Coaching forløb

Et struktureret coaching forløb skaber større trivsel og glæde

Livsglæde Overskud Passion Ny energi

Ulf Larsen

Ulf Larsen

Erhvervscoach og Mentaltræner
Partner i Larsen og Ravn.dk

Coaching forløb

Vi bliver meget ofte mødt med forskellige relevante spørgsmål om coaching forløb. Det kan være spørgsmål om varighed/antal sessions og indhold i samtalerne, samt interval mellem coaching samtalerne.

Coaching forløbets længde

Spørgsmålet om varighed/antal sessions er meget afhængigt af din situation, dit behov, og dine forventninger. Vores erfaring er, at vi ret hurtigt kan give dig en temmelig præcis vurdering. Eventuelt i forbindelse med en forsamtale.

Coaching forløbets indhold

Indholdet i coaching samtalerne er bestemt af, hvad du har brug for at arbejde med, men du vil altid opleve, at coaching indholdet er relevant for dig, og vil give mening på alle niveauer.

Coaching forløbets intervaller

Intervallerne mellem coaching samtalerne i et forløb, kan også variere meget. Endda ganske meget! I intense, fastlåste situationer, som f.eks. stress sammenbrud, kan der være få dage mellem samtalerne, og ved coaching forløb i forbindelse med karriere udvikling, kan der være 6 måneder i mellem coaching samtalerne. Ved opstart af et coaching forløb vil det ofte være optimalt med 1-2 uger mellem coaching samtalerne, og senere i forløbet øges intervallerne efter behov.

Foruden vores klippekort tilbud, har vi udviklet 3 meget effektive forløb, der kan bruges enkeltvis, eller samles efter behov:

Vil du have mere?

Vi tilbyder forsamtale, telefonsnak, og svarer meget gerne på dine spørgsmål på mail og SMS
mere info

Afklarings forløb

Forstå dine vaner, følelser og beslutninger
kr 2500
 • 3 personlige sessions
 • Personlig manual
 • Dybdegående værdiafklaring
 • Nyt perspektiv
Populær

Balance forløb

Værktøjer til at prioritere og træffe de rigtige valg
kr 2500
 • 3 personlige sessions
 • ressource optimering
 • Værdi bearbejdning
 • Nye mentale strategier
Populær

Motivations forløb

Bliv grebet af en uimodstålig trang og vilje
kr 2500
 • 3 personlige sessions
 • Drømme afklaring
 • Målsætnings strategier
 • Mentaltræning
Populær

Afklarings forløb

-Er et afklarende coaching forløb, hvor vi kommer ordentligt omkring, og helt i dybten. Det kan måske virke voldsomt, at sende så meget energi efter afklaring, men vi kan garantere, at hvis du oplever at køre i ring, eller sidder fast i uønskede situationer i dit liv, så er afklaring ikke blot grundlæggende, men også en forudsætning for at komme videre. Du kan læse mere HER!

Balance forløb

-er et coaching forløb, hvor du arbejder med at skabe ligevægt i dit liv. Det lyder måske lige til, men for mange mennesker er virkeligheden bare noget helt andet. Balance handler om, at vælge til og ikke mindst, at vælge fra, så livet kommer til at udtrykke dine inderste ønsker. Du kan læse mere HER!

Motivations forløb

-Er et coaching forløb, der handler om mentale strategier i forhold til intuition, handlekraft, energi og færdigheder. Måske tænker du, at motivation er en selvfølge, når først du er afklaret, og er i balance? Og det er det måske også for netop dig, men det er bare ikke sikkert, at det forholder sig sådan. Motivation er en ædel kunst, og kræver aktivering af særlige mentale strategier! Vores erfaring er. at der er ret mange mennesker der lever et ret afklaret liv i balance, men kæmper med motivationen. Du kan læse mere HER!


 

Coaching forløb til alle situationer

Du har naturligvis mulighed for, at investere i et helt frit coaching forløb, uanset hvilke forhold du ønsker bearbejdet. Afklaring, balance og motivation vil naturligvis blive bearbejdet i alle forløb, da det er grundlæggende elementer i alle vedvarende forandringer. Du kan for eksempel arbejde med lavt selvværd, selvrespekt, dårlig selvtillid, angsthåndtering og stresshåndtering.

Invester i et klippekort

Du kan vælge at investere en klippekorts-ordning i dit fremtidige liv. Vi tilbyder rabat på

 • 3   sessions
 • 5   sessions
 • 10 sessions
Klippekortet kan bruges til samtlige ydelser vi tilbyder, og et klippekort kan anvendes hos/deles mellem, såvel Ulf som Linda. Klippekortet kan også deles med din partner, familie, eller hvem du måtte ønske.
Brug det til coaching forløb, herunder ledercoaching, eventuelle hypnose sessions, mentaltræning, parterapi, eller par coaching. Det er helt op til dig.
 
Læs alt om priser og vilkår HER! Og husk også at tjekke os ud på Trustpilot.

Bliv inspireret

Seneste nye indlæg på sitet: