Hypnose Skælskør med hypnoterapeut Linda Ravn Larsen

Hypnose Skælskør

Har du brug for Hypnose i Skælskør? Og søger du en super erfaren, dygtig og veluddannet Hypnotisør i Skælskør?

Linda fra Larsen og Ravn.dk tilbyder effektiv, tryg og seriøs Hypnose og Hypnoterapi i Skælskør. Inden du vælger Hypnose i Skælskør kan du læse om alle de muligheder, og særlige Hypnose tilbud vi tilbyder.

Mød din hypnotisør i Skælskør

Linda er certificeret Hypnotisør og Hypnoterapeut. Hun har arbejdet fuld tid med hypnose i mere end 12 år, og har flere uddannelser i bagagen.

Linda har haft flere tusinde kunder gennem hypnose-stolen, og er i dag en af landets dygtigste, og mest velrenommerede hypnoterapeuter.

En afklaringssamtale er vigtig...

Vi tilbyder dig en gratis forsamtale, der enten kan foregå over telefonen, eller online på et videomøde.

Den gratis Hypnose forsamtale er vigtig af flere årsager. Dels kan vi sammen få afstemt forventinger, og afklaret alle de spørgsmål der som regel er. 

Derudover kan vi få tjekket at der er den rette kemi i mellem os. På den måde kan vi sammen sikre at du ikke kommer til at spilde din tid, og penge på et forløb der ikke hjælper dig videre.

Det kan Hypnose hjælpe dig med

Hypnose og Hypnoterapi kan hjælpe dig med stort set alt, så længe der er tale om emner der har afsæt i psyken. 

Det vil sige alt lige fra uønskede vaner som: Rygning, overspisning, mm til lidelser som stress, angst og depression. 

På vores forskellige hypnose sider kan du læse meget mere om hvad hypnose kan hjælpe dig med, og ikke mindst hvordan hypnose foregår.

Jeg glæder mig til at møde dig til Hypnose i Skælskør eller Korsør. Valget er dit

Kh/Linda

Bliv hypnotiseret i Skælskør eller Korsør

Når du som bosiddende i Skælskør søger hypnose eller hypnoterapi, er det selvfølgelig vigtigt at finde en hypnotisør der praktiserer inden for en rimelig afstand af din bopæl. 

Larsen og ravn.dk har praksis i Korsør, men vi kommer meget gerne hjem til dig i Skælskør, hvor hypnosen også kan foregå. Valget er dit, og det koster ikke ekstra.

Har du et spørgsmål til os?

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål som du ikke har fået besvaret? Så er du meget velkommen til at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Du kan også tage et kig i vores artikler

Tag springet. Vi hjælper dig med din personlige udvikling og omsorg gennem hypnose, terapi og coaching.

Det siger vores kunder...

Anders LarsenSlut med rygning efter 27 år
Læs mere
"Jeg har kun rosende ord om forløbet. Linda som hypnotiseret mig, var imødekommende, professionel, ærlig og førte en vellykket proces med spørgeskema, behandling samt opfølgning. Takket være Linda's forløb, er jeg røgfri på 8. måned, og sidder tilbage med en god positiv oplevelse. Jeg kan varmt anbefale Larsen & Ravn til alle, der er indstillet på et rygestop."
KristinaFarvel til flyveskrækken
Læs mere
"Jeg nåede at være i hypnose to gange. Det var virkelig to meget vilde oplevelser på den bedst tænkelige måde. I samarbejdet, fik jeg ryddet op. Under fuldstændig afslapning, er bevidstheden og underbevidstheden på arbejde i en eller anden form for teamsamarbejde. Vi frygter noget af en grund og der er helt okay at få hjælp til at frygten ikke vokser og bliver begrænsende."
Søren SørensenEmpatisk venlig forstående
Læs mere
"Jeg har i nogen tid haft besøg af Linda efter nogle traumatiske oplevelser som efterfølgende har givet mig angst og depression har svært ved og gå ud så jeg er utrolig glad for at hun kommer hjem til mig og det koster ikke ekstra jeg for hypnose og samtale terapi og det gør mig godt. Linda er meget empatisk og lyttende og det hjælper mig. Jeg glæder mig til næste gang."
AnneEn meget svær periode i mit liv
Læs mere
"Jeg følte mig velkommen fra jeg trådte indover deres dørtrin og følte Ulf havde hånden under mig. Ulf er meget rolig, udsender straks empati og forståelse for ens situation. Ulf gav mig rigtige gode redskaber til at håndtere min situation. Ulf tegner og skriver ned under sessionen, hvilke har gjort jeg kan bladre i vores samtale hjemme, når tankemylder vil tage over."
Heidi StielundDen bedste hjælp til selvhjælp
Læs mere
"Da jeg mødte Ulf første gang, var jeg tydeligt presset og havde mange ting at forholde mig til, såvel fagligt som privat, men efter få gange i samtale med Ulf, kunne jeg tydelig mærke, at der skete en ændring. Mit overskud blev anderledes, jeg lyttede istedet for at tale, og jeg var istand til at se mig selv og mine handlinger gennem andres optik."
Anne-MarieEn livsændrende oplevelse!
Læs mere
"Linda har formået noget, som ingen andre har kunnet gøre for mig, nemlig at mindske mine smerter i mine underarme, som jeg har haft betændelse i gennem flere år. Allerede efter første massage af mine arme, kunne jeg mærke en tydelig forskel hvilket betyder, at når det gør mest ondt, er det en væsentlig mindre smerte end tidligere.

Vi anerkender, at hver persons rejse til “et bedre liv” er unik. Derfor er vi her for at lytte, forstå og skabe et trygt rum, hvor du kan udforske dine tanker, følelser og drømme.

Sammen arbejder vi på at skabe balance, velvære og personlig udvikling. Vores kunders oplevelser er hjertet af vores praksis.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk