Få ro på bolden med professionel stressbehandling i hele Slagelse kommune. Stresscoach Ulf Larsen hjælper dig hele vejen igennem dit stressforløb, så kommer ordentligt ud på den anden side.
Få ro på bolden med professionel stressbehandling i hele Slagelse kommune. Stresscoach Ulf Larsen hjælper dig hele vejen igennem dit stressforløb, så kommer ordentligt ud på den anden side.

Stressbehandling Slagelse kommune

Er du på udkig efter stressbehandling i Slagelse? Læs endelig videre. Vi tror du er havnet det rette sted.

Jeg hjælper dig først og fremmest med at få dit nervesystem til at slappe af, så du kan finde ro i dit hoved. 

Derefter tager vi fat. Du kommer til at finde dine stress-triggere, og du får nye muligheder for at håndtere dine stress reaktioner.

Picture of Ulf Larsen
Ulf Larsen
Specialist i tanker, sind og mentalitet.
januar 19, 2024

Indholdsfortegnelse

Dine muligheder for stressbehandling i Slagelse

Larsen og Ravn.dk tilbyder effektiv og professionel stressbehandling for private og virksomheder, i hele Slagelse kommune, – inklusiv Korsør og Skælskør. 

Stressbehandlingen kan foregå i vores lokaler i Korsør, men også på din adresse, eller arbejdsplads i hele Slagelse kommune. 

“Stress har ingen naturlig stopknap, den skal du selv installere”. – Men bare rolig, vi hjælper dig, og vi ved præcis hvordan stopknappen fungerer.

Vi sikrer dig, at vi sammen får sat i en målrettet proces, der til hver en tid er tilpasset den situation du befinder dig i. Som du sikkert ved, er stress ikke bare stress. Stress kan variere enormt meget fra person til person, og fra situation til situation. Vi har 15 års erfaring.

 

Ro på bolden

Uanset hvor stressramt du er, starter vi altid med at hjælpe dig med at finde ro. Med vores stressbehandling i Slagelse, er du altid sikker på at at få præcis den håndsrækning du må have brug for, for at finde ro. Vi arbejder med avancerede teknikker, der hjælper dig med at finde fred og ro i dig selv. 

I takt med at din tilstand bedres, åbner vi op for næste step.

 

Stressbehandling – Indsigt er nøglen

Det er så vigtigt at forstå hvad det er der sker med dit indre, når du bliver stressramt.

Med stressbehandling i Slagelse får du svar på alle de spørgsmål du har brug for. Du vil finde ud af hvad dine stress-triggere er, og du vil finde ud af hvad det er der ligger til grund for din stress. Men vigtigst af alt, så vil du få alle de værktøjer du har brug for, for at håndtere dine stress-triggere og pressede situationer i livet.

 

Vi giver dig simple effektive værktøjer med stressbehandling

Med vores stressbehandling i Slagelse får du alle de stresshåndterings værktøjer du kan ønske dig. Og vi stikker dig ikke bare en plade om at du skal “lære at slappe af” Nej, – vi viser dig vejen, helt håndgribeligt. I fælleskab skaber vi dine forandringer, så du får nye mentale strategier, og ressourcer. Derved sikrer vi at du ikke bare kender til en masse teori om stress og dig selv, men tværtimod praktiserer din nye værktøjer. Som noget helt naturligt. 

 

Stressbehandling Slagelse – Glæd dig til en stressfri fremtid

Fremtiden, kan i sig selv være en væsentlig stresstrigger for ganske mange mennesker. Med stressbehandling i Slagelse du imidlertid opnå så dyb en forståelse af din indre stressmotor, at du kan lægge den ukontrollable stress bag dig, og se ind i en fremtid hvor du helt frit kan reagere, og afreagere dine indre reaktioner. Glæd dig 🙂

Stress FAQ

Stress kan forklares som en belastnings tilstand. Belastningstilstanden opstår, når indre og ydre krav  overstiger den enkelte persons ressourcer. Så stress er en reaktion på en ubalance mellem krav og ressourcer. Forskellen på en let og svær stressramt situation kan derved beskrives ved at en belastningstilstand bliver til en reel overbelastning.

Stress opstår, når der er opstår ubalance mellem udfordringer, og mulighederne for at håndtere udfordringerne. Eksempler på langvarig stress kan være: Vigtige og alvorlige livs-begivenheder. Overbelastninger på jobbet, dårlige relationer og/eller andet i privatlivet.

Når Man er hårdt stressramt, er man fysisk, mentalt og følelsesmæssigt overbelastet. Det medfører at energien er i bund, og man oplever at humøret daler: Man bliver kort luntet, mere irritabel, får let til gråd, mere vred og frustreret, og opgivende. Man mister sin humor, og lysten til at være sammen med andre. Kroppen kan reagere med stigende puls, hovedpine, træthed og trykken for brystet, og man kan udvikle husproblemer som psoriasis og eksem.

Alt det praktiske om stressbehandling:

Det kan være du spørger dig selv om stressbehandling er dyrt, eller om stressbehandling er et langstrakt forløb? 

Først og fremmest hænger prisen på stressbehandling selvfølgelig sammen med forløbets længde. Da stressbehandling er 100 procent individuelt, er det helt umuligt på forhånd at forudsige hvor langt et forløb du har brug for. 

Vi har erfaring for at stressbehandlings forløb kan stække sig over 10- 20 sessions, og halve til hele år, for meget hårdt stressramte personer, mens der kan være tale om 1-3 session for mildere stress. Det kan derfor være en god ide at sætte tidligt ind!

Hvordan foregår stressbehandling i Slagelse

Når du først har besluttet at starte et stressbehandlingsforløb ser processen sådan ud:

  1. Vi taler sammen, og aftaler om vi mødes hos dig, eller i vores konsultation.
  2. Vi planlægger 2-5 datoer for stress sessions.
  3. Vi tager udgangspunkt i den tilstand og situation du befinder dig i.
  4. Vi starter med at give dig ro og fred, så du bliver i stand til at arbejde med dig selv
  5. Vi arbejder med indsigt og viden
  6. Vi arbejder med nye bomstærke stresshåndterings værktøjer til dig
  7. Vi sikrer at dine nye stresshåndterings værktøjer bliver en del af dig
  8. Vi fremtidssikrer dine nye færdigheder i stresshåndtering

Vi har rigtig god erfaring med stressbehandling. Det skyldes i høj grad vores uddannelsesmæssige baggrunde.

Det betyder at vi (efter behov) anvender teknikker fra coaching, terapi, mentaltræning og hypnose, når vi hjælper dig med stressbehandling.

Det betyder også at vores stressbehandling er et sagligt og seriøst alternativ til psykolog samtaler.

Mange kærlige hilsner fra Linda og Ulf  

Priser på stressbehandling

Tilbuddet om stressbehandling i Slagelse tager udgangspunkt i vores almene priser og vilkår. Du finder den samlede oversigt over priser og vilkår her.

Stressbehandling Slagelse - Nyttige links

Her er en lille samling af nyttige links til den stressramte:

Det kan være en god ide at læse lidt mere om stress, inden du vælger stressbehandling i Slagelse.

Kontakt din stressbehandler i Slagelse, Korsør og Skælskør

Stresscoach Ulf Larsen hjælper dig trygt og effektivt ud af din stress tilstand.
Stresscoach Ulf Larsen hjælper dig trygt og effektivt ud af din stress tilstand.

Vil du med på udviklingsrejsen?

Klik, og følg os på Facebook. Gå ikke glip af de nyeste metoder og teknikker inden for selvhjælp, og personlig udvikling.
(Vores alternativ til nyhedsbrev)

Klik, og følg os på LinkedIn. Gå ikke glip af de nyeste input inden for ledelse, ledereudvikling og kommunikation.
(Vores alternativ til nyhedsbrev)

Har du et spørgsmål til os?

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål som du ikke har fået besvaret? Så er du meget velkommen til at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Du kan også tage et kig i vores artikler

Tag springet. Vi hjælper dig med din personlige udvikling og omsorg gennem hypnose, terapi og coaching.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk