terapi Korsør med terapeut Ulf Larsen fra Larsen og Ravn.dk

Terapi Korsør

Læs om dine muligheder for effektiv, seriøs og professionel terapi i Korsør. Mød dine terapeuter fra Larsen og Ravn.dk. Vi er til for dig, og vi brænder for at skabe livsglæde og trivsel.

Mød din terapeut i Korsør

Larsen og Ravn.dk tilbyder effektiv terapi i Korsør og omegn. Vi arbejder med flere forskellige terapiformer, lige fra par terapi til kognitiv terapi. Læs alt om dine muligheder her på siden.

Terapi hjemme hos dig i Korsør

– Og er du på udkig efter en dygtig, erfaren og effektiv terapeut?

Bemærk at vi også er udekørende terapeuter. Så vi kommer gerne hjem til dig, hvis det passer dig bedre. Du kan nemt booke os hjemme hos dig selv, på din adresse i Korsør,

Men du er naturligvis også velkommen i vores hyggelige lokaler midt i Korsør, på adressen:

Fiskergade 15,
4220 Korsør

Hvad siger andre om dine terapeuter i Korsør

Det er selvfølgelig super vigtigt at vælge en terapeut der både er veluddannet, og ikke mindst til at holde ud at være sammen med. Du kan få et godt billede af vores tilgang, til at arbejde med mennesker, ved at besøge vores profil på Trustpilot.

Udover terapi i Korsør, arbejder vi også med hypnose, mentaltræning og coaching. Også for erhverv. Det betyder at vi har mange forskellige værktøjskasser vi kan åbne. Derfor er der rigtig gode chancer for at vi kan hjælpe dig videre, og du kan betragte vores terapi som et godt, og professionelt sagligt alternativ til psykolog samtaler.

Terapi Korsør - Hvad kan du forvente?

Vi tilbyder professionel:

Vi har mange års terapeut erfaring, og er vandt til at skabe gode resultater. I Korsør kan du forvente et helt særligt samarbejde, hvor du er i centrum, og hvor du bliver mødt i dit verdensbillede, og i dit tempo.

Terapi - FAQ

God terapi er når du oplever at opnå de ønskede resultater, og reelt er kommet videre, derfra hvor du tidligere sad fast. Samtidig er god terapi når du oplever en proces der løbende skrider fremad, og ikke kører for meget i ring.

Terapi hjælper på den måde at terapien skaber en styret proces. Processen giver dig mulighed for at se forskellige ting i et nyt lys. Derved får du bearbejdet de følelsesmæssige, og ubevidste systemer der har blokeret, eller været ubehagelige.

En god terapeut er først og fremmest en professionel person der kan møde dig 100 % i din opfattelse af dig selv, og din omverden. Derved kan terapeuten hjælpe dig med at forstå, bearbejde, og ændre de problematikker du oplever. Terapeuten arbejder altid ud fra en, eller flere, specifikke terapeutiske former, som er afspejlet af terapeutens uddannelsesmæssige baggrund.

Har du et spørgsmål til os?

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål som du ikke har fået besvaret? Så er du meget velkommen til at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Du kan også tage et kig i vores artikler

Tag springet. Vi hjælper dig med din personlige udvikling og omsorg gennem hypnose, terapi og coaching.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk