Hypnose Holbæk med hypnoterapeut Linda Ravn Larsen

Hypnose Holbæk

Hypnose og hypnoterapi er en fantastisk metode til at løse personlige problemstillinger; og nu kan du få avanceret hypnose i Holbæk kommune.

Her på siden kan du finde alle de informationer du søger om hypnose. Du finder også vores priser på hypnose, og du kan finde ledige tider, og booke din hypnose tid online.

Du kommer også til at møde en af landets dygtigste hypnotisører, med adskillige specialer inden for hypnose.

Indholdsfortegnelse - hypnose Holbæk

Mød din hypnotisør i Holbæk.

Linda er blandt landets dygtigste og mest erfarne hypnotisører. Hun har gennem årene hjulpet 1000 vis af mennesker med at løse deres fastsiddende personlige problemer. 

Linda arbejder med flere specialer; lige fra avanceret angst hypnose til rygestop forløb for svært afhængige.

Avanceret hypnose i Holbæk

Når du søger hypnose i Holbæk, er det sikkert fordi du sidder med en eller anden form for udfordring du skal have hjælp til at løse. 

Der er næsten ingen grænse for hvad hypnose kan afhjælpe, og du vil højest sandsynligt kunne genkende  dig selv, i beskrivelsen af Lindas specialer inden for avanceret hypnose.

Hypnose i Holbæk: Specialer

Brug den underliggende menu, og læs om vores avancerede hypnoterapeutiske specialer:

Avanceret stress hypnose er særligt udviklet til at give dig indre ro og fred, så du kan begynde at håndtere dine stresstriggere.

Læs mere om stress hypnose i Holbæk

Avanceret angsthypnose tager hånd om din tilstand, og bearbejder effektivt de dybtliggende omstændigheder.

Læs mere om angst hypnose i Holbæk

Med avanceret selvværd hypnose, kommer du ud på en skøn og positiv rejse, der giver dig kærligheden til dig selv tilbage.

Læs mere om selvværd hypnose i Holbæk

Få skruet op for din selvtillid, – en gang for alle. Avanceret selvtillid hypnose, er udviklet til selvtillids optimering. Få et velfortjent selvtillidsboost.

Læs mere om selvtillid hypnose i Holbæk.

Slut med elevator vægt og overspisning! Et avanceret hypnoterapeutisk vægttab forløb, hjælper dig i mål med dine vægt-mål.

Læs mere om vægttab hypnose i Holbæk

Kvit tobakken, eller nikotin-erstatningsprodukterne med avanceret rygestop hypnose. 

Læs mere om rygestop hypnose i Holbæk.

Er du storryger, eller svært afhængig? Få et tilpasset rygestopforløb, der hjælper dig effektivt igennem den udfordrende rygestop proces.

Læs mere om forløb for svært afhængige.

Vi kører ud - til hypnose i Holbæk

Vidste du at du kan booke din hypnotisør til hypnose i Holbæk, på din adresse; i trygge omgivelser. Men du er selvfølgelig også velkommen i vores konsulatation i Korsør, kun 50 minutters kørsel fra Holbæk.

Hypnose Holbæk - Priser

Hypnose Holbæk - FAQ

Hypnose er en særlig teknik hypnotisøren anvender, for at du kommer i en hypnotisk tilstand (kaldes også for trance tilstand). Hypnoterapi er en sammentrækning af hypnose og terapi. Det vil sige at hypnoterapeuten arbejder med terapeutiske teknikker mens klienten er i en hypnotisk tilstand.

Nej, slet ikke. Du vil til hver en tid have kontrol over dig selv, hvis du skulle få brug for at reagere under hypnosen.

Alle kan hypnotiseres. Både børn og voksne. Der er til gengæld stor forskel på hvor hypnotiserbar man er. Det betyder at for mennesker der er ikke er nemt hypnotiserbare skal der en større indsats til, og ofte et længere forløb.

Har du et spørgsmål til os?

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål som du ikke har fået besvaret? Så er du meget velkommen til at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Du kan også tage et kig i vores artikler

Tag springet. Vi hjælper dig med din personlige udvikling og omsorg gennem hypnose, terapi og coaching.

Det siger vores kunder...

Anders LarsenSlut med rygning efter 27 år
Læs mere
"Jeg har kun rosende ord om forløbet. Linda som hypnotiseret mig, var imødekommende, professionel, ærlig og førte en vellykket proces med spørgeskema, behandling samt opfølgning. Takket være Linda's forløb, er jeg røgfri på 8. måned, og sidder tilbage med en god positiv oplevelse. Jeg kan varmt anbefale Larsen & Ravn til alle, der er indstillet på et rygestop."
KristinaFarvel til flyveskrækken
Læs mere
"Jeg nåede at være i hypnose to gange. Det var virkelig to meget vilde oplevelser på den bedst tænkelige måde. I samarbejdet, fik jeg ryddet op. Under fuldstændig afslapning, er bevidstheden og underbevidstheden på arbejde i en eller anden form for teamsamarbejde. Vi frygter noget af en grund og der er helt okay at få hjælp til at frygten ikke vokser og bliver begrænsende."
Søren SørensenEmpatisk venlig forstående
Læs mere
"Jeg har i nogen tid haft besøg af Linda efter nogle traumatiske oplevelser som efterfølgende har givet mig angst og depression har svært ved og gå ud så jeg er utrolig glad for at hun kommer hjem til mig og det koster ikke ekstra jeg for hypnose og samtale terapi og det gør mig godt. Linda er meget empatisk og lyttende og det hjælper mig. Jeg glæder mig til næste gang."
AnneEn meget svær periode i mit liv
Læs mere
"Jeg følte mig velkommen fra jeg trådte indover deres dørtrin og følte Ulf havde hånden under mig. Ulf er meget rolig, udsender straks empati og forståelse for ens situation. Ulf gav mig rigtige gode redskaber til at håndtere min situation. Ulf tegner og skriver ned under sessionen, hvilke har gjort jeg kan bladre i vores samtale hjemme, når tankemylder vil tage over."
Heidi StielundDen bedste hjælp til selvhjælp
Læs mere
"Da jeg mødte Ulf første gang, var jeg tydeligt presset og havde mange ting at forholde mig til, såvel fagligt som privat, men efter få gange i samtale med Ulf, kunne jeg tydelig mærke, at der skete en ændring. Mit overskud blev anderledes, jeg lyttede istedet for at tale, og jeg var istand til at se mig selv og mine handlinger gennem andres optik."
Anne-MarieEn livsændrende oplevelse!
Læs mere
"Linda har formået noget, som ingen andre har kunnet gøre for mig, nemlig at mindske mine smerter i mine underarme, som jeg har haft betændelse i gennem flere år. Allerede efter første massage af mine arme, kunne jeg mærke en tydelig forskel hvilket betyder, at når det gør mest ondt, er det en væsentlig mindre smerte end tidligere.

Vi anerkender, at hver persons rejse til “et bedre liv” er unik. Derfor er vi her for at lytte, forstå og skabe et trygt rum, hvor du kan udforske dine tanker, følelser og drømme.

Sammen arbejder vi på at skabe balance, velvære og personlig udvikling. Vores kunders oplevelser er hjertet af vores praksis.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk