Hypnose Kalundborg. Hypnotisør og hypnoterapeut Linda Ravn Larsen tilbyder professionel og effektiv hypnose i Kalundborg kommune

Hypnose Kalundborg

Mød en af landets dygtigste, og mest anerkendte hypnotisører, og læs om dine muligheder for at booke hypnose i Kalundborg kommune.

Linda arbejder med avanceret hypnose og hypnoterapi, du bestemmer om du ønsker at hypnosen foregår i vores lokaler, eller på din hjem adresse i hele Kalundborg kommune. (postnummer 4400)

Mød din hypnoterapeut i Kalundborg

Linda er en meget erfaren og dygtig hypnotisør. Hun arbejder med flere specialer inden for avanceret hypnose, og har hjulpet 1000 vis af mennesker gennem tiden.

Få avanceret hypnose i Kalundborg

Vi arbejder med avanceret hypnose. Avanceret hypnose er hypnoterapi der er målrettet, og særligt udviklet til din situation, og din personlighed. 

Hvis du er nysgerrig på hvad avanceret hypnose kan afhjælpe, kan du klikke og få meget mere at vide.

Linda er også erhvervs hypnotisør; Læs mere om dine muligheder for erhvervs hypnose i Kalundborg kommune.

Avanceret hypnose specialer:

Som hypnoterapeut kan Linda tilbyde dig ekspert bistand inden for flere hypnose specialer.

Brug den underliggende menu, og læs om vores avancerede hypnoterapeutiske specialer:

Vi kører ud - til hypnose i Kalundborg

Vidste du at du kan booke din hypnotisør til hypnose i Kalundborg, på din adresse; i trygge omgivelser. Men du er selvfølgelig også velkommen i vores konsulatation i Korsør, kun 55 minutters kørsel fra Kalundborg.

Hypnose Kalundborg - Priser

Hypnose Kalundborg - FAQ

Hypnose er en særlig teknik hypnotisøren anvender, for at du kommer i en hypnotisk tilstand (kaldes også for trance tilstand).

Hypnoterapi er en sammentrækning af hypnose og terapi. Det vil sige at hypnoterapeuten arbejder med terapeutiske teknikker (terapi) mens klienten er i en hypnotisk tilstand.

Ja, – vi tilbyder også erhvervs hypnose, og erhvervshypnose kan bookes i vores konsultation, eller på din arbejdsplads i hele Kalundborg kommune. bemærk dog, at det kræver at der forefindes et lokale, hvor der er roligt, og uforstyrret.

Ja. Du kan booke hypnose på din hjemme-adresse i hele Kalundborg kommune.

Nej, slet ikke. Du vil til hver en tid have kontrol over dig selv, hvis du skulle få brug for at reagere under hypnosen.

Alle kan hypnotiseres. Både børn og voksne. Der er til gengæld stor forskel på hvor hypnotiserbar man er. Det betyder at for mennesker der er ikke er nemt hypnotiserbare skal der en større indsats til, og ofte et længere forløb.

Har du et spørgsmål til os?

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål som du ikke har fået besvaret? Så er du meget velkommen til at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Du kan også tage et kig i vores artikler

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk