Hypnose Køge med hypnoterapeut Linda Ravn Larsen

Hypnose Køge

Mød din hypnotisør i Køge. Linda Ravn Larsen er blandt de mest velrenommerede, og dygtigste hypnoterapeuter i landet.

Linda tilbyder dig:

Effektiv, seriøs og professionel Hypnoterapi og Hypnose i Køge.

Indholdsfortegnelse

Hypnose Køge - Mød din Hypnoterapeut

Linda er medstifter og medejer af Larsen og Ravn.dk. Hun tilbyder effektiv hypnose Køge og omegn. 

Linda har mange års hypnose, og hypnoterapi erfaring, med flere hypnose, og terapeutiske uddannelser i rygsækken. 

Hun har arbejdet fuld tid som hypnotisør/hypnoterpeut de sidste 12 år, og har haft mange tusinde hypnose kunder igennem hypnosestolen.

Linda har styr på sit fag, og er derudover en tillidsvækkende person. Hun passer godt på sine kunder, og alle bliver mødt præcis i øjenhøjde. 

Hun er kendt for at skabe blivende, og dybe forandringer i samarbejde med sine kunder.

Hypnose Køge - Praktik

Økonomi er altid en del af omstændighederne. Også når det gælder Hypnose. Vi fører en meget afklaret pris, – og vilkår politik. 

Vi mener at det skal være muligt at søge professionel hjælp for alle. Derfor har vi forskellige rabatordinger og tilbud. Du kan læse om priser og vilkår for Hypnose i Køge HER.

Hypnose i Køge eller Korsør

Som en særlig service kan du booke mig til hypnose hjemme hos dig selv, på din adresse i Køge. 

Men du er naturligvis også velkommen i vores hyggelige og trygge hypnoselokaler i Korsør, lidt under en times kørsel fra Køge.

Jeg glæder mig så meget til at møde dig til Hypnoterapi og Hypnose i Køge eller Korsør. Valget er dit. 🙂

Hypnose Køge - forvent lidt mere

Med Lindas hypnose i Køge, venter der en særlig oplevelse. Med Hypnoterapi vil du få bearbejdet dine problemstillinger helt ind til kernen, og du vil opnå blivende positive forandringer, og uforståelige transformationer.

Her er nogle eksempler på de problemstillinger du kan få hypnotisk bearbejdet i Køge:

Hvad kan Hypnose hjælpe med:

 • Selvværd Hypnose
 • Selvtillids Hypnose
 • Dårlige relationer
 • Sorg og savn
 • Stress
 • Angst
 • Eksamensangst
 • Fastsiddende negative følelser
 • Negative tanker
 • Rygestop Hypnose
 • Vægttab Hypnose
 • Dårlige vaner
 • Nåleskræk hypnose

Listen er ikke udtømmende, så hvis du ikke finder emner der dækker din situation er du velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende hypnose snak.

Kontakt din Hypnotisør i Køge

Jeg glæder mig til at høre fra dig, og jeg tilbyder naturligvis altid en telefon snak, og din situation, inden vi mødes. Sammen finder vi ud af hvordan du bedst får Hypnose i Køge

Har du et spørgsmål til os?

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål som du ikke har fået besvaret? Så er du meget velkommen til at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Du kan også tage et kig i vores artikler

Tag springet. Vi hjælper dig med din personlige udvikling og omsorg gennem hypnose, terapi og coaching.

Det siger vores kunder...

Anders LarsenSlut med rygning efter 27 år
Læs mere
"Jeg har kun rosende ord om forløbet. Linda som hypnotiseret mig, var imødekommende, professionel, ærlig og førte en vellykket proces med spørgeskema, behandling samt opfølgning. Takket være Linda's forløb, er jeg røgfri på 8. måned, og sidder tilbage med en god positiv oplevelse. Jeg kan varmt anbefale Larsen & Ravn til alle, der er indstillet på et rygestop."
KristinaFarvel til flyveskrækken
Læs mere
"Jeg nåede at være i hypnose to gange. Det var virkelig to meget vilde oplevelser på den bedst tænkelige måde. I samarbejdet, fik jeg ryddet op. Under fuldstændig afslapning, er bevidstheden og underbevidstheden på arbejde i en eller anden form for teamsamarbejde. Vi frygter noget af en grund og der er helt okay at få hjælp til at frygten ikke vokser og bliver begrænsende."
Søren SørensenEmpatisk venlig forstående
Læs mere
"Jeg har i nogen tid haft besøg af Linda efter nogle traumatiske oplevelser som efterfølgende har givet mig angst og depression har svært ved og gå ud så jeg er utrolig glad for at hun kommer hjem til mig og det koster ikke ekstra jeg for hypnose og samtale terapi og det gør mig godt. Linda er meget empatisk og lyttende og det hjælper mig. Jeg glæder mig til næste gang."
AnneEn meget svær periode i mit liv
Læs mere
"Jeg følte mig velkommen fra jeg trådte indover deres dørtrin og følte Ulf havde hånden under mig. Ulf er meget rolig, udsender straks empati og forståelse for ens situation. Ulf gav mig rigtige gode redskaber til at håndtere min situation. Ulf tegner og skriver ned under sessionen, hvilke har gjort jeg kan bladre i vores samtale hjemme, når tankemylder vil tage over."
Heidi StielundDen bedste hjælp til selvhjælp
Læs mere
"Da jeg mødte Ulf første gang, var jeg tydeligt presset og havde mange ting at forholde mig til, såvel fagligt som privat, men efter få gange i samtale med Ulf, kunne jeg tydelig mærke, at der skete en ændring. Mit overskud blev anderledes, jeg lyttede istedet for at tale, og jeg var istand til at se mig selv og mine handlinger gennem andres optik."
Anne-MarieEn livsændrende oplevelse!
Læs mere
"Linda har formået noget, som ingen andre har kunnet gøre for mig, nemlig at mindske mine smerter i mine underarme, som jeg har haft betændelse i gennem flere år. Allerede efter første massage af mine arme, kunne jeg mærke en tydelig forskel hvilket betyder, at når det gør mest ondt, er det en væsentlig mindre smerte end tidligere.

Vi anerkender, at hver persons rejse til “et bedre liv” er unik. Derfor er vi her for at lytte, forstå og skabe et trygt rum, hvor du kan udforske dine tanker, følelser og drømme.

Sammen arbejder vi på at skabe balance, velvære og personlig udvikling. Vores kunders oplevelser er hjertet af vores praksis.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk