Terapi Næstved: NLP terapi, samtale terapi, Hypnoterapimed terapeut Linda Ravn Larsen

Terapi Næstved

Velkommen til. Her kan du læse om dine muligheder for at modtage terapi i Næstved, og møde dine terapeuter.

Larsen og Ravn.dk dækker en større del af Sjælland, og tilbyder effektiv terapi i Næstved og omegn. Mød dine terapeuter her.

Leder du efter en dygtig, erfaren terapeut?

Vi har dejlige terapi lokaler, i trygge omgivelser i Korsør Ca. 40 minutters kørsel fra Næstved. Hvis kørslen er en udfordring for dig, må du ikke fortvivle, for vi kommer meget gerne på terapi besøg, hjemme hos dig i Næstved. 

Hvad kan du glæde dig til?

Vi vil så gerne invitere dig til at indgå i et samarbejde. Et samarbejde, der gør det muligt, at vi i fællesskab kan finde ud af, hvad det er for nogle problemstillinger du er blevet træt af at bære rundt på? Og så kan vi sammen få problemerne bearbejdet, og løst, så du kommer videre med livet. Det lyder måske nemt, men tiden må vise hvor nemt det bliver. Til gengæld lover vi at vi har øvet os meget, og opnået stor erfaring med sådanne terapi-opgaver. Vi anvender mange forskellige terapi former:

Terapi Næstved - et lille ekstra nøk

Hos Larsen og Ravn.dk er vi ikke alene terapeuter. Vi arbejder også med professionel hypnose, mentaltræning og coaching. Det betyder at vi “stjæler” lidt teknikker, og tilsætter dem din terapi-proces. Derved bliver din indre proces, i højere grad end ellers, støttet af dine egne ubevidste systemer. Effekten er, at du ofte, mere gnidningsløst får givet slip i uønskede mønstre, og kommer videre i din terapi proces.

Man kan sige at alt personlig udvikling er selvudvikling! Det er en holdning vi er meget begejstrede for. Derfor uploader vi løbende forskelligt selvudviklings materiale, du kan gøre brug af. Nogle af de største emner er emner som begyndende depression, stress og angst. Læs evt. vores fine anmeldelser på Trustpilot.dk.

Med de aller kærligste hilsner – Vi SES til terapi i Næstved / Korsør. valget er dit :-).

Linda og Ulf

Terapi med speciale i Næstved

Vi har rigtig god erfaring med at kunne arbejde med flere typer terapi. Det betyder ofte at vi helt fra start, rammer lige præcis den form, der passer til lige præcis dig. derved er vores terapi et godt og sagligt alternativ til psykolog samtaler. Og husk du kan helt selv vælge om du vil have terapi i Næstved, eller komme til os i Korsør.

Terapi - FAQ

Du kan sagtens arbejde med terapi hjemme hos dig selv. Vi kommer, som terapeuter meget gerne hjem til dig. Du skal blot kontakte os. Så laver vi en aftale.

Prisen for terapi hjemme hos dig selv, er præcis den samme som normalt. Der er ingen ekstraomkostninger for dig.

Ja, vi tilbyder både terapi online og over telefonen. Men ikke i alle situationer. Hvis du er ramt af traume, sorg, livskrise eller i det hele taget hård ramt, er det vigtigt at vi mødes fysisk.

Har du et spørgsmål til os?

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål som du ikke har fået besvaret? Så er du meget velkommen til at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Du kan også tage et kig i vores artikler

Tag springet. Vi hjælper dig med din personlige udvikling og omsorg gennem hypnose, terapi og coaching.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk