Parterapeut i Næstved, Ulf Larsen tilbyder parterapi

Parterapeut Næstved

Mød din parterapeut i Næstved, og læs om jeres muligheder for god seriøs parterapi.

Knirker Jeres forhold? Er I vokset fra hinanden, eller er det svært at kommunikere? Uanset årsagen, er det vigtigt at handle, hvis Jeres parforhold har taget en skæv kurs, og er blevet problemfyldt, og ofte er parterapi en af de bedste metoder til at få løst samlivs problemerne. Som parterapeut I Næstved kan Jeg hjælpe Jer videre.

Mød Ulf - Jeres parterapeut i Næstved

Mit navn er Ulf Larsen, og jeg er medstifter, og partner i Larsen og Ravn.dk. Jeg har arbejdet som parterapeut i Næstved de sidste 12 år. 

Jeg er specialist i kommunikation, og gennem årene har jeg udviklet en stor portion redskaber og værktøjer som er særligt rettet mod par og parforhold. 

Jeg er helt nede på jorden, og taler ganske almindeligt menneskesprog. I kan læse mere om min baggrund her.

Din parterapeut hjælper

Som parterapeut i Næstved hjælper jeg Jer med at finde gnisten. I for mulighed for at gå ind i en proces hvor i kan opdyrke fælleskabet, forståelsen og harmonien.

Parterapi er Neutral grund

Når vi mødes, og jeg er Jeres parterapeut, kan I begge være trygge. Jeg tager aldrig parti, og jeg er god til at sætte en konstruktiv og løsningsorienteret ramme. Det er ubetinget Jer,hver især, der sætter dagsordenen, og jeg sørger for at emner og tid bliver fordelt ligeligt. På den måde opnår vi et fælles miljø hvor vi kan få talt om tingene, og finde løsninger.

Parterapi - Præcis når I har tid

Med Jeres parterapeut i Næstved kan I booke tider til parterapi hjemme hos Jer selv. jeg kommer i hele Næstved kommune.

Hvis I er blandt de mange travle par, der har et stramt program i hverdagen, kan det være en stor hjælp at I ikke skal skaffe barnepasning, eller bruge tid på transport frem og tilbage.

Derfor kan I booke parterapi hjemme hos Jer selv. Når I har tid.

Hvis I har det bedre med at vi mødes udenfor Jeres hjem, er det heller ikke noget problem, for jeg er ikke kun udekørende terapeut. i er velkommen i vores lokaler i Korsør, hvor der altid venter en varm velkomst og en kop kaffe.

Din parterapeut i Næstved lærer dig at praktisere

Det vigtigste ved parterapi er helt klart, at indholdet i samtalerne bliver vekslet til praktik og handling. Altså, så det ikke bare bliver til en masse teoretisk snak mellem Jer og parterapeuten. Det er selvfølgelig Jer der kommer til at praktisere alt hvad vi taler om, men bare roligt. Jeg skal nok sørge for at det kommer til at fungere for Jer

Mere om det praktiske

Det vigtigste ved parterapi er helt klart, at indholdet i samtalerne bliver vekslet til praktik og handling. Altså, så det ikke bare bliver til en masse teoretisk snak mellem Jer og parterapeuten. Det er selvfølgelig Jer der kommer til at praktisere alt hvad vi taler om, men bare roligt. Jeg skal nok sørge for at det kommer til at fungere for Jer.

Parterapi i Næstved - FAQ

Ja, det er slet ikke noget problem. Som parterapeut er Næstved en del af mit serviceområde, så hvis det passer Jer bedst kommer jeg meget gerne hjem til Jer.

Det er faktisk et godt spørgsmål! – Hvornår skal man søge hjælp for at løse sine problemer? I alle henseender, er det problemer der forhindrer os i at trives og have det godt. I et parforhold har problemer det med at vokse, og på forunderlig vis blive fastholdt, i stedet for at blive løst. Så spørgsmålet om hvornår man skal gå i parterapi, er i virkeligheden mere et spørgsmål om hvor længe I vil acceptere at I ikke trives og har det godt.

Det er meget forskelligt. Min erfaring som parterapeut er at nogle par finder melodien efter meget få parterapi sessioner, mens andre må igennem 10 – 15 sessioner. Med fare for at generalisere: Jo hurtigere I sætter ind, vil parterapi processen blive mere overskuelig.

Har du et spørgsmål til os?

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål som du ikke har fået besvaret? Så er du meget velkommen til at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Du kan også tage et kig i vores artikler

Tag springet. Vi hjælper dig med din personlige udvikling og omsorg gennem hypnose, terapi og coaching.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk