Motivations coaching forløb: Motivation er er den drivkraft mennesker anvender, for at lægge vilde planer, og handle på dem, for at nå sine mål.
Motivations coaching forløb: Motivation er er den drivkraft mennesker anvender, for at lægge vilde planer, og handle på dem, for at nå sine mål.

Motivations coaching forløb

Er du gået i stå, eller er det bare lidt svært at tage dig sammen? Motivation er en super vigtig ressource at have med dig igennem livet. Det er nemlig motivation der gør dig handlekraftig, og hjælper dig med at overkomme det der skal til, for at du får præcis det liv du ønsker dig.

Få et motivations coaching forløb i særklasse.

Vores serviceområde dækker:

  • Slagelse
  • Korsør
  • Næstved
  • Sorø
  • Ringsted
  • Køge
Picture of Ulf Larsen
Ulf Larsen
Specialist i tanker, sind og mentalitet.
januar 26, 2024

Indholdsfortegnelse: Motivations coaching forløb

Mangler du motivation?

Når du er demotiveret oplever du i en eller anden grad, at du skal kæmpe med at sætte i gang, og handle på dine aktiviteter. På magisk, og uheldigvis bliver dit liv fyldt op med sure pligter, og du risikerer at blive ugidelig. Et motivations coaching forløb hjælper dig med at bearbejde, og udvikle dine motivations strategier.
Når du er demotiveret oplever du i en eller anden grad, at du skal kæmpe med at sætte i gang, og handle på dine aktiviteter. På magisk, og uheldig vis, bliver dit liv fyldt op med sure pligter, og du risikerer at blive ugidelig. Et motivations coaching forløb hjælper dig med at bearbejde, og udvikle dine motivations strategier.

Ser du guleroden? Men rykker du ikke?

Mangler du drive? Savner du energi? Eller udebliver den der følelse af sikkerhed, vilje og trang, der får dig til at handle?

Find ud af hvad der foregår inden i dig selv, og skab den motivation du har brug for! Det er præcis hvad du kommer til at opnå med et motivations coaching forløb.

Forudsætninger for motivations coaching forløb

Inden du er klar til at gå i gang med dit motivations forløb, er der visse forudsætninger der skal være styr på. Sagt på en anden måde: Du har brug for at være afklaret med dig selv og dit liv, før det giver mening for dig at arbejde med motivationen.
Inden du er klar til at gå i gang med dit motivations forløb, er der visse forudsætninger der skal være styr på. Sagt på en anden måde: Du har brug for at være afklaret med dig selv og dit liv, før det giver mening for dig at arbejde med motivationen.

Inden du læser videre om motivation, vil vi lige henlede opmærksomheden på de to grundlæggende forudsætninger, der ligger til grund for at din motivations-motor kan fungere som den skal.

Det kan være nødvendigt at være afklaret og i balance! prøv at læse lidt om de to begreber. Måske kan du hurtigt aflure om der skulle være noget at komme efter der!

Motivations forløbet

Selvom det ikke er hårdt arbejde at gennemføre et motivations forløb, betyder det heller ikke at du kommer sovende til dine resultater. Du kommer til at gøre en indsats. Til gengæld kan du lægge alle frustrationerne og ærgrelserne bag dig, for din indsats kommer til at skabe resultater.
Selvom det ikke er hårdt arbejde at gennemføre et motivations forløb, betyder det heller ikke at du kommer sovende til dine resultater. Du kommer til at gøre en indsats. Til gengæld kan du lægge alle frustrationerne og ærgrelserne bag dig, for din indsats kommer til at skabe resultater.

Motivations forløbet består af 3 målrettede coaching og mentaltrænings sessions. Du får afdækket hvad dine nuværende motivations strategier består af, og du får viden og indsigt i måden motivation fungerer på, og du får naturligvis nye, og effektive motivations strategier stillet til rådighed.

Du får hjemmeopgaver mellem sessions, hvor du kommer til at afprøve dine nye motivations-strategier, og der er evaluering, så du får optimeret effekten, og bliver helt tryg og fortrolig med forandringerne. På den måde bliver du indehaver af et velfungerende, og optimeret mindset.

Du kan frit vælge om du ønsker at gennemføre dit forløb ved fysiske møder, eller online på videomøder.

Prisen for 3 sessions motivations coaching forløb er kun 2500 kr.

Vil du med på udviklingsrejsen?

Klik, og følg os på Facebook. Gå ikke glip af de nyeste metoder og teknikker inden for selvhjælp, og personlig udvikling.
(Vores alternativ til nyhedsbrev)

Klik, og følg os på LinkedIn. Gå ikke glip af de nyeste input inden for ledelse, ledereudvikling og kommunikation.
(Vores alternativ til nyhedsbrev)

Det siger vores kunder...

Anders LarsenSlut med rygning efter 27 år
Læs mere
"Jeg har kun rosende ord om forløbet. Linda som hypnotiseret mig, var imødekommende, professionel, ærlig og førte en vellykket proces med spørgeskema, behandling samt opfølgning. Takket være Linda's forløb, er jeg røgfri på 8. måned, og sidder tilbage med en god positiv oplevelse. Jeg kan varmt anbefale Larsen & Ravn til alle, der er indstillet på et rygestop."
KristinaFarvel til flyveskrækken
Læs mere
"Jeg nåede at være i hypnose to gange. Det var virkelig to meget vilde oplevelser på den bedst tænkelige måde. I samarbejdet, fik jeg ryddet op. Under fuldstændig afslapning, er bevidstheden og underbevidstheden på arbejde i en eller anden form for teamsamarbejde. Vi frygter noget af en grund og der er helt okay at få hjælp til at frygten ikke vokser og bliver begrænsende."
Søren SørensenEmpatisk venlig forstående
Læs mere
"Jeg har i nogen tid haft besøg af Linda efter nogle traumatiske oplevelser som efterfølgende har givet mig angst og depression har svært ved og gå ud så jeg er utrolig glad for at hun kommer hjem til mig og det koster ikke ekstra jeg for hypnose og samtale terapi og det gør mig godt. Linda er meget empatisk og lyttende og det hjælper mig. Jeg glæder mig til næste gang."
AnneEn meget svær periode i mit liv
Læs mere
"Jeg følte mig velkommen fra jeg trådte indover deres dørtrin og følte Ulf havde hånden under mig. Ulf er meget rolig, udsender straks empati og forståelse for ens situation. Ulf gav mig rigtige gode redskaber til at håndtere min situation. Ulf tegner og skriver ned under sessionen, hvilke har gjort jeg kan bladre i vores samtale hjemme, når tankemylder vil tage over."
Heidi StielundDen bedste hjælp til selvhjælp
Læs mere
"Da jeg mødte Ulf første gang, var jeg tydeligt presset og havde mange ting at forholde mig til, såvel fagligt som privat, men efter få gange i samtale med Ulf, kunne jeg tydelig mærke, at der skete en ændring. Mit overskud blev anderledes, jeg lyttede istedet for at tale, og jeg var istand til at se mig selv og mine handlinger gennem andres optik."

Vi anerkender, at hver persons rejse til “et bedre liv” er unik. Derfor er vi her for at lytte, forstå og skabe et trygt rum, hvor du kan udforske dine tanker, følelser og drømme.

Sammen arbejder vi på at skabe balance, velvære og personlig udvikling. Vores kunders oplevelser er hjertet af vores praksis.

Har du et spørgsmål til os?

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål som du ikke har fået besvaret? Så er du meget velkommen til at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Du kan også tage et kig i vores artikler

Tag springet. Vi hjælper dig med din personlige udvikling og omsorg gennem hypnose, terapi og coaching.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk