Kan alle hypnotiseres?

Vi bliver ofte spurgt: Kan alle hypnotiseres? Det korte svar er JA, men læs her
hvorfor også DU kan hypnotiseres.

Linda Larsen

Linda Larsen

Hypnotisør, Hypnoterapeut
Partner i Larsen og Ravn.dk

Kan jeg komme i hypnose?

 Alle kan komme i hypnose – da alle kan komme i trance.

Det forholder sig nemlig sådan, at hypnose er en helt naturlig trancetilstand, som fremkommer naturligt i hverdagen. Som f.eks når vi falder i staver, når vi dagdrømmer, eller glider fuldstændig ind i en god bog. I de situationer vi ikke er helt bevidst om, hvad der foregår omkring og i os. Tilstanden mellem søvn og vågenhed er også en trancetilstand.

Kan alle hypnotiseres lige let?

Vores evne til, at opnå trancetilstand er et bevis på, at alle mennesker kan hypnotiseres. Den naturlige evne til at komme i trance, udnyttes positivt i hypnose. Når det er sagt, må det retfærdigvis også nævnes, at det er forskelligt, hvor dyb en trance man kommer i, da ikke alle er lige hypnotiserbare.

Vi er alle forskellige

Helt konkret betyder det, at du, som menneske, kan rumme en holdning til, at du ikke ønsker at lade dig hypnotisere. Eller du kan være bekymret over situationen, lige som du kan være skeptisk, eller rumme andre former for modstand.

Alle disse muligheder for modstand, er helt normale at opleve, og når de er tilstede, særligt i udtalt grad, er det unægteligt en udfordring for at gennemføre hypnose.

Hvis du oplever disse former for modstand i dig selv, må du dog endelig ikke fortvivle.

Kan alle hypnotiseres på samme måde?

Enhver dygtig, veluddannet- og øvet hypnotisør er istand til at arbejde med disse vilkår, og sådanne situationer betyder først og fremmest, at det kan tage lidt længere tid, at nå den nødvendige trancetilstand tilstand, og derved den ønskede effekt. Det kan også være nødvendigt, at anvende forskellige teknikker, alt efter hvor hypnotiserbar du måtte være. Så det der virker for den ene, virker ikke nødvendigvis for den anden, og omvendt.

Vores erfaring er, at langt de fleste vi hypnotiserer, hverken er meget let -, eller svært hypnotiserbare, så hvis dette er et område du er i tvivl om, så kontakt os, og lad os få en snak om det. 

Der findes altid en løsning, også for dig. Hvis hypnose ikke lige er sagen for dig, kan du læse alt om coaching, terapi og mentaltræning, som er gode alternativer til at arbejde med personlige udfordringer.

Hvordan mødes vi med vores kunder?

Personlig udvikling - Vi møder dig i øjenhøjde

Altid i øjenhøjde!

Vi møder dig i dit  verdensbillede. Det betyder helt præcist, at det altid er din opfattelse af din egen situation, der også er vores opfattelse af din situation.

Det betyder også at de områder vi sammen  arbejder med, og den måde vi arbejder på, stammer fra dit verdensbillede.

Når vi skaber øjenhøjde betyder det at vi kommer til at arbejde sammen, præcis der hvor du er med dig selv!

Vil du have mere?

Lad os mødes og tale sammen. på tlf, eller ved personligt møde. Vi svarer på alle dine spørgsmål
Gratis info

Hvad kan forhindre den ønskede effekt af hypnose?

1. Hypnose er et samarbejde mellem hypnotisør og klient. Det er vigtig du selv er motiveret til at arbejde med din problemstilling. For et godt resultat, er det afgørende, at det er din beslutning og din motivation der driver. Det er ikke muligt for hypnotisøren at “fikse” problemet, uden du selv er med i processen. Det er vigtigt at få afklaret forventninger inden hypnosen – Hos os starter enhver hypnose med en afklarende samtale.

2.  For at få mest ud af hypnosen, kræver det at man føler sig tryk og at der er en god kemi og tillid mellem hypnotisør og klient. Er der manglende kemi/tillid, er der mulighed for, at du vil afvise de forslag der vil komme i hypnose. Vi starter aldrig en behandling, uden den fornødne tillid og kemi er tilstede!

Er du klar til rygestop?

HUSK! Vi arbejder også med - Og vi glæder os til at møde dig 🙂

Om Larsen & Ravn

Lær os lidt bedre at kende

Kontakt os

Vi glæder os til at høre fra dig

Nyhedsbrev

Værktøjer og tilbud i din mail