Hypnose Ringsted med hypnoterapeut Linda Ravn Larsen

Hypnose Ringsted

Læs alt om dine muligheder for at møde en af landets dygtigste hypnoterapeuter til hypnose i Ringsted.

Indholdsfortegnelse

Avanceret hypnose i Ringsted

Larsen og Ravn.dk effektiv, seriøs, og professionel hypnose Ringsted og omegn. Her på siden får du svar på dine spørgsmål:

 • Hvem er din hypnotisør?
 • Hvad kan hypnose hjælpe dig med?
 • Hvordan foregår hypnosen?
 • Praktik omkring hypnose

Hvordan foregår hypnose i Ringsted

Allerførst kan du beslutte dig for om du ønsker at blive hypnotiseret hjemme hos dig selv på din adresse i Ringsted. 

Eller om du foretrækker at komme på  besøg til hypnose i vores konsultation i Korsør (37 minutters kørsel fra Ringsted). 

De gode resultater er det samme. Så det er helt op til dig.
Du bestemmer 🙂

Selve hypnose processen kan du glæde dig til. Det foregår sådan her:

 • Vi mødes til hypnose i Ringsted eller Korsør
 • Jeg er rigtig god til at lytte. og der er masser af tid af til det
 • Sammen gennemgår vi hypnose processen
 • Vi aftaler præcis hvad hypnosen skal omhandle
 • Du kommer i hypnotisk tilstand, og jeg overtager for en stund
 • Der er masser af tid til den efter-snak der er behov for
 • Jeg sikrer mig at du er 100% ok, inden vil skilles

Hypnose Ringsted - Hvad kan hypnose hjælpe dig med

Gennem årene er der nærmest ikke det emne jeg ikke har arbejdet med i Ringsted, og resten af Sjælland.

Der er en masse emner der har været tilbagevendende, hvilket har skabt en bred, og dyb erfaring. Her er nogle eksempler på emner jeg har stor hypnose erfaring med:

 • Selvværd
 • Stress håndtering
 • Angst håndtering
 • Rygestop
 • Vægttab
 • Neglebidning
 • Nåleskræk
 • Dårlige relationer
 • Præstations pres
 • Negative tanker
 • Vandskræk
 • Dårlige vaner
 • Fastlåsninger

 

– Og meget, meget mere.

Hvis du har brug for hypnose i Ringsted, men ikke genkender din situation, ud fra listen, må du endelig kontakte mig, så vi kan få en god hypnose snak om din situation.

Hypnose Ringsted - alt det praktiske

Hvis du har spørgsmål, vil jeg så gerne høre fra dig. Du kan skrive til mig længe nede på denne side.

Du er også velkommen til at ringe eller SMSe. Mit telefonnummer er 2971 5243. Hvis jeg er optaget, og ikke kan tage telefonen, lægger du bare en besked. Så ringer jeg tilbage hurtigst muligt.

Hypnose - FAQ

Hypnose er slet ikke farligt. Man siger at al hypnose er selv-hypnose. Det betyder, at du er med hele vejen. Du vil være i fuld kontrol under hele forløbet, og der vil derfor ikke ske noget, som du ikke har lyst til. Du og din hypnoterapeut laver en særlig aftale, der kan sammenlignes med en kontrakt der ikke kan brydes. Derfor kan du kun guides til de adfærdsændringer, som I har aftalt på forhånd.

Mange forskere mener, at hypnose er et ganske naturligt fænomen og derved ikke en fremmed tilstand i hjernen. En hypnotiske tilstand kan ikke måles med EEG eller fMRI scanninger. Man kan godt registrere, at der sker noget i hjernen, når folk er i hypnose. Så hypnose er både virkelig og ægte, det er bare ikke en tilstand der er særlig speciel.
 

Hypnose, og særligt hypnoterapi er en seriøs behandlingsform ved psykiske problemstillinger. Hypnose kan bruges ved alle typer af ønskede forandringsprocesser – Det gælder lige fra at bearbejde, stress og angst, til at lindre smerter, eller at holde op med at ryge.

Inden vi mødes til hypnose i Ringsted, kan det være du gerne vil vide lidt mere om hypnose og hypnoterapi. Det er trods alt et spændende emne. Her er en lille, god linksamling du kan kikke mere på 🙂

Har du et spørgsmål til os?

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål som du ikke har fået besvaret? Så er du meget velkommen til at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Du kan også tage et kig i vores artikler

Tag springet. Vi hjælper dig med din personlige udvikling og omsorg gennem hypnose, terapi og coaching.

Det siger vores kunder...

Anders LarsenSlut med rygning efter 27 år
Læs mere
"Jeg har kun rosende ord om forløbet. Linda som hypnotiseret mig, var imødekommende, professionel, ærlig og førte en vellykket proces med spørgeskema, behandling samt opfølgning. Takket være Linda's forløb, er jeg røgfri på 8. måned, og sidder tilbage med en god positiv oplevelse. Jeg kan varmt anbefale Larsen & Ravn til alle, der er indstillet på et rygestop."
KristinaFarvel til flyveskrækken
Læs mere
"Jeg nåede at være i hypnose to gange. Det var virkelig to meget vilde oplevelser på den bedst tænkelige måde. I samarbejdet, fik jeg ryddet op. Under fuldstændig afslapning, er bevidstheden og underbevidstheden på arbejde i en eller anden form for teamsamarbejde. Vi frygter noget af en grund og der er helt okay at få hjælp til at frygten ikke vokser og bliver begrænsende."
Søren SørensenEmpatisk venlig forstående
Læs mere
"Jeg har i nogen tid haft besøg af Linda efter nogle traumatiske oplevelser som efterfølgende har givet mig angst og depression har svært ved og gå ud så jeg er utrolig glad for at hun kommer hjem til mig og det koster ikke ekstra jeg for hypnose og samtale terapi og det gør mig godt. Linda er meget empatisk og lyttende og det hjælper mig. Jeg glæder mig til næste gang."
AnneEn meget svær periode i mit liv
Læs mere
"Jeg følte mig velkommen fra jeg trådte indover deres dørtrin og følte Ulf havde hånden under mig. Ulf er meget rolig, udsender straks empati og forståelse for ens situation. Ulf gav mig rigtige gode redskaber til at håndtere min situation. Ulf tegner og skriver ned under sessionen, hvilke har gjort jeg kan bladre i vores samtale hjemme, når tankemylder vil tage over."
Heidi StielundDen bedste hjælp til selvhjælp
Læs mere
"Da jeg mødte Ulf første gang, var jeg tydeligt presset og havde mange ting at forholde mig til, såvel fagligt som privat, men efter få gange i samtale med Ulf, kunne jeg tydelig mærke, at der skete en ændring. Mit overskud blev anderledes, jeg lyttede istedet for at tale, og jeg var istand til at se mig selv og mine handlinger gennem andres optik."
Anne-MarieEn livsændrende oplevelse!
Læs mere
"Linda har formået noget, som ingen andre har kunnet gøre for mig, nemlig at mindske mine smerter i mine underarme, som jeg har haft betændelse i gennem flere år. Allerede efter første massage af mine arme, kunne jeg mærke en tydelig forskel hvilket betyder, at når det gør mest ondt, er det en væsentlig mindre smerte end tidligere.

Vi anerkender, at hver persons rejse til “et bedre liv” er unik. Derfor er vi her for at lytte, forstå og skabe et trygt rum, hvor du kan udforske dine tanker, følelser og drømme.

Sammen arbejder vi på at skabe balance, velvære og personlig udvikling. Vores kunders oplevelser er hjertet af vores praksis.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk