Terapi Herfølge

Terapi Herfølge

Bor du i Herfølge og har du brug for en dygtig terapeut?

Læs endelig videre. Vi dækker hele syd/vest-Sjælland. Larsen og Ravn.dk tilbyder effektiv terapi i Herfølge og omegn.

Efterlyser du terapi i Herfølge?

Er du på udkig efter en seriøs, erfaren terapeut?

Vi er blot 50 minutters køre tid fra dig! Vi har skønne lokaler i trygge omgivelser, i Korsør. Hvis du ikke har bil/tid eller lyst til køreturen, er det ikke noget problem. Vi elsker at komme rundt, og vi kommer meget gerne hjem til dig. 

Hvad kan vi tilbyde dig?

Vi kan tilbyde dig et super seriøst, professionelt samarbejde. Et samarbejde der koncentrerer sig om dig og dit liv. Og et samarbejde der effektivt bearbejder de problemstillinger du måtte have lyst til, og brug for at få løst. Vi arbejder med flere forskellige terapiformer:

 

Du må ikke være usikker på hvilken terapiform der er den rigtige, eller bedste for dig. Det finder vi helt automatisk ud af, helt fra start.

Terapi Herfølge - Lidt mere i vente

Hvis du ikke ved det allerede, forholder det sig sådan at vi også arbejder på professionelt plan med mentaltræning, hypnose, og coaching. Det benytter vi os af når vi arbejder med terapi, og det betyder at du får ekstra hjælp undervejs. Mange af de manøvre du har brug for at foretage under terapi forløbet bliver langt lettere at komme igennem, når du får hjælp på et mere ubevidst niveau.

Gennem årene har vi oparbejdet en del indsigt og praktisk erfaring på forskellige områder. Det betyder at der er opstået forskellige specialer. de væsentligste specialer er bearbejdning af depression, stress og angst, men kig dig rundt på siderne. her er også mange selvhjælps teknikker at finde.

Hvis du vil have et indtryk af vores renomme kan du læse vores fine anmeldelser på Trustpilot.dk.

Kærlig hilsen

/Linda og Ulf

Har du et spørgsmål til os?

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål som du ikke har fået besvaret? Så er du meget velkommen til at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Du kan også tage et kig i vores artikler

Tag springet. Vi hjælper dig med din personlige udvikling og omsorg gennem hypnose, terapi og coaching.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk