Hypnose Sorø med hypnoterapeut Linda Ravn Larsen

Hypnose Sorø

Avanceret hypnose og hypnoterapi i Sorø kommune; mød en af landets dygtigste, og mest anerkendte hypnotisører.

Her på siden finder du alle nødvendige oplysninger om dine muligheder for hypnose Sorø:

Læs om vores erfaring, og særlige specialer. Find ledige tider til hypnose og book online. Du kan også booke hypnose hjemme hos dig selv i hele Sorø.

Indholdsfortegnelse- Hypnose Sorø:

Hypnose Sorø? Særlige specialer:

Klik på de menupunkter der har din interesse:

Mød din hypnotisør i Sorø

Linda har gennem årene hjulpet 1000 vis af mennesker af med deres personlige problemer, og har flere spændende uddannelser.

Linda er særligt kendt for sin fornemmelse for mennesker, og sammen med sine uovertrufne hypnose evner, betyder det at hendes arbejde bliver virkelig effektivt. 

Hypnose i Sorø eller Korsør

Du bestemmer! Du er naturligvis hjertelig velkommen i vores konsultation i Korsør. Men jeg kommer også meget gerne hjem til dig og giver dig hypnose i Sorø.

Praktiske informationer - Hypnose Sorø

Du er så velkommen til at kontakte mig, hvis du vil have en hypnose-snak om din situation, og du kan altid ringe til mig. 

Mit telefonnummer er 2971 5243.

Jeg har ikke fast telefontid, men hvis jeg er optaget, og ikke kan svare, så ringer jeg dig op hurtigst muligt. Hvis du hellere vil sende en SMS, er det også helt ok.

Priser på hypnose i Sorø

Vi kommer ikke uden om at penge og økonomi spiller en rolle for os alle. Hos Larsen og Ravn.dk har vi derfor fastlagt en velovervejet politik for priser og vilkår. 

Vores priser for hypnose i Sorø rummer derfor forskellige muligheder for rabatter, og gratis services. Vi går meget op i at alle skal have mulighed for at få løst sine problemer og issues. Uanset økonomisk baggrund.

Du får et fuldt overblik over priser og rabatter HER.

Nyttige hypnose link

Indtil vi mødes for at arbejde med hypnose i Sorø, kan det være at du gerne vil vide lidt mere om hypnose. Det jo et spændende emne 🙂

Her er en fin lille samling hypnose links du kan fordybe dig i:

Hypnose - FAQ

Ja, det kan du sagtens. Din hypnotisør kommer meget gerne hjem til dig, og tilbyder hypnoterapi, og hypnose. Det eneste du skal være opmærksom på er at der bør være mulighed for at I kan arbejde koncentreret og uforstyrret med hypnosen. I praksis betyder det at hvis der er børn, husdyr eller andet der forstyrrer din koncentration, kan det være mindre godt.

Klinisk hypnose er navnet på en særlig hypnose form, hvor man via hypnose arbejder terapeutisk med specifikke problemstillinger eller emner. Et alternativt begreb for klinisk hypnose kan være hypnoterapi, som er en sammentrækning af ordene hypnose og terapi.

Ja, det kan du helt sikkert! For det kan alle mennesker. Det er mere et spørgsmål om du er let hypnotiserbar, eller svær hypnotiserbar. Uanset hvad, må du ikke lade det bekymre dig, for når du vælger en veluddannet, erfaren og professionel hypnotisør, vil hypnotisøren kunne håndtere din hypnose uanset hvad.

Har du et spørgsmål til os?

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål som du ikke har fået besvaret? Så er du meget velkommen til at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Du kan også tage et kig i vores artikler

Tag springet. Vi hjælper dig med din personlige udvikling og omsorg gennem hypnose, terapi og coaching.

Det siger vores kunder...

Anders LarsenSlut med rygning efter 27 år
Læs mere
"Jeg har kun rosende ord om forløbet. Linda som hypnotiseret mig, var imødekommende, professionel, ærlig og førte en vellykket proces med spørgeskema, behandling samt opfølgning. Takket være Linda's forløb, er jeg røgfri på 8. måned, og sidder tilbage med en god positiv oplevelse. Jeg kan varmt anbefale Larsen & Ravn til alle, der er indstillet på et rygestop."
KristinaFarvel til flyveskrækken
Læs mere
"Jeg nåede at være i hypnose to gange. Det var virkelig to meget vilde oplevelser på den bedst tænkelige måde. I samarbejdet, fik jeg ryddet op. Under fuldstændig afslapning, er bevidstheden og underbevidstheden på arbejde i en eller anden form for teamsamarbejde. Vi frygter noget af en grund og der er helt okay at få hjælp til at frygten ikke vokser og bliver begrænsende."
Søren SørensenEmpatisk venlig forstående
Læs mere
"Jeg har i nogen tid haft besøg af Linda efter nogle traumatiske oplevelser som efterfølgende har givet mig angst og depression har svært ved og gå ud så jeg er utrolig glad for at hun kommer hjem til mig og det koster ikke ekstra jeg for hypnose og samtale terapi og det gør mig godt. Linda er meget empatisk og lyttende og det hjælper mig. Jeg glæder mig til næste gang."
AnneEn meget svær periode i mit liv
Læs mere
"Jeg følte mig velkommen fra jeg trådte indover deres dørtrin og følte Ulf havde hånden under mig. Ulf er meget rolig, udsender straks empati og forståelse for ens situation. Ulf gav mig rigtige gode redskaber til at håndtere min situation. Ulf tegner og skriver ned under sessionen, hvilke har gjort jeg kan bladre i vores samtale hjemme, når tankemylder vil tage over."
Heidi StielundDen bedste hjælp til selvhjælp
Læs mere
"Da jeg mødte Ulf første gang, var jeg tydeligt presset og havde mange ting at forholde mig til, såvel fagligt som privat, men efter få gange i samtale med Ulf, kunne jeg tydelig mærke, at der skete en ændring. Mit overskud blev anderledes, jeg lyttede istedet for at tale, og jeg var istand til at se mig selv og mine handlinger gennem andres optik."
Anne-MarieEn livsændrende oplevelse!
Læs mere
"Linda har formået noget, som ingen andre har kunnet gøre for mig, nemlig at mindske mine smerter i mine underarme, som jeg har haft betændelse i gennem flere år. Allerede efter første massage af mine arme, kunne jeg mærke en tydelig forskel hvilket betyder, at når det gør mest ondt, er det en væsentlig mindre smerte end tidligere.

Vi anerkender, at hver persons rejse til “et bedre liv” er unik. Derfor er vi her for at lytte, forstå og skabe et trygt rum, hvor du kan udforske dine tanker, følelser og drømme.

Sammen arbejder vi på at skabe balance, velvære og personlig udvikling. Vores kunders oplevelser er hjertet af vores praksis.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk