Hypnose Korsør. Book tid hos førende hypnotisør og hypnoterapeut Linda Larsen fra Larsen og Ravn.dk

Hypnose Korsør

Linda Ravn Larsen fra Larsen og Ravn.dk tilbyder Hypnoterapi og hypnose i Korsør. Linda er blandt landets dygtigste og mest velrenommerede hypnotisører og hypnoterapeuter.

Læs alt om dine muligheder for at få seriøs, saglig og professionel hypnose, og mød din hypnotisør i Korsør. God læselyst

Mød din hypnotisør i Korsør

Linda har været beskæftiget fuld tid med hypnose i mere end 10 år, og hun har haft tusindvis af kunder gennem hypnosestolen.

Linda er både uddannet Hypnotisør, Hypnoterapeut og NLP terapeut, og har samtidig den erfaring der skal til for at kunne arbejde professionelt og sikkert med alle tænkelige emner og situationer i hypnose sammenhæng.

Linda er utrolig god til at lytte, og forstå mennesker. Derudover er hun en dejlig ukompliceret person. Linda er helt nede på jorden, og taler helt almindeligt menneskesprog. ikke noget med finde fornemmelser, og uforståelige fremmedord her.

Hypnose - priser og vilkår

Vi kommer ikke uden om at penge og økonomi altid er en faktor der skal afklares.

Du finder vores hypnosepriser og prispolitik HER.

Vi fører en meget afklaret prispolitik, idet vi har en holdning til at det skal være muligt for alle at få den professionelle hjælp der er brug for, for at få løst sine personlige problemer.

Blandt andet kan du finde udvalgte tider, til halv pris, og vi giver særlige rabatter til dig der uden for arbejdsmarkedet, ligesom vi tilbyder visse gratis ydelser. 

Jeg glæder mig til at møde dig til trivselsfremmende hypnose i Korsør

Kærligst Linda/ Larsen og Ravn.dk

Hypnose Korsør - Det kan vi arbejde med

Hypnose og hypnoterapi er en meget effektiv terapeutisk metode til at opnå blivende forandringer. Med hypnose i Korsør kan vi i sammen skabe vidunderlige resultater for dig. Her er en lille liste over nogle af de emner der kan bearbejdes og arbejdes med under hypnose:

 • Selvværd
 • Selvtillid
 • Dårlige vaner
 • Negative tanker
 • Vægttab
 • Dårlige relationer
 • Fastsiddende negative følelser
 • Nåleskræk
 • Fobier
 • Identitets krise
 • Sorg og savn
 • Skyld og skam
 • Hypnose af børn og unge

 

Listen er slet ikke udtømmende, så hvis du har andre ting at slås med, er du velkommen til at kontakte mig, så vi kan finde ud af om din løsning kan være hypnose i Korsør.

Hypnose Korsør - alt det praktiske

Du kan booke Linda hjemme hos dig selv, på din adresse. Men du er naturligvis også altid velkommen til hypnose Korsør i vores hyggelige lokaler, Fiskergade 15, 4220 Korsør

Hypnose - FAQ

Ja det gør der. Overordnet set skelner man mellem det der kaldes scene hypnose og klinisk hypnose. Scene hypnose er typisk underholdning, hvor klinisk hypnose er en terapeutisk teknik. Derudover findes der autoritær hypnose og det der kaldes “Milton-hypnose”, hvor autoritær hypnose bygger på en teknik hvor hypnotisøren giver ordre, mens Milton modellen bygger på forslag

Ja, hypnose er en metode, eller teknik, der er tilpasset den måde menneskers sind fungerer på, og alles sind fungerer grundlæggende ens. Til gengæld er det ikke alle der er lige hypnotiserbare, men det byder blot at der skal en større hypnotisk indsats til. Altså flere gange, og måske andre, og mere effektive, hypnotiske teknikker.

Både ja og nej. Bevidstheden “slukker” i en vis grad. Derved vil du ikke være bevidst som du plejer, og det vil medføre at din hjerne ikke “holder styr” på sagerne på helt samme måde som den plejer. Til gengæld vil din hjerne fortsat holde styr på de ting du har brug for at holde styr på under hypnosen. Sagt på en anden måde, sørger din hjerne for at du ikke opfører dig på nogen tænkelig måde der overskrider dine egne grænser.

Har du et spørgsmål til os?

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål som du ikke har fået besvaret? Så er du meget velkommen til at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Du kan også tage et kig i vores artikler

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk