Coaching Næstved: - Personlig coaching, NLP coaching, Kognitiv coaching, Personlig coaching, Par coaching, Stress coaching

Coaching Næstved

Top professionel og inspirerende coaching i Næstved.

Kom sikkert i mål med dine drømme, og ønsker, eller læg blokeringer og og problemer bag dig; én gang for alle.

Lige nu har vi plads til at starte nye Simple Mind coaching forløb op. Kontakt os for at høre om dine muligheder.

Online, hos dig, eller i vores konsultation.

Indholdsfortegnelse - coaching Næstved:

Coaching i Næstved med Mastercoach Ulf Larsen, og kvinde, - og livsstilscoach Linda Ravn Larsen

Simple Mind - Coaching forløb

Vi tror ikke på Quick fixes! – og af den grund er vores coaching forløb ikke for alle.

Til gengæld kan vi love dig at hvis du er indstillet på at tage ansvar, og arbejde med dig selv, så får du alt den hjælp, viden, og støtte du har behov for, for at komme i mål, og skabe vidunderlige resultater i dit liv. Og ikke mindst, får du ubegrænset adgang til vores værktøjskasser.

Simple Mind coaching forløbet starter altid med en gratis afklaring, hvor vi indgår en skriftlig aftale, og tilpasser coachingforløbets omfang.

Dit udbytte med Simple Mind coaching forløb

Tillid til dig selv

Du er (meget) mere i stand til at anerkende dig selv, og mindre afhængig af andres anerkendelse. Du står 100 % ved dig selv, og du ved du er dygtig. Du er fri for at dvæle ved tidligere fejl og misforståelser, og du er afklaret og tillidsfuld i forhold til fremtiden.

Mental klarhed

Du ved hvad du vil, og hvad du ikke vil. Du gennemskuer de mønstrer, der driller dig, og dem der hjælper dig. Det sociale spil omkring dig er gennemskuet, og du kender de nødvendige greb for at trives i det. Du træffer de nødvendige beslutninger, og hviler 100 % i dem.

Stabil indre ro

Du kender dine ønsker og mål, men samtidig er du ikke styret af dem mentalt og følelsesmæssigt. Du er faktisk inderligt afklaret med at dit professionelle virke kun er et arbejde, og fordi du er afklaret med dine kerneværdier, er du i indre ro og hviler i dig selv.

Ydre gennemslagskraft

Du fremstår balanceret, og med en overbevisende gennemslagskraft. Derfor træffer du dine egne beslutninger, og oplever at du bestemmer over dit eget liv. Du er klar over at du ikke kan stille alle andre tilfreds; ikke altid, eller hver gang.

Tilpassede coaching forløb:

Kort coaching forløb

Perfekt coaching forløb til at arbejde med delmål, eller for at komme i gang med din proces. Da vi arbejder med avancerede coaching metoder er 3 gange ofte nok til at komme i mål.

  • Kort Simple Mind forløb 2500 kr

    3 Simple Mind coachingsessions a 60 minutter. Online eller i vores konsultation

Mellem coaching forløb

Med et mellem distance coachingforløb, kan du komme i mål med langt de fleste issues du oplever, og som ikke kræver løbende opfølgning over en kortere eller længere periode.

  • Mellem Simple Mind forløb 3950 kr

    5 Simple Mind coachingsessions a 60 minutter. Online eller i vores konsultation

Langt coaching forløb

Det lange coaching forløb, er velegnet når du ønsker at arbejde seriøst, dybtgående og grundigt med din personlige udvikling, eller når din situation gør at der er behov for regelmæssige opfølgninger.

  • Langt Simple Mind forløb 7490 kr

    10 Simple Mind coachingsessions a 60 minutter. Online eller i vores konsultation

Mød dine coaches i Næstved


Ulf er MasterCoach, Erhvervscoach og Mentaltræner

Når du virkelig sidder fast, overblik er blevet en by i Rusland, er det en god ide at kalde på Ulf. Han er Certificeret NLP trainer, Mastercoach og erhvervs coach. 

Han har succesfuldt coachet med mange tusinde mennesker gennem de sidste 15 år. Både private og erhverv. Ulf er kendt for at tage rigtigt vel imod sine kunder. Han rummer en venlig og rolig personlighed, og besidder en lun humor. 

Ulf taler helt almindeligt menneske sprog, og er i øvrigt helt nede på Jorden. Når du bliver coachet af Ulf kan du forvente at der virkelig bliver sat skub på din personlige udvikling (selvfølgelig i dit tempo). Og så får du stakkevis af effektive værktøjer og brugbar viden. Du skal nok komme i mål!

 

Linda tilbyder livsstils, – og kvinde coaching i Næstved

Linda er certificeret NLP coach, og hun har mange års erfaring med livsstils coachingforløb og kvindecoaching. Linda, har et skarpt overblik, og arbejder både med korte målrettede coaching forløb, og mere langstrakte forløb. 

Det er altid sådan at hendes kunder kommer ud af døren med kufferten fuld at helt konkrete handlemuligheder, så processen fortsætter positivt frem til næste coaching session. Linda er åbensindet, og møder alle mennesker i øjenhøjde. 

Hun har draget mange livserfaringer, og er kendt for en særlig udviklet intuition, som hun gennem årene har inddraget i sit arbejde som coach, (og hypnoterapeut). Linda glæder sig til at tage imod dig til livsstils, – og kvinde coaching i Næstved, online eller i Korsør. valget er dit.

Simple Mind coaching i Næstved

Coaching konceptet Simple Mind© er udviklet for at kunne tilbyde vores kunder et ekstraordinært coachingforløb, hvor du, som kunde få en masse ekstra valuta for pengene.

Du kommer selvfølgelig først og fremmest i mål med de forandringer du ønsker at arbejde med!  Men du kommer også ind i en helt særlig proces, hvor det der før var bøvlet og uoverskueligt bliver simpelt og håndterbart.

Du får en masse spændende og brugbar viden om dig selv, og den måde dine tanker, og dit sind fungerer på, og så følger der selvfølgelig en masse værktøjer med fra værktøjskassen, som du får med.

Strukturen i coaching forløbet er ligeledes en del af konceptet; Vi laver en dybdegående afklaring, og laver en målrettet plan for forløbet. alt sammen tilpasset til din situation, og din personlighed.

Effekten af et Simple Mind coachingforløb kan du sammenligne med en POSITIV Pandoras æske (hvis du kender den 🙂 ). Når først du finder ud af hvor nemt dit liv kan leves, kan du ikke gøre det besværligt igen.

Næstveds erhvervs coaching

Er du leder? Måske ny leder? Eller måske er du EjerLeder eller iværksætter.

besøg vores erhvervs coaching sider, og læs om det arbejde vi laver for erhvervslivet. Du finder spændende tilbud om sparring, mentoring, kommunikations træning og meget andet. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte os, for uddybende spørgsmål. Og vi kommer meget gerne på besøg i din virksomhed i Næstved for en uforpligtende coaching snak, om hvad end du har på dagsordenen.

Læs vores fine anmeldelser på Trustpilot.dk hvis du vil se nogle af de resultater vi har været med til at skabe gennem tiden.

Vi er spændte på at møde dig til coaching Næstved

Professionel coaching i Næstved, hjemme hos dig selv

Larsen og Ravn.dk ligger i Korsør, ca. 45 minutters kørsel fra Næstved. Hvis du ikke har bil, tid, lyst, eller andre årsager til at tage turen til os, kommer vi meget gerne hjem til dig og coacher. 

Coaching FAQ

Når du synes, du har haft et problem længe nok, og der ikke er udsigt til en løsning, kan det være tid til lidt coaching. Vi hjælper dig med at finde nye tankemønstre. Skabe nye perspektiver.

Man behøver slet ikke bestille et forløb for at modtage coaching. Det er helt almindeligt at starte med at mødes til en enkelt coaching session. Derefter finder vi sammen ud af hvad der giver bedst mening for dig.

Ja helt bestemt. Og det er altid en rigtig god ide at starte med en eller anden form for indledende afklaring. Du er altid velkommen til at ringe, eller komme og besøge os på forhånd. Der udover tilbyder vi en særlig coaching forsamtale, som har præsis dette formål.

Hos os er der frit valg. Det er slet ikke så ualmindeligt at man har en foretrukket præference i forhold til at tale personligt med enten andre mænd eller kvinder. men valget er dit.

Dine fordele med Larsen & Ravn:

Mere end 15 års erfaring

Vi har 1000 vis af succesfulde coaching, hypnose og terapi sessions i bagagen.

Vi kan komme til dig

Hvis det passer dig bedst, kommer vi hjem til dig. Vi kan også mødes ONLINE

Online booking

Find tider online, og book din aftale. Vi træffes fra kl 08.00 - 20.00 - hver eneste dag.

Renommé

Vi oversælger aldrig, og holder vores aftaler. Tjek hvad vores kunder siger på Trustpilot.

Øjenhøjde

Du er i centrum! Vi møder dig altid i dit verdensbillede, og efter din dagsorden.

Fuldblods

Vi er ægte fuldblods coaches, hypnotisører, terapeuter og mentaltrænere på fuld tid.

Har du et spørgsmål til os?

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål som du ikke har fået besvaret? Så er du meget velkommen til at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Du kan også tage et kig i vores artikler

Tag springet. Vi hjælper dig med din personlige udvikling og omsorg gennem hypnose, terapi og coaching.

Garanti ordning - Erhvervs forløb

Når du vælger at starte et erhvervsforløb hos os vil vi gerne kvittere for din tillid, og tilbyde dig en garantiordning, eller det der kaldes No cure – No pay.  Klik på videoen, og se hvad tilbuddet indebærer

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk