Personlig coaching

Personlig coaching

Hvad kan personlig coaching fra Larsen og Ravn.dk gøre for dig? Vi dækker et stort geografisk område:
KorsørSlagelse – Skælskør – NæstvedSorøRingstedKøge

Du er ikke som andre!

Det er ikke alle der er til terapi eller hypnose, og det er heller ikke altid der er brug for det. Vi mennesker er alle helt unikke, og vidt forskellige. Også selvom vi har en masse til fælles, og det nogle gange kan se ud til at vi fungerer ens. Du vil opleve at vores udgave af personlig coaching tager højde for præcis dig, og der hvor du befinder dig i livet lige nu. Derved er du sikret at du med garanti kan anvende og omsætte de input du får med dig.

Personlig coaching – vejen frem

Glæd dig! I løbet af 2024 kan vi tilbyde dig onlinetræning i mellem dine coaching sessions!

Vi tilbyder dig et væld af værktøjer, teknikker, strategier og viden om dig selv, og naturligvis serveret på en måde der matcher din appetit og interesse. Altid i et tempo der gør, at du fordøjer og ikke får forstoppelse.

Vi mennesker er forskellige. Personlig coaching er noget for dig hvis du ønsker en løsningsorienteret, og fremadrettet tilgang til din situation. Personlig coaching er en spændende proces, og processen kommer til at arbejde for dig fra første samtale. Og du vil opleve at være i processen i mellem vores sessions.

Vi har mere end 15 års erfaring med personlig coaching, og vi startede i sin tid med NLP coaching. Her på siderne kan du også finde online artikler om selvudvikling. F.eks. stress, livsstil, begyndende depressionangst og meget andet. Hvis du vil have alt det sidste med, er du velkommen til at joine vores nyhedsbrev.

Hvad med et besøg? – udkørende personlig coaching

Vi tilbyder nok markedets mest fleksible coaching vilkår. Du kan booke personlig coaching sessions hos os i vores skønne lokaler i Korsør, eller du kan booke sessions hjemme hos dig selv. Det koster ikke ekstra, og vi dækker en stor del af Sjælland:

Slagelse – Skælskør – Næstved – Sorø – Holbæk – Ringsted – Køge

Det kan være svært at udvælge en personlig coach

For de fleste af os, er det ikke bare lige til at udvælge en coach, når vi har brug for personlig coaching. Det er ofte personlige issues, ofte vigtige emner, og vi ønsker selvfølgelig ikke at spilde hverken din tid eller penge.

Derfor tilbyder vi at du kan booke en forsamtale, hvor vi mødes helt uforpligtende, og taler om din situation. Forsamtalen tjener 2 hovedformål, nemlig at tjekke kemien mellem os, og dernæst skabe en fælles ramme, så du har et klart billede af hvordan dit ønske bliver indfriet.

Husk også at besøge vores sektion for erhvervs coaching

Udover personlig coaching arbejder vi også med erhvervs coaching, og andre ydelser til erhvervslivet. Under sektionen for erhvervscoaching finder du en masse spændende muligheder for:

leder coachingleder sparringmentoring og meget andet. bemærk i øvrigt at det er helt normalt at erhvervscoaching og personlig coaching i mange tilfælde “glider sammen”. Vi er trods alt alle mennesker, og rigtigt mange job-/karrieremæssige issues finder sine løsninger på et absolut personligt plan.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk