Udkørende coaching. Få besøg på din adresse, hjemme hos dig selv af en professionel coach

Vi tilbyder udkørende coaching

Vi lever i den grad i en travl verden, og for manges vedkommende kan det mærkes i hverdagslivet. Vi elsker at komme rundt, og opleve den virkelige verden, udenfor konsultationen. Det giver os både energi og glæde, så vi er vilde med udkørende coaching. Og det koster dig ikke engang ekstra, for udgiften til kørsel, og ikke mindst tiden, er helt på vores regning. Hvis dit område ikke er med på listen, er du velkommen til at kontakte os. Det kunne være vi sammen kan finde en rimelig løsning.

Vi dækker det meste af Sjælland. Se her om vi tilbyder udekørende coaching i dit område:

Udkørende coaching – Hvad er der brug for?

Det absolut eneste der er behov for, hvis du booker udkørende coaching, er at vi kan mødes, og tale uforstyrrede. Der kan sagtens være andre hjemme på adressen, hvis blot du har et rum, hvor vi kan lukke døren efter os.

Der er typisk ikke noget du skal forberede, medmindre vi har mødtes tidligere, og lavet en aftale om eventuelle forberedelser. Vi har selv vand med, men hvis du har lyst til at give en kop kaffe, eller te, bliver vi selvfølgelig glade.

Kom rundt i krogene med NLP terapi

Hvis det passer dig bedst, kan du booke tider til coaching, terapi eller hypnose hjemme hos dig selv, eller på din arbejdsplads

Her på siden kan du få et overblik over vores serviceområder. Vi tilbyder udekørende service i følgende områder:

 

Servicen er GRATIS, så du betaler ikke ekstra for kørsel/tidsforbrug inden for vores serviceområde. Hvis du bor uden for vores serviceområde, er du naturligvis altid velkommen i vores lokaler i centrum af Korsør.

Du kan også altid ringe eller skrive, så kan det jo være at vi kan finde en løsning for dig. Eventuelt i form af telefon coaching, eller rådgivning.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk