Hypnose Slagelse med hypnoterapeut Linda Ravn Larsen

Hypnose Slagelse

Læs om dine muligheder for seriøs, effektiv og professionel hypnose i Slagelse kommune. Mød din hypnotisør, og hypnoterapeut i Slagelse, Linda Ravn Larsen.

Indholdsfortegnelse - Hypnose Slagelse:

Bliv klogere på hypnose:

Sådan booker du din hypnose

Start altid med en afklaring; den er gratis. Du kan booke afklaring eller hypnose online, eller kontakte mig her på siden. Og så er du selvfølgelig velkommen til at ringe eller SMS`e. 

Avanceret hypnose

Du kan trygt og roligt tage springet. Larsen og Ravn.dk tilbyder seriøs og effektiv hypnose i Slagelse kommune. Vi har erfaringen og uddannelserne på plads, så du kan regne med at vi passer godt på dig, og hjælper dig i mål.

Avanceret hypnose er en hypnoseform hvor der er skruet helt op for de hypnotiske værktøjer og den hypnoterapeutiske del. Det betyder at vi hurtigere, og mere effektivt kan arbejde med dybe og varige forandringer.

Hypnose priser - Slagelse

Generelt kan man sige at hypnose og hypnoterapi, økonomisk set, er en fornuftig metode i forhold til andre terapeutiske metoder, – af den grund at der ikke skal nær så mange sessions til. 

Når det er sagt er prisen selvfølgelig altid en væsentlig faktor. Du finder en fuld oversigt over vores priser og ydelser lige her.

Hypnose Slagelse - Det hjælper vi vores kunder med

Det er helt naturligt (og normalt) at have svært ved at forestille sig at det problem man tumler med “bare” kan løses. Her er et udpluk af de områder vi hjælper vores kunder med at løse ved hjælp af avanceret hypnose i Slagelse.

 • Rygestop hypnose
 • Negative tanker
 • Dårlige relationer
 • Dårlige vaner
 • Sorg og savn
 • Skyld og skam
 • Lavt selvværd
 • Dårlig selvtillid
 • Vægttab hypnose
 • Fastsiddende negative følelser
 • Selvværd hypnose
 • Angst hypnose
 • Stress hypnose
 • Hypnose af børn og unge
 • Fobi
 • Jalousi

 

Jeg glæder mig så meget til at møde dig til hypnose i Slagelse / Korsør. Du bestemmer 🙂

Kh/Linda

Hypnose på hele Vestsjælland

Mød din hypnotisør

Certificeret hypnoterapeut og hypnotisør, Mastercoach og NLP terapeut

Lindas hjerteblod er hypnose, og hypnoterapi. Linda arbejder meget systematisk, og effektivt på et dybereliggende, og fagligt højt niveau. 

Linda er meget fascineret, og optaget af det ubevidste sinds funktioner, og indflydelse på vores bevidste liv. 

Hypnose Slagelse - Tryghedsgaranti

Nu hvor du leder efter hypnose i Slagelse, og ikke mindst en dygtig og erfaren hypnotisør, er det vigtigt at du er tryg ved hele ideen om hypnose.

Jeg vil med det samme berolige dig! Hypnose/hypnoterapi er en blid, og ofte meget behagelig terapi form. Ikke desto mindre er det helt normalt at have behov på at få besvaret de spørgsmål man måtte have omkring hypnose, inden vi springer ud i det.

I hovedmenuen, under HYPNOSE finder du med garanti svar på ethvert spørgsmål du måtte have. Hvis ikke må du endelig tage kontakt, så vi kan få en god hypnose-snak. Ellers er her nogle nyttige links:

 

Og hvad kan hypnose så bruges til? I hypnose og hypnoterpi arbejder vi med helt de samme ting, som i terapi og coaching. I stedet for at samtale, arbejder vi med underbevidstheden og kan kommer til sagens kerne, på en mere direkte måde. Og husk: Vi kommer meget gerne til dig og arbejder med hypnose i Slagelse.

Hypnose - FAQ

Hypnose er en teknik der kan anvendes til forandringer inden for alle aspekter af den menneskelige psyke. Hypnose er særligt anvendelig i de situationer, hvor man oplever uønskede vaner, reaktioner og adfærd, som er ubevidst betingede.

Hypnose er en teknik der giver adgang til ubevidste dele af sindet, ved hjælp af hypnotisørens tillærte tale og adfærd, samtidig med at bevidstheden bliver pacificeret. (hypnotisk tilstand)

Hypnoterapi er når der arbejdes terapeutisk, mens en person er i hypnose (hypnotisk tilstand)

Nej! Hypnose er i sig selv blot en ændret bevidshedstilstand, som iøvrigt er både rar og behagelig.

Har du et spørgsmål til os?

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål som du ikke har fået besvaret? Så er du meget velkommen til at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Du kan også tage et kig i vores artikler

Tag springet. Vi hjælper dig med din personlige udvikling og omsorg gennem hypnose, terapi og coaching.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk