NLP terapi med NLP terapeut Ulf Larsen

NLP terapi

NLP terapi er en fantastisk kombination bestående af: NLP coaching, samtale terapi, hypnose, og mentaltræning.

Her på siden kan du læse om den NLP terapi form vi tilbyder dig. Vi hjælper dig med at blive afklaret med om NLP terapi er en passende terapiform for dig, og alt det NLP terapi kan hjælpe dig med. Og så kan du booke din egen personlige NLP træner.

NLP terapi - En løsningsorienteret terapiform

Terapi kommer af græsk “therapeia“, og betyder noget i retning af “behandling af sygdom eller skade”. Så når vi søger terapi, søger vi i virkeligheden efter at få ordnet en “skade”, eller med andre ord, at få løst et problem!

Problemer i sindet har det med at “sidde fast”, hvilket i virkeligheden betyder, at den terapi vi kan udøve for os selv, i os selv, ikke er tilstrækkelig. Ellers ville problemet jo ikke sidde fast, og vi ville komme videre.

NLP terapi blev udviklet for 40 – 50 år siden i USA, og har gennem årene bevist sin effekt. Men NLP er samtidig ret omgærdet af fordomme og myter: NLP bliver beskyldt for at være hokus pokus, religiøst, bedrag og det der er værre. Læs eventuelt vores forklaring om NLP her!

Vores erfaring gennem mere end 15 år med NLP, er ikke desto mindre, at NLP terapi er en seriøs, effektiv, og interessant terapiform, som meget ofte skaber overbevisende resultater.

Vi finder ingen overtro, religion eller hokus pokus i formen. Tvært imod, finder vi masser af sund fornuft og logisk sammenhæng. Læs evt om vores beskrivelse her: Hvad er NLP?

Kom rundt i krogene med NLP terapi

Moderne NLP er bygget op i som en sammensmeltning af terapi, coaching og hypnose. Du vil opleve sessions, hvor grundlaget er helt naturlig samtale om dig og din situation. Vi præsenterer dig for de teknikker og metoder, der er aktuelle for din situation, og vi forklarer indholdet på en måde, der er til at forstå, så du hele vejen igennem, føler dig helt tryg.

Kom rundt i krogene med NLP terapi

NLP terapi er uden tvivl noget for dig hvis:

  • Du ønsker at arbejde målrettet
  • Du ønsker at skabe positive forandringer
  • Du er indstillet på at lægge dele af din fortid bag dig
  • Du ønsker at være orienteret fremad

Kom godt igang med NLP terapi

Du har mulighed for at booke online, og du finder booking systemet i menuen øverst. Du kan vælge imellem forsamtale, session, eller BUS. (Står for Billige Udvalgte Sessions) Ligeledes kan du vælge om du ønsker at komme til os, eller om vi skal komme til dig.

NLP terapi FAQ

NLP er en Amerikansk opfindelse. NLP blev opfundet i 1960’erne af de to amerikanere, – John Grinder, som var sprogprofessor, og Richard Bandler, som var datalogi- og matematik-studerende. Richard Bandler bemærkede, og undrede sig over, at nogle behandlere tilsyneladende var meget succesfulde, mens andre ikke rigtigt nåede resultater. NLP blev skabt som et studie af alle de succesfulde behandlere i USA.

Først og fremmest er en NLP terapeut en person der har gennemført mindst en relevant NLP uddannelse. Moderne NLP har 3 forskellige retninger: Coaching, Terapi og kommunikation. En NLP terapeut arbejder terapeutisk med mennesker, ud fra den filosofi, og de NLP teknikker NLP terapi uddannelsen rummer.

NLP står for (Neuro – Lingvistisk – Programming) Oversat til Dansk: Sprog – Sanser – Adfærd. Det er sjældent let at opfatte fremmedartede forkortelser eller begreber. NLP kan på et lettere fordøjelig måde formuleres sådan her: NLP er system der er opfundet for at beskrive den menneskelige psykologi, på en (relativ) simpel måde, og som rummer virkelig mange enkle og specifikke metoder til at lave forandringer.

Hvis du har erfaring med, at løse fastlåste problemstillinger i dit liv ved hjælp af en eller flere andre terapi metoder, så er det bare om at komme den vej igen. Det virker jo!

Er din erfaring derimod det modsatte:, at du ikke har kunnet løse visse problemstillinger eller, at det du har forsøgt ikke har virket, så er NLP terapi en oplagt mulighed.

Vi oplever ind i mellem, at møde mennesker der har været i forskellige typer terapi-forløb i laaang tid. Nogle gange i årevis uden at opnå resultater. Det er både spild af tid og penge, og det kommer du ikke til at opleve med en NLP terapeut!

NLP terapi har en effekt, allerede fra første session. Det må endelig ikke forstås sådan, at alle problemer kan løses på een session, men det betyder, at du skal kunne registrere en positiv udvikling fra gang til gang.

Har du et spørgsmål til os?

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål som du ikke har fået besvaret? Så er du meget velkommen til at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Du kan også tage et kig i vores artikler

Tag springet. Vi hjælper dig med din personlige udvikling og omsorg gennem hypnose, terapi og coaching.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk