Hvad kan hypnose afhjælpe? Certificeret hypnoterapeut i klinisk hypnose, og hypnose ekspert, Linda Ravn fortæller dig i denne artikel hvad hypnose kan hjælpe dig med at løse.

Hvad kan hypnose afhjælpe?

Hvad kan hypnose hjælpe med? Hypnose er måske, den mest effektive teknik der findes til at afhjælpe personlige problemstillinger.

Certificeret klinisk hypnoterapeut, og hypnose ekspert, Linda Larsen deler ud af sin erfaring.

Her på siden får du en liste, og en beskrivelse af hvilke problemer hypnose kan afhjælpe. Måske bliver du overrasket over indholdet, eller mangfoldigheden blandt de problemstillinger hypnose kan hjælpe på.

Indholdsfortegnelse: Hvad kan hypnose hjælpe med?

Hvad kan hypnose afhjælpe

Overordnet kan man sige at hypnose kan hjælpe med alle menneskelige problemstillinger der er psykologisk betingede.

Vi bliver ofte spurgt, om hypnose mon kan afhjælpe forskellige specifikke problemstillinger? Derfor har vi oprettet en liste over de problemstillinger hypnose kan hjælpe med, og som vi har erfaring med:

Hypnose kan hjælpe med meget mere!

Hvis du du oplever problemer i, eller omkring dig selv, som ikke er nævnt på listen: hvad kan hypnose afhjælpe, er du velkommen til at kontakte os. Så får vi en god snak om din situation, og vi giver dig et kvalificeret bud på, om vi kan hjælpe dig videre eller ej.

I øvrigt er hypnose også en fremragende metode til at justere det indre kompas. – Altså at skabe balance og kontakt mellem værdier, tanker og handlinger. Hypnose kan også hjælpe med at gøre op med Janteloven, eller noget så grundlæggende som at lære at sige pyt, så det virker.

Hypnose er en seriøs behandlingsform ved fysiske lidelser og psykiske problemstillinger. Klinisk hypnose kan bruges ved alle former for ønskede forandringsprocesser – lige fra at bearbejde angst, vrede, skyld, fjerne traumer og lindre smerter til at holde op med at ryge eller tabe sig.

Hvis du er på udkig efter hjælp til selvudvikling kan du også læse om coachingterapi og mentaltræning.

Ønsker du hjælp til smertebehandling, udfører vi først hypnose EFTER du har været ved læge og fået konstateret, at smerterne ikke er fysisk betinget. Så kontakt din læge inden hypnose for smerter. Da smerter er der af en årsag!

Hvad kan hypnose hjælpe med? - FAQ

Hypnose virker altid! Altså i princippet. Men der er stor forskel på hvor hypnotiserbare mennesker er. Derfor kan der i nogle tilfælde skulle flere gentagelser til. Og det kan blive en mere langstrakt proces. derudover vil hypnoterapi altid være terapeutisk arbejde der foregår på baggrund af symptomer. Hvis symptomerne bliver fejltolket, eller ligefrem misforstået, vil effekten udeblive. Og så skal det der arbejdes med, naturligvis være i kategorien: Hvad kan hypnose afhjælpe.

Hypnose har som regel en effekt med det samme. Det betyder dog ikke at virkningen omgående er fuldstændig. Ofte foregår der en indre proces, i dagene og ugerne efter en hypnose. Ved hypnoterapeutisk bearbejdelse af mere komplekse problemstillinger, vil det være normalt at arbejde med specifikke bidder af problemstillingen over et forløb.

Både ja og nej! Hypnose kan afhjælpe alle problemstillinger der har afsæt i Psyken: mentalt, følelsesmæssigt, og derved bliver en del af vores adfærd og personlighed. Til gengæld er en del psykiske problemstillinger delvist fysiske. Hvis et problem skyldes et fysisk problem, eller fysisk ubalance hjælper hypnose ikke.

Liste over direkte links til seriøs og videnskabelig dokumentation om anvendelser af hypnose, og emner der kan bearbejdes og løses med hypnose:

 

  1. National Institutes of Health (NIH):

   – NIH’s artikel om hypnose og dens anvendelser: [NIH – Hypnose Anvendelser](https://www.nih.gov/search?utf8=%E2%9C%93&affiliate=nih&query=hypnosis+applications)

 

  1. American Psychological Association (APA):

   – APA’s ressource om hypnose i klinisk praksis: [APA – Hypnose Anvendelser](https://www.apa.org/topics/hypnosis/clinical)

 

  1. PubMed:

   – Forskningsartikler om hypnose og dens anvendelser på PubMed: [PubMed Hypnose Anvendelser](https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=hypnosis+applications)

 

  1. National Center for Complementary and Integrative Health (NCCIH):

   – Ressourcer om anvendelser af hypnose i medicin: [NCCIH – Hypnose i Medicin](https://www.nccih.nih.gov/health/hypnotherapy)

 

  1. British Psychological Society (BPS):

   – BPS’s rapport om effektiviteten af hypnose i sundhedspleje: [BPS – Hypnose i Sundhedspleje](https://www.bps.org.uk/news-and-policy/effectiveness-hypnosis-chronic-pain-management)

 

  1. Stanford University – Stanford Encyclopedia of Philosophy:

   – Artikel om hypnose og dens terapeutiske anvendelser: [Stanford Encyclopedia – Hypnose Anvendelser](https://plato.stanford.edu/entries/hypnosis/)

 

Disse kilder giver pålidelig dokumentation for de forskellige anvendelser af hypnose i medicinsk og psykologisk praksis.Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk