Stress behandling med Stressbehandler Linda Ravn Larsen

Terapi Ringsted

Læs om dine muligheder for seriøs løsningsorientet terapi
i Ringsted, og mød din terapeut i Ringsted.

Larsen og Ravn.dk tilbyder effektiv terapi i Ringsted og omegn.
Her på siden kan du læse om de forskellige og meget spændende terapiformer vi tilbyder. Du kan også få et indblik i hvordan vi arbejder som terapeuter, og hvilke problemstillinger vi har erfaring med at bearbejde i vores terapi. Vi arbejder både med par terapi og individuel terapi, også for børn.

Terapi i Ringsted ?

Leder du efter en dygtig og erfaren terapeut?

Vi tilbyder terapi i Ringsted, men holder til i Korsør, 38 minutters kørsel fra Ringsted by. Her har vi dejlige lokaler og trygge rammer.

Terapi i Ringsted på din hjemme adresse

Hvis du ikke har bil/lyst/tid til transporten, må du endelig ikke se det som et problem. For vi kommer meget gerne hjem til dig, på din adresse i Ringsted (eller omegn). 

Hvad venter der på dig?

Det gør vi! Og vi vil meget gerne indlede et frugtbart, seriøst samarbejde med dig. I fællesskab vil vi finde ud af hvad det er for nogle problemstillinger du har fået nok af i dit liv. Og sammen vil vi bearbejde den måde problemerne har sat sig fast på, så du kan give ordentligt slip, og skrue op for volumenknappen til det gode liv. 

Når vi arbejder med terapi i Ringsted, skal du vide at vi har øvet os i mange år, og kan arbejde på flere forskellige måder: 

Der er selvfølgelig flere fordele ved at kunne arbejde med flere teknikker. Men den største fordel er helt sikkert, at det som regel altid er muligt at finde en form der passer lige præcis til dig. 

Terapi Ringsted - Lidt ekstra i posen

Det er ikke sikkert du er klar over det, men vi arbejder med flere andre områder end terapi. Vi beskæftiger os også med professionel hypnose, mentaltræning og coaching. Det betyder at vi “stjæler”  terapi teknikker, efter behov, og putter dem ind i din terapi proces. Derved kan dit arbejde med dig selv, måske blive en del dybere, og du kommer mere gnidningsløst ud af fastlåste mønstre og uønskede vaner. Det betyder også at vores terapeutiske tilgang er et fint og sagligt alternativ til psykolog samtaler.

Vi SES til løsningsorienteret terapi i Ringsted / Korsør. Valget er dit

Terapi - FAQ

Ja, vi kan sagtens aftale at vi kommer hjem og besøger dig når vi arbejder med din terapi. Og det koster ikke engang ekstra når du er bosiddende i Ringsted kommune.

Det er svært at sige, for der findes ikke rigtigt et “typisk” terapi forløb. Vores terapiforløb forløber erfaringsmæssigt mellem 1 til 20 + terapi sessioner. Til gengæld har vi rigtigt mange kunder der foretrækker at arbejde i små “serier” af terapi forløb. Typisk 3 til 5 gange. Efter en “terapi pause” vender de så tilbage, og arbejder videre med 3 til 5 nye terapi sessioner, osv. Som pris eksempel koster et klippekort til 3 sessioner 2500 kr.

Det er individuelt, og afhængigt af situationen, hvorvidt terapi er hårdt eller ej. Som erfarne terapeuter gør vi alt i vores magt for at vores terapeutiske arbejde bliver så blidt, behageligt og interessant som muligt. Vores erfaring er at det for det meste ikke er hårdt for vores kunder. Men der er bestemt undtagelser.

Har du et spørgsmål til os?

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål som du ikke har fået besvaret? Så er du meget velkommen til at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Du kan også tage et kig i vores artikler

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk