Din indre balance er noget helt særligt, og skal behandles på en særlig måde. Hvis du misser at behandle din indre balance på den rette måde, forsvinder den, og bliver til ubalance.

Få indre balance med målrettet coaching forløb

Find din indre balance, – få et målrettet og skræddersyet coaching forløb hvor fokus er balance. Altså Balancen inden i dig selv. Find, og oplev din indre selvkærlighed, selvtillid og ro.

Balance coaching forløbet kan foregå inden for vores serviceområder:

  • Slagelse
  • Korsør
  • Skælskør
  • Næstved
  • Sorø
  • Ringsted
  • Køge
Picture of Ulf Larsen
Ulf Larsen
Specialist i tanker, sind og mentalitet.
januar 26, 2024

Indholdsfortegnelse: Målrettet coaching forløb

Hvad er et coaching forløb der er målrettet mod indre balance?

Et balance coaching forløb handler om DIG. Du er i centrum, og vi arbejder målrettet med at opløse ubalancer, og skabe grobund, så du opnår sammenhæng mellem dine inderste værdier, dine beslutninger, og væren i livet.
Et balance coaching forløb handler om DIG. Du er i centrum, og vi arbejder målrettet med at opløse ubalancer, og skabe grobund, så du opnår sammenhæng mellem dine inderste værdier, dine beslutninger, og væren i livet.

Indre balance coaching forløbet er udviklet, og målrettet til dig som ikke trives i dit liv, som følge af ubalancer. 

Den væsentligste forudsætning for at kunne trives, er uden tvivl at du rummer en vis balance i dit indre. Det betyder helt bogstaveligt at selvom du har et godt liv, med masser af indhold, og mennesker du holder af (og omvendt), er det hele ret ligegyldigt, hvis dit indre er i ubalance.

Indre-balance er kendetegnet ved en høj grad ad selvtillid, selvkærlighed, afklarethed, og ro.

Ubalance skaber nemlig mistrivsel. Du kan kende ubalance ved at det føles som om der er noget galt! Eller der mangler noget!

Det kan også være at du oplever at det ikke er tilfredsstillende at være sammen med dine nærmeste selvom du holder meget af dem.

Dit indre-balance coaching forløb tager ikke udgangspunkt i alle problerne, og ubalancen. Tværtimod kommer du til at arbejde målrettet med en positiv, og ressourceorienteret tilgang til din udvikling. Derfor er der også nogle forudsætninger for at gøre brug af coaching forløbet.

Forudsætninger for coaching forløbet

Indre balance kan opnås af næsten alle. Men der kan være stor forskel på den vej der til målet. Før du er  helt klar til at indgå i vores  coaching forløb, målrettet mod indre balance skal du være klar.
Indre balance kan opnås af næsten alle. Men der kan være stor forskel på den vej der til målet. Før du er helt klar til at indgå i vores coaching forløb, målrettet mod indre balance skal du være klar.

Balance forløbet er målrettet til at bearbejde mentalitet, og tankeprocesser, så for at kunne indgå aftale om et balance forløb, er det nødvendigt at du på forhånd er afklaret med dig selv. Ligesom vi tilbyder et målrettet coaching forløb for indre balance, tilbyder vi også et forløb der er målrettet det at blive afklaret med sit liv.  Hvis du ikke har gennemført afklaringsforløbet endnu, er det afklaringsforløbet du skal starte med.

Du kan naturligvis sagtens være helt fint afklaret på anden vis, end via vores afklaringsforløb, og hvis det er tilfældet vil vi foreslå at vi mødes til en forsamtale, og sammen tager stilling til udgangspunktet.

Sådan forløber et balance forløb

Du kan frit vælge om dit indre balance coaching forløb skal foregå ved fysiske møder, eller online, på videomøder. Uanset hvad du vælger bliver det en spændende, og givende proces.
Du kan frit vælge om dit indre balance coaching forløb skal foregå ved fysiske møder, eller online, på videomøder. Uanset hvad du vælger bliver det en spændende, og givende proces.

Balance forløbet foregår over 3 sessions af 60 minutters varighed. Du får praktiske opgaver fra gang til gang, og ved hver session foretager vi en evaluering.

Prisen for balance forløbet er 2500 kr., som betales efter første session. Der kan betales med Mobil Pay, kontant eller bankoverførelse.

Coaching forløbet kan foregå online, eller ved fysiske møder.

Vil du med på udviklingsrejsen?

Klik, og følg os på Facebook. Gå ikke glip af de nyeste metoder og teknikker inden for selvhjælp, og personlig udvikling.
(Vores alternativ til nyhedsbrev)

Klik, og følg os på LinkedIn. Gå ikke glip af de nyeste input inden for ledelse, ledereudvikling og kommunikation.
(Vores alternativ til nyhedsbrev)

Det siger vores kunder...

Anders LarsenSlut med rygning efter 27 år
Læs mere
"Jeg har kun rosende ord om forløbet. Linda som hypnotiseret mig, var imødekommende, professionel, ærlig og førte en vellykket proces med spørgeskema, behandling samt opfølgning. Takket være Linda's forløb, er jeg røgfri på 8. måned, og sidder tilbage med en god positiv oplevelse. Jeg kan varmt anbefale Larsen & Ravn til alle, der er indstillet på et rygestop."
KristinaFarvel til flyveskrækken
Læs mere
"Jeg nåede at være i hypnose to gange. Det var virkelig to meget vilde oplevelser på den bedst tænkelige måde. I samarbejdet, fik jeg ryddet op. Under fuldstændig afslapning, er bevidstheden og underbevidstheden på arbejde i en eller anden form for teamsamarbejde. Vi frygter noget af en grund og der er helt okay at få hjælp til at frygten ikke vokser og bliver begrænsende."
Søren SørensenEmpatisk venlig forstående
Læs mere
"Jeg har i nogen tid haft besøg af Linda efter nogle traumatiske oplevelser som efterfølgende har givet mig angst og depression har svært ved og gå ud så jeg er utrolig glad for at hun kommer hjem til mig og det koster ikke ekstra jeg for hypnose og samtale terapi og det gør mig godt. Linda er meget empatisk og lyttende og det hjælper mig. Jeg glæder mig til næste gang."
AnneEn meget svær periode i mit liv
Læs mere
"Jeg følte mig velkommen fra jeg trådte indover deres dørtrin og følte Ulf havde hånden under mig. Ulf er meget rolig, udsender straks empati og forståelse for ens situation. Ulf gav mig rigtige gode redskaber til at håndtere min situation. Ulf tegner og skriver ned under sessionen, hvilke har gjort jeg kan bladre i vores samtale hjemme, når tankemylder vil tage over."
Heidi StielundDen bedste hjælp til selvhjælp
Læs mere
"Da jeg mødte Ulf første gang, var jeg tydeligt presset og havde mange ting at forholde mig til, såvel fagligt som privat, men efter få gange i samtale med Ulf, kunne jeg tydelig mærke, at der skete en ændring. Mit overskud blev anderledes, jeg lyttede istedet for at tale, og jeg var istand til at se mig selv og mine handlinger gennem andres optik."

Vi anerkender, at hver persons rejse til “et bedre liv” er unik. Derfor er vi her for at lytte, forstå og skabe et trygt rum, hvor du kan udforske dine tanker, følelser og drømme.

Sammen arbejder vi på at skabe balance, velvære og personlig udvikling. Vores kunders oplevelser er hjertet af vores praksis.

Har du et spørgsmål til os?

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål som du ikke har fået besvaret? Så er du meget velkommen til at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Du kan også tage et kig i vores artikler

Tag springet. Vi hjælper dig med din personlige udvikling og omsorg gennem hypnose, terapi og coaching.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk