Forandrings coaching

Blæser forandringens vinde? Er der stormvarsel? Forandrings coaching er en
vigtig bestanddel af erhvervscoaching

Modstand? Utilfredshed? Anarki? Dårlig stemning? Sygefravær? Stress?

Ulf Larsen

Ulf Larsen

Erhvervscoach og mentaltræner
Partner i Larsen og Ravn.dk

Forandrings coaching

Forandrings coaching er for alle  medarbejdere i virksomheden.

Forandringer kan være spændende

Desuden kan forandringer være nødvendige, og forandringer kan være fordelagtige!

– Ja, det kan de, men de kan også være alt det modsatte. Problemstillingen ved at arbejde med forandringer i organisationer, vil altid handle om modstand.

Forandrings coaching bearbejder modstand

Modstand opstår i de fleste tilfælde i forbindelse med utilfredshed eller frygt. Typisk består modstanden af begge dele.

Når modstanden først er opstået, vil det ofte være en større opgave, at bearbejde den. Derfor er det en fantastisk god ide, at forberede alle væsentlige forandringer, så de kan blive præsenteret, og formidlet på den mest optimale måde. Altid med det mål, at der opstår mindst mulig modstand. Vi rådgiver, og coacher meget gerne med jer, også i denne fase.

Hvordan er Jeres forandringskultur?

I visse tilfælde kan det være en rigtig god ide, at tjekke den kultur der eksistere i virksomheden, eller organisationen i forhold til forandringer. Det er et faktum, at visse organisationer og virksomheder er verdensmestre i forandringer, mens andre er rent ud sagt elendige.

Forandrings coaching skaber forandrings parathed

Forskellen kan findes i det begreb der benævnes “forandrings parathed”. Forandrings parathed er en afspejling af den samlede kultur, I omgiver jer med.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis I oplever problemstillinger i forbindelse med Jeres forandringsprocesser, og også hvis du har lyst til en uforpligtende snak om forandrings kultur. Find kontaktoplysninger HER!

Vil du have mere?

Lad os mødes og tale sammen. på tlf, eller ved personligt møde. Vi svarer på alle dine spørgsmål
Gratis info