Terapi i Slagelse med Terapeut Ulf Larsen

Terapi Slagelse

Læs om dine muligheder for professionel og effektiv terapi i Slagelse kommune. Mød vores lille team af erfarne, seriøse og dygtige terapeuter, og de forskellige terapiformer vi arbejder med. Vi hjælper dig trygt og sikkert igennem din udviklingsproces.

Indholdsfortegnelse - Terapi Slagelse:

Terapi Slagelse - med erfarne og professionelle terapeuter

Søger du en dygtig, erfaren terapeut? Larsen og Ravn.dk tilbyder effektiv terapi i Slagelse og omegn. Vi har 15 års terapi erfaring, og mange forskellige terapeut uddannelser at trække på.

Hop direkte videre til de terapiformer vi tilbyder lokalt i Slagelse:

Et stærkt makkerpar byder op til terapi i Slagelse

Hej, vi er Linda og Ulf. Vi er stiftere, og indehavere af firmaet Larsen og Ravn.dk.

Vi har arbejdet fuld tid med terapi, og alle afskygninger af personlig udvikling de sidste 15 år.

Vi har åbnet praksis i Korsør, og tilbyder nu løsningsorienteret terapi i hele Slagelse kommune.

Terapi Slagelse - noget at se frem til

Uanset hvad din situation er, kan du regne med at blive mødt præcis hvor du er med dig selv. Vi møder dig altid i øjenhøjde.

Vi sørger for at vi i fællesskab skaber et tillidsfuldt og trygt terapi samarbejde. på den måde sikrer vi at din terapi proces bliver givende og konstruktiv. Terapeutisk har vi mange strenge at spille på, derfor kan vi garantere dig at du vil finde terapien nærværende og aktuel.

Både Linda og Ulf er ganske almindelige jævne mennesker, og vi tale begge to helt almindeligt menneske sprog. Så der er ikke noget med spandevis af fremmedord, engelske fraser, eller uforståelige begrebs-verdener hos os.

Praktisk info om terapi i Slagelse

Det vil være helt naturligt hvis du gerne vil have en indledende snak med en af os om din situation. det nemmeste og hurtigste er at ringe til en af os. Hvis vi er optagede når du ringer, kan du bare ligge en kort besked, så ringer vi tilbage hurtigst muligt. Du er også meget velkommen til at sende en SMS. Vores telefonnumre er her:

Priser på terapi

Vi fører en meget afklaret pris politik. Vi mener alle skal have mulighed for at få professionel terapeutisk at løse sine problemer når der er behov. Derfor rummer vores prispolitik mulighed for at at modtage billig terapi på udvalgte tider, og der er flere rabat muligheder, og gratis services. Blandt andet er vi udkørende og tilbyder terapi i slagelse kommune.

NLP terapi Slagelse

NLP terapi er en super  interessant terapiform. NLP terapi er udviklet som en blanding af flere terapiformer, og er sammensat i en stram struktur, der rummer et hav af specifikke værktøjer. Det gør NLP terapi enormt målrettet og effektiv.

NLP terapi kan opfattes som en form for “praktisk” psykologi. Hvor psykologsamtaler er baseret på samtale, og bearbejdelse via ord, er NLP terapi samtale, kombineret med praktiske øvelser og udfoldelser.

Det betyder at NLP terapeuten hjælper dig med at gennemføre særlige øvelser undervejs i samtalen, og derved vil du opleve at processen bliver helt anderledes, end når der “blot” samtales.

NLP terapi kan anvendes som terapiform i alle tænkelige situationer, hvor noget har sat sig på tværs i følelseslivet. Lige fra udbrændthed, til dårlige relationer. Du kan bruge NLP terapi til angst behandling, og stress behandling. Så på den måde er der ingen grænser.

Metakognitiv og kognitiv terapi i Slagelse

Kognitiv terapi er for dig der er glad for logisk sammenhæng. Så hvis du gerne vil have både hovedet og en logisk forståelse med i dit arbejde med dig selv er kognitiv terapi måske lige sagen. Så hvis betragter dig selv som et “kontrol menneske” er kognitiv virkelig noget for dig!

Kognitiv terapi handler om sammenhængen mellem tanker og adfærd. Det er en spændende vinkel på selvudvikling, fordi man kan lære en masse brugbare “værktøjer”, som kan anvendes i alle mulige sammenhænge.

Kognitiv terapi foregår ved samtale, og i samtalen indgår en masse vejledning, og opmærksomheds øvelser. Vi giver typisk også “lektier” for i form af konkrete øvelser. Huskat hvis du vil arbejde kognitivt med dig selv, tilbyder vi kognitiv terapi i Slagelse, på din adresse.

I Kognitiv terapi taler vi om adfærd, og adfærdsmæssige reaktioner! det vil sige vaner, og lignende. Dernæst taler vi om tanker, og ved hjælp af lidt ændringer i tankerne ændres adfærden automatisk, lige som det modsatte er tilfældet. Følelserne følge automatisk efter, og det betyder at vi kan skabe vedvarende forandringer, uden at vende og dreje dine følelser.

Det er vigtigt at sige tankerne højt

Vi går alle rundt med tanker inden i vores hoveder, og ved hjælp af tankerne danner vi vores opfattelser. Problemet er bare at der er mange opfattelser der medfører smertelige følelser, og reaktioner. et andet problem er at det kan være umådeligt svært at ændre en opfattelse selv. Altså når først den er der.

Vi tilbyder afbalanceret samtale terapi. Og vi kommer meget gerne hjem til dig på din adresse i Slagelse. Hvis du hellere vil mødes i vores trygge lokaler, er du selvfølgelig også meget velkommen. Vi har lokaler i Korsør, 20 minutters kørsel fra Slagelse.

Samtale med en velkvalificeret medspiller kan gøre en verden til forskel. Du vil opleve at det bliver muligt at skabe helt nye opfattelses mønstre. Og i takt med at du danner nye opfattelser, af dig selv og dit liv vil dit følelsesliv ændre sig positivt.

Terapi FAQ

Ja helt bestemt. Du kan sagtens modtage terapi hjemme hos dig selv, hvis du ønsker det. Hjemme terapi kan være en fordel for de mennesker der ikke kan komme hjemmefra, eller mennesker med et travlt program. For nogle er det også mere trygt at terapien foregår i vandte omgivelser.Du kan booke vores terapeuter til hjemme terapi i hele Slagelse kommune. 

Det er svært at svare præcis på hvad den samlede pris bliver. Det kommer an på din situation, og hvilke emner der er tale om. Men som regel kommer man langt med et klippekort på 3 til 5 gange, som koster fra 2500 kr. Vi tilbyder derudover udvalgte tider til halv pris. Disse tider finder du i vores online bookingkalender, eller ved at kontakte os. For studenter og arbejdsløse gives særlige rabatter.

Et typisk terapiforløb strækker sig fra 2 til 15 gange. Så det er et stort spænd. Det betyder også at et terapiforløb kan variere fra få uger til halve og hele år. Det vil og skal altid være sådan, at du klart og tydeligt oplever, at du løbende bevæger dig positivt fremad i din proces. Det holder vi naturligvis øje med, og sørger for at du hverken kommer til at spilde din tid eller penge på noget der ikke virker.

Ja, absolut. Online terapi, eller telefon terapi er glimrende terapiformer, som selvfølgelig også rummer sine begrænsninger, da terapeuten har væsentlige begrænsninger i forhold til at man mødes fysisk. Derfor tilbyder vi ikke online, eller telefon terapi, når der er tale om livskriser, traumer, alvorlig stress mm. Men du er altid velkommen til at få en uforpligtende snak om mulighederne.

Har du et spørgsmål til os?

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål som du ikke har fået besvaret? Så er du meget velkommen til at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Du kan også tage et kig i vores artikler

Tag springet. Vi hjælper dig med din personlige udvikling og omsorg gennem hypnose, terapi og coaching.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk