Terapi Køge med terapeut Ulf Larsen : Parterapi - Kognitiv terapi - NLP terapi - Samtale terapi - Hypnoterapi

Terapi køge

Læs om dine muligheder for terapi i Køge, og mød din terapeut, som er blandt de mest velrenommerede i landet.

Larsen og Ravn.dk tilbyder effektiv terapi i Køge og omegn.

Her på siden kan du læse om de mange forskellige, spændende terapiformer vi arbejder med som terapeuter. Du kan læse om hvordan vi arbejder med terapi, og få et indtryk af hvad det præcis er vi kan bearbejde, sammen med dig i terapien. Vi tilbyder både par terapi og individuel terapi, også for børn. God læselyst.

Terapi i Køge

Søger du en seriøs og erfaren terapeut? Til “en til en” terapi eller par terapi?

Midt i den gamle bydel i Korsør. Her har Larsen og Ravn.dk dejlige terapi lokaler i trygge omgivelser, ca 54 minutters kørsel fra Køge.

Hvad venter på dig?

Du får muligheden for at indgå et helt særligt samarbejde. Et samarbejde, hvor vi i fællesskab finder hoved og hale i de problemstillinger, du ikke længere ønsker i dit liv. Sammen bearbejder vi problemerne, så du kommer videre, og skaber de løsninger du ønsker dig. For at det i det hele taget kan komme til at ske, anvender vi flere typer terapi:

Netop fordi vi arbejder med flere terapiformer, og har stor erfaring med det, kan du være ret sikker på at vi finder en terapiform der passer dit indre verdensbillede. Derfor er vores terapeutiske tilgang også et godt og sagligt alternativ til psykolog samtaler.

Terapi Køge - ekstra dybde

Udover samtalebaseret terapi i Køge arbejder vi som terapeuter, og parterapeut også med hypnose, mentaltræning og coaching. Det har naturligvis været oplagt for os, at “hugge” visse teknikker fra f.eks. hypnose. Og det sætter os istand til at hjælpe dig mere effektivt, og gnidningsfrit gennem din proces, end hvis vi “bare” alene arbejdede med bevidstheden.

Vi ser sådan på det at alt personlig udvikling er selvudvikling. Her på vores sider, kan du finde en masse information og materiale om selvudvikling og selv-terapi. Du kan for eksempel læse om angst symptomer, depression symptomer, tegn på stress, og en komplet liste over symptomer på stress. Men du finder også konkrete terapeutiske løsningsmetoder blandt artiklerne, for eksempel kan du læse lær at sige pyt – så det virker. Kig dig lidt omkring. Måske finder du nogle gode indspark til netop din selvudvikling? Hvem ved.

Se nogle af de resultater vi allerede har skabt gennem tiden på Trustpilot.dk.

Med de kærligste hilsner/

Linda og Ulf. Vi SES til terapi Køge/Korsør. Valget er dit 🙂

Terapi i Køge med udekørende terapeut

Hvis du ikke har bil, eller mulighed for at tage køreturen må du ikke fortvivle. For vi kommer hjertens gerne hjem til dig, på din adresse i Køge.

Terapi - FAQ

Vi kan hjælpe dig med effektiv, terapeutisk bearbejdelse af alle typer personlige problemstillinger. Herunder:

  • Stress
  • (Over)Følsomhed
  • Angst
  • Ondt i livet
  • Depression
  • Dårlige relationer
  • Lavt selvværd
  • Dårlig selvtillid
  • Kvinde terapi
  • Parterapi

Og husk: Terapien kan aftales på din adresse i Køge, eller i vores lokaler. du kan se hvor vi bor her!

Ja. Vi kommer rundt på en større del af Sjælland, og også i Køge. Så du kan sagtens bestille terapi hjemme hos dig selv..

Desværre ikke. Til gengæld tilbyder vi forskellige rabatordninger, og gratis services. Vi plejer altid at finde en løsning med vores kunder.

Har du et spørgsmål til os?

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål som du ikke har fået besvaret? Så er du meget velkommen til at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Du kan også tage et kig i vores artikler

Tag springet. Vi hjælper dig med din personlige udvikling og omsorg gennem hypnose, terapi og coaching.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk