det kræver at du  er i stand til at træffe gode beslutninger for dig selv. Gode beslutninger er et direkte resultat af afklaring inden i dig selv.

Simpelt og effektivt afklarende coaching forløb

Du bliver ført trygt og sikkert gennem 3 trin:

 

 1. Indsigt (du får indblik i dine kerneværdier og styrende overbevisninger)
 2. Overblik (Du får sat dit  indre i system så det kan overskues)
 3. Forståelse (Du får viden om hvordan dit system fungerer)

 

Igennem 3 målrettede coaching sessions bliver du udstyret med indblik i dig selv, så du opnår overblik og forståelse. det giver dig alle nødvendige forudsætninger for at arbejde målrettet videre på at sikre en velfunderet balance i dit liv. Såvel det indre som det ydre liv.

Afklaringsforløbet koster 2500 kr., og indeholder 3 sessions af 60 minutters varighed, samt hjemmeopgaver mellem sessions.

Betaling kan ske kontant, ved Mobilpay eller ved kontooverførelse

Vil du med på udviklingsrejsen?

Klik, og følg os på Facebook. Gå ikke glip af de nyeste metoder og teknikker inden for selvhjælp, og personlig udvikling.
(Vores alternativ til nyhedsbrev)

Klik, og følg os på LinkedIn. Gå ikke glip af de nyeste input inden for ledelse, ledereudvikling og kommunikation.
(Vores alternativ til nyhedsbrev)

Det siger vores kunder...

Anders LarsenSlut med rygning efter 27 år
Læs mere
"Jeg har kun rosende ord om forløbet. Linda som hypnotiseret mig, var imødekommende, professionel, ærlig og førte en vellykket proces med spørgeskema, behandling samt opfølgning. Takket være Linda's forløb, er jeg røgfri på 8. måned, og sidder tilbage med en god positiv oplevelse. Jeg kan varmt anbefale Larsen & Ravn til alle, der er indstillet på et rygestop."
KristinaFarvel til flyveskrækken
Læs mere
"Jeg nåede at være i hypnose to gange. Det var virkelig to meget vilde oplevelser på den bedst tænkelige måde. I samarbejdet, fik jeg ryddet op. Under fuldstændig afslapning, er bevidstheden og underbevidstheden på arbejde i en eller anden form for teamsamarbejde. Vi frygter noget af en grund og der er helt okay at få hjælp til at frygten ikke vokser og bliver begrænsende."
Søren SørensenEmpatisk venlig forstående
Læs mere
"Jeg har i nogen tid haft besøg af Linda efter nogle traumatiske oplevelser som efterfølgende har givet mig angst og depression har svært ved og gå ud så jeg er utrolig glad for at hun kommer hjem til mig og det koster ikke ekstra jeg for hypnose og samtale terapi og det gør mig godt. Linda er meget empatisk og lyttende og det hjælper mig. Jeg glæder mig til næste gang."
AnneEn meget svær periode i mit liv
Læs mere
"Jeg følte mig velkommen fra jeg trådte indover deres dørtrin og følte Ulf havde hånden under mig. Ulf er meget rolig, udsender straks empati og forståelse for ens situation. Ulf gav mig rigtige gode redskaber til at håndtere min situation. Ulf tegner og skriver ned under sessionen, hvilke har gjort jeg kan bladre i vores samtale hjemme, når tankemylder vil tage over."
Heidi StielundDen bedste hjælp til selvhjælp
Læs mere
"Da jeg mødte Ulf første gang, var jeg tydeligt presset og havde mange ting at forholde mig til, såvel fagligt som privat, men efter få gange i samtale med Ulf, kunne jeg tydelig mærke, at der skete en ændring. Mit overskud blev anderledes, jeg lyttede istedet for at tale, og jeg var istand til at se mig selv og mine handlinger gennem andres optik."

Vi anerkender, at hver persons rejse til “et bedre liv” er unik. Derfor er vi her for at lytte, forstå og skabe et trygt rum, hvor du kan udforske dine tanker, følelser og drømme.

Sammen arbejder vi på at skabe balance, velvære og personlig udvikling. Vores kunders oplevelser er hjertet af vores praksis.

Har du et spørgsmål til os?

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål som du ikke har fået besvaret? Så er du meget velkommen til at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Du kan også tage et kig i vores artikler

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk