Terapi Korsør

Læs om dine muligheder for effektiv, seriøs og professionel terapi i Korsør. Mød dine terapeuter fra Larsen og Ravn.dk. Vi er til for dig, og vi brænder for at skabe livsglæde og trivsel.

Mød din terapeut i Korsør

Larsen og Ravn.dk tilbyder effektiv terapi i Korsør og omegn. Vi arbejder med flere forskellige terapiformer, lige fra par terapi til kognitiv terapi. Læs alt om dine muligheder her på siden.

Linda (Ravn) Larsen

Linda (Ravn) Larsen

Samtale terapeut og Kvinde terapeut
Partner i Larsen og Ravn.dk

Ulf Larsen

Ulf Larsen

NLP terapeut og Mentaltræner
Partner i Larsen og Ravn.dk

Terapi hjemme hos dig i Korsør

– Og er du på udkig efter en dygtig, erfaren og effektiv terapeut?

Bemærk at vi også er udekørende terapeuter. Så vi kommer gerne hjem til dig, hvis det passer dig bedre.. bemærk også at det ikke koster dig ekstra for transport. Du kan nemt booke os hjemme hos dig selv, på din adresse i Korsør,

Men du er naturligvis også velkommen i vores hyggelige lokaler midt i Korsør, på adressen:

Fiskergade 15,
4220 Korsør

Terapi Korsør – Hvad kan du forvente?

Vi tilbyder professionel:

Vi har mange års terapeut erfaring, og er vandt til at skabe gode resultater. I Korsør kan du forvente et helt særligt samarbejde, hvor du er i centrum, og hvor du bliver mødt i dit verdensbillede, og i dit tempo.

Hvad siger andre om dine terapeuter i Korsør

Det er selvfølgelig super vigtigt at vælge en terapeut der både er veluddannet, og ikke mindst til at holde ud at være sammen med. Du kan læse meget mere om vores baggrund her. Og du kan få et godt billede af vores tilgang til at arbejde med mennesker ved at besøge vores profil på Trustpilot.

Læs om vores terapi på TRUSTPILOT

Din tryghed

Udover terapi i Korsør, arbejder vi også med hypnose, mentaltræning og coaching. Også for erhverv. Det betyder at vi har mange forskellige værktøjskasser vi kan åbne. Derfor er der rigtig gode chancer for at vi kan hjælpe dig videre, og du kan betragte vores terapi som et godt, og professionelt sagligt alternativ til psykolog samtaler.

Terapi Korsør – Hvad kan vi arbejde med?

Vi har mange års erfaring med terapeutisk bearbejdelse af alle tænkelige personlige udfordringer, lige fra lavt selvværd til dårlige relationer. De mere klassiske “folkesygdomme” som angst, stress og depression, er gennem årene blevet en del af vores speciale. Læs eventuelt om tegn på stress, angst symptomer og depression symptomer. Eller se om du kan nikke genkendende til begrebet udbrændthed.

Vi glæder os  så meget til at møde dig til terapi i Korsør. 🙂

/Ulf og Linda

Vi kommer hjem til dig

Book os hjemme hos dig selv, når DU har tid. Det koster ikke ekstra!

Du kan føle dig tryg

Vi har mere end 15 års erfaring med personlig udvikling, og vi møder dig altid i dit eget verdensbillede med et smil

Effektiv terapi

Dybdegående, fleksibel terapi, der er tilpasset DIG og dine behov, så du skaber nye erfaringer.

Hvad siger kunderne?

Klik her, og læs hvad vores kunder siger om os på Trustpilot

BOOK tider online

Brug vores online bookingsystem, og find de tider der passer dig bedst. Du finder det øverst på siden.

Vi møder dig i øjenhøjde

Du kan regne med at vi er helt nede på jorden, og vi ved at du ikke er som alle andre. Det er bla. derfor vi har kunne hjælpe 1000 vis af mennesker gennem årene.

Terapi FAQ her

God terapi er når du oplever at opnå de ønskede resultater, og reelt er kommet videre, derfra hvor du tidligere sad fast. Samtidig er god terapi når du oplever en proces der løbende skrider fremad, og ikke kører for meget i ring.

Terapi hjælper på den måde at terapien skaber en styret proces. Processen giver dig mulighed for at se forskellige ting i et nyt lys. Derved får du bearbejdet de følelsesmæssige, og ubevidste systemer der har blokeret, eller været ubehagelige.

En god terapeut er først og fremmest en professionel person der kan møde dig 100 % i din opfattelse af dig selv, og din omverden. Derved kan terapeuten hjælpe dig med at forstå, bearbejde, og ændre de problematikker du oplever. Terapeuten arbejder altid ud fra en, eller flere, specifikke terapeutiske former, som er afspejlet af terapeutens uddannelsesmæssige baggrund.

Vil du have mere?

Vi tilbyder forsamtale, telefonsnak, og svarer meget gerne på dine spørgsmål på mail og SMS
mere info