Coaching forløb

Coaching forløb

Vi bliver meget ofte mødt med forskellige relevante spørgsmål om coaching forløb. Det kan være spørgsmål om varighed/antal sessions og indhold i samtalerne, samt interval mellem coaching samtalerne.

Coaching forløbets længde

Spørgsmålet om varighed/antal sessions er meget afhængigt af din situation, dit behov, og dine forventninger. Vores erfaring er, at vi ret hurtigt kan give dig en temmelig præcis vurdering. Eventuelt i forbindelse med en forsamtale.

Coaching forløbets indhold

Indholdet i coaching samtalerne er bestemt af, hvad du har brug for at arbejde med, men du vil altid opleve, at coaching indholdet er relevant for dig, og vil give mening på alle niveauer.

Coaching forløb til alle situationer

Du har naturligvis mulighed for, at investere i et helt frit coaching forløb, uanset hvilke forhold du ønsker bearbejdet. Afklaring, balance og motivation vil naturligvis blive bearbejdet i alle forløb, da det er grundlæggende elementer i alle vedvarende forandringer. Du kan for eksempel arbejde med lavt selvværdselvrespektdårlig selvtillidangsthåndtering og stresshåndtering.

Invester i et klippekort

Du kan vælge at investere en klippekorts-ordning i dit fremtidige liv. Vi tilbyder rabat på

  • 3   sessions
  • 5   sessions
  • 10 sessions
Klippekortet kan bruges til samtlige ydelser vi tilbyder, og et klippekort kan anvendes hos/deles mellem, såvel Ulf som Linda. Klippekortet kan også deles med din partner, familie, eller hvem du måtte ønske.
Brug det til coaching forløb, herunder ledercoaching, eventuelle hypnose sessions, mentaltræningparterapi, eller par coaching. Det er helt op til dig.

Coaching forløbets intervaller

Intervallerne mellem coaching samtalerne i et forløb, kan også variere meget. Endda ganske meget! I intense, fastlåste situationer, som f.eks. stress sammenbrud, kan der være få dage mellem samtalerne, og ved coaching forløb i forbindelse med karriere udvikling, kan der være 6 måneder i mellem coaching samtalerne. Ved opstart af et coaching forløb vil det ofte være optimalt med 1-2 uger mellem coaching samtalerne, og senere i forløbet øges intervallerne efter behov.

Foruden vores klippekort tilbud, har vi udviklet 3 meget effektive forløb, der kan bruges enkeltvis, eller samles efter behov:

Afklarings forløb

Er et afklarende coaching forløb, hvor vi kommer ordentligt omkring, og helt i dybten. Det kan måske virke voldsomt, at sende så meget energi efter afklaring, men vi kan garantere, at hvis du oplever at køre i ring, eller sidder fast i uønskede situationer i dit liv, så er afklaring ikke blot grundlæggende, men også en forudsætning for at komme videre.

Balance forløb

Er et coaching forløb, hvor du arbejder med at skabe ligevægt i dit liv. Det lyder måske lige til, men for mange mennesker er virkeligheden bare noget helt andet. Balance handler om, at vælge til og ikke mindst, at vælge fra, så livet kommer til at udtrykke dine inderste ønsker. 

Motivations forløb

Er et coaching forløb, der handler om mentale strategier i forhold til intuition, handlekraft, energi og færdigheder. Måske tænker du, at motivation er en selvfølge, når først du er afklaret, og er i balance? Og det er det måske også for netop dig, men det er bare ikke sikkert, at det forholder sig sådan. Motivation er en ædel kunst, og kræver aktivering af særlige mentale strategier! Vores erfaring er. at der er ret mange mennesker der lever et ret afklaret liv i balance, men kæmper med motivationen.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk